Hasil lotre Propinsi Benggala Kulon Dinten (03.12.2022) Live Update

Hasil Lotre Propinsi Benggala Kulon Tanggal 03.12.2022 tabuh 1, 6, sareng 8 Pemenang Pembaruan: pajabat ngaleupaskeun hasil lotre dina ramatloka resmi. ie @nagalandlotteries.com dina interval waktu tetep. Ti ramatloka ieu, anjeun bisa kalayan gampang pariksa Hasil lotre ti 03.12.2022 sarta pos ieu ogé mantuan Anjeun pikeun pariksa daptar juara tina lotre.

Hasil lotre Benggala Kulon Dinten @1PM

Potret layar Hasil Lotre Benggala Kulon

Benggala Kulon dear lotre

Lotre diurus ku Pamaréntah Benggala Kulon. Anjeun oge bisa pariksa jumlah unggul tina Hasil lotre Propinsi Sikkim Dinten

Dear Laxmi(MRP.10) Mingguan 4:00

Potret layar Dear Laxmi(MRP.10) Mingguan

Dear 50 Special Saturday Weekly 4:00 PM

Screenshot of Dear 50 Special Saturday Weekly

Hasil lotre Nagaland

Potret layar tina Hasil lotre Nagaland

Dear Laxmi (MRP.10) Mingguan 7:00

Potret layar Dear Laxmi (MRP.10) Mingguan
Screenshot of Dear ostrich evening

Tumbu penting

Website resmi West Bengal lotreKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Rincian lotre Benggala Kulon

Ngaran lotre Lotre Benggala Kulon
Tanggal lotre 03 Désémber 2022
nagaraBenggala Kulon, Nagaland, Sikkim
Diurus Ku Pamaréntah Benggala Kulon
Waktu Hasil1 PM, 6 PM, JEUNG 8 PM
Hadiah munggaran1 Crore

Wincik Hadiah lotre Benggala Kulon

Hadiah No.jumlah
Hadiah 1stRs. 10000000
Hadiah PanglipurRs. 1000
Hadiah 2ndRs. 9000
Hadiah 3rdRs. 500
Hadiah ka-4Rs. 260
Hadiah ka-5Rs. 200
hadiah ka-6Rs. 100

Kumaha mariksa lotre Benggala Kulon

Upami anjeun hoyong pariksa West Bengal Lottery teras tuturkeun sadaya léngkah di handap ieu -

1: Mimitina, anjeun angkat ka halaman wéb resmi est Bengal Lottery nyaéta @nagalandlotteries.com

2: Teras anjeun angkat ka bar menu navigasi sareng milarian Lotre Bengal Kulon.

3: Ayeuna anjeun ningali bagian handap hasil lotre teras klik.

4: Teras anjeun ningali sadaya hasil sayogi.

5: Klik PDF jeung Unduh hasil ieu

FAQ

Sabaraha Harga Kahiji pikeun Lotre Bengal Kulon?

Hadiah kahiji West Bengal Lottery nyaéta 27,00,000

Dimana abdi tiasa pariksa West Bengal Lotre?

Anjeun tiasa pariksa lotre West Bengal anjeun dina ramatloka resmi @nagalandlotteries.com. atawa ngaliwatan website urang prizebondhome.net

Iraha Lotre West Bengal Diumumkeun?

Hasilna diumumkeun jam 01:00, 08:00, sareng 06:00.

kacindekan

Pamaréntah Benggala Kulon sacara resmi ngaluarkeun hasil Lotre dina halaman wéb resmina. Janten upami anjeun hoyong pariksa Hasil Dinten Live ketok tautan resmi Lotre Benggala Kulon. Wilujeng sumping ka sadaya juara Lotre Benggala Kulon.

Leave a Comment