Win Win Lotre Hasil Dinten 6.2.2023 LIVE

Win Win Lotre Hasil Dinten Daptar Winners: WIN-WIN(W-705) Kerala lotre dilaksanakeun dina 6.2.2023 ku pajabat lotre Kerala. hasilna diumumkeun dina ramatloka resmi maranéhanana. Pamaréntah nagara bagian Kerala ngatur lotre WIN-WIN (W-705).

Undian lotre Kerala dilaksanakeun dina jam tilu soré dina dinten undian pikeun unggal lotre mingguan.. Dina dinten anu sami, departemén lotre nyebarkeun hasil undian lotre dina halaman wéb resmi Kerala Lotteries, anu tiasa diaksés 24/7. Salaku tambahan, hasil lotre Kerala diterbitkeun dina warta pamaréntah.

WIN-WIN (W-705) Hasil Lotre Dinten

Potret layar Win Win Lotre Result

Win Win Hasil Lotre Dinten

Potret layar Win Win Lotre Result Dinten

Win Win Lotre Hasilna Live

Potret layar Win Win Lottery Result Live

Hasil lotre diurus ku pamaréntah Kerala. Tujuan tina tulisan ieu nyaéta pikeun nyayogikeun anjeun aksés gratis sareng gampang kana daptar juara Hasil lotre Kerala ayeuna. Daptar lotre kami diropéa unggal dinten ku kituna anjeun tiasa (peserta) tetep diropéa. 

lamun aya nu meuli lotre Akshaya anjeun tiasa pariksa Hasil lotre AKSHAYA ku bookmarking ramatloka kami urang ngamutahirkeun hasil lotre dina dasar poean. Hadiah unggul tina hasil lotre WIN-WIN(W-705) nyaéta 75 lakh. Undian dilaksanakeun di Gorky Bhavan Near Bakery Junction Thiruvananthapuram.

Tautan penting

Situs wéb Resmi Hasil Lotre KeralaKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Tinjauan WIN-WIN (W-705) hasil lotre

Ngaran lotre Win-Win
Tanggal lotre 06 Pébruari 2023
nagaraKerala
Diurus Ku Pamaréntah Kerala
Waktu Hasil10:55, 3 PM, 7 PM
Hadiah munggaran75 lakh

WIN-WIN (W-703) Rincian Hadiah Lotre

Hadiah Nojumlah
Hadiah 1st75 lakh
Hadiah PanglipurRs. 8000
Hadiah 2ndRs. 5'00'000
Hadiah 3rdRs. 1'00'000
Hadiah ka-4Rs. 5000
hadiah ka-5Rs. 2000
hadiah ka-6Rs.1000
hadiah ka-7Rs.500
hadiah ka-8Rs.100

Kecap final

Pamaréntah Kerala sacara resmi ngaluarkeun hasil Lotre dina halaman wéb resmi na. ucapan salamet ka sadaya winners tina lotre Kerala. Tien Juara kedah ngalebetkeun tikét lotre dina 30 dinten saatos undian sareng sadaya dokumén anu diperyogikeun ka otoritas. Tetengger situs kami pikeun kéngingkeun hasil lotre Kerala anu diropéa unggal dinten.

Leave a Comment