Hasil lotre Thailand 16-11-2022 Meunang lotre Thailand Dinten

Lotre Thailand Dinten (16-11-2022) Daptar juara tina Lotre Thailand anu ditarik unggal bulan dina mimiti sareng genep belas unggal bulan dina situs wéb resmi lotre Thailand urang, abdi. e. @glo.or.th. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun pariksa hasil Lotre pamaréntah Thailand langsung ti ramatloka ieu.

Pamaréntah Thailand sacara resmi ngaluarkeun hasil Lotre dina halaman wéb resmina. Janten upami anjeun hoyong pariksa Hasil Dinten Live ketok tautan resmi kaayaan Thailand Propinsi lotre.

Gambar Hasil Lotre Thailand Dinten

Éta ogé penting pikeun disebatkeun yén pos ieu ogé bakal nulungan anjeun pariksa daptar winners 'jeung lotre angka unggul rinci pikeun lotre Propinsi Thailand.

Hasil lotre Thailand Dinten

Potret layar hasil lotre Thailand ayeuna

Bagan hasil lotre Thailand langsung ayeuna pariksa nomer unggul anjeun tina bagan hasil di handap:

Undian salajengna tina lotre Thailand dihurungkeun (01 Désémber 2022)

Lotre Thailand mangrupikeun lotre anu paling kasohor di Thailand sareng jumlah anu meunangna ogé langkung luhur tibatan Auro tapi tetep, lotto Thailand anu paling kasohor di sakumna Thailand.

Dina halaman ieu, anjeun bakal nampi inpormasi anu aya hubunganana sareng Lotre Thailand sareng kami masihan anjeun pilihan pikeun ngaunduh Hasil Lotre Thailand. Di dieu urang bagikeun sababaraha tips VIP ngeunaan angka untung dina hasil lotre Thailand.

Hasil lotre Thailand diurus ku pamaréntah Thailand luyu jeung hukum Thailand. Kantor Lotre Pamaréntah parantos Dioperasikeun dina UU Kantor Lotre Pamaréntah BE 2517.

Nu geus di gaya saprak BE 2517 jeung Kantor lotre pamaréntah Act of BE 2562 nu geus lumaku ti BE 2562. Dina Bagian 5 disebutkeun yen bakal ngadegna Kantor Lotre, nu bakal katelah Kantor Lotre Pamaréntah.

Upami anjeun hoyong kéngingkeun apdet anu nyata sareng langsung dina hasil lotre Thailand, anjeun tiasa ngaliwat pos ieu sareng anjeun bakal nampi apdet panganyarna ngeunaan hasil lotre Thailand. di dieu kami ogé nyayogikeun tip gratis pikeun ngaku hadiah.

lotre Thailand nomer unggul hadiah kahiji

Screenshot tina lotre Thailand nomer unggul hadiah kahiji

Nilai kuantitas hadiah kahiji nyaéta 6 juta

lotre lotre 3rd hadiah unggul angka

Screenshot tina lotre lotre 3rd hadiah unggul angka

Thailand lotre 4th hadiah unggul angka

Potret layar Thailand lotre nomer 4 anu meunang hadiah

lotre pamaréntah 5 hadiah angka untung

Screenshot tina lotre Pamaréntah 5. angka untung hadiah

Aya kasempetan anu luar biasa pikeun meunang jumlah investasi anu luhur pisan ku maén lotto. Babandingan payout cukup nguntungkeun.

Hasil Lotre Thailand pikeun (16-11-2022 Hasil Akhir Langsung)

Pamaréntah Thailand henteu cekap korup pikeun milih juara di antara paporit na. Pikeun pamaréntah Thailand, sadayana sami, janten teu aya trik anu dimaénkeun.

Teu malire sagala ramatloka nu nyoba ngabejaan Anjeun yen aya tips magic jeung trik meunang lotre Thailand sabab euweuh trik misalna.

Aya seueur situs wéb anu ngalakukeun metode murah ieu pikeun kéngingkeun lalu lintas anu ageung sareng ngadamel artos dina situs wébna. Taya trik aub.

Kasempetan meunang lotre téh sagemblengna gumantung tuah jalma anu nyekel tiket. Ilubiung dina kaulinan lotre mangrupikeun cara anu saé pikeun nyobian tuah anjeun kalayan harga anu lumayan.

Beuli leuwih tiket lotre Thailand mangrupa hiji-hijina jalan pikeun ngaronjatkeun Chances anjeun meunang: euweuh téhnik séjén.

Éta kanyataan yén langkung tikét anu anjeun tahan, langkung ageung kasempetan anjeun pikeun meunang hadiah duit. Ieu mangrupakeun rarasaan geulis alus dina ngajalankeun pikeun jutaan dollar utamana lamun ngabandingkeun harga tikét pikeun jumlah duit nu bisa meunang dina acara nu meunang.

Sanggeus meunang lotre pamaén lotre kudu mayar pajeg withholding tina jumlah unggul.

Penting pisan pikeun dicatet yén lotre Thailand henteu ngajual tikét tunggal, tapi ngan ukur pasangkeun tikét.

Ieu mangrupikeun undian bulanan anu dilaksanakeun dina tanggal 1 sareng 16 unggal bulan, kalayan hadiah pangluhurna dugi ka 32 juta baht dileler unggal waktos. 

Hadiah duit ieu bisa dimodalan ku rupa-rupa cara ku nu meunangna kaasup meuli aset kayaning mobil, imah, jeung harta sarta maranéhanana ogé bisa ngamimitian usaha sorangan.

Lotre Thailand mangrupikeun cara anu pangsaéna sareng gampang pikeun nyobian tuah anjeun sareng kéngingkeun artos tanpa masalah.

Aya periode 2-taun saatos tanggal undian lotre dimana sadaya pemenang lotto Thailand kedah ngaku hadiahna. Éta bakal dikirimkeun ka Lotre Amal Pendapatan Nagara upami pamayaranna parantos dibayar.

Winners lotre Thailand boga hak pikeun ngaku hadiah dina 10 taun lotre sanggeus tanggal draw. Lamun pembayaran geus kaliwat alatan. Salaku pendapatan nagara, éta bakal dikirimkeun ka pamaréntah Thailand.

Lotre Thailand parantos kabuktosan janten acara anu ngarobih kahirupan pikeun sababaraha jalma anu meunangna. Kaulinan lotre mangrupikeun cara anu saé pikeun nyobian tuah anjeun sareng, upami pamaén lotre untung, aranjeunna bakal tiasa nampi gajian juicy upami anjeun meunang. lotteries téh ngan kaulinan kabaruntugan .

Tikét Lotre

A pasar multi-tingkat ieu nyetél pikeun meuli jeung diobral ti tiket lotre pamaréntah Thailand. Tiket lotre dijual ku GLO ka grosir nasional anu biasa disebut "calo” dina industri lotre. calo ngajual éta pasangan tikét ka umum.

Saatos ieu, calo ngadamel penjualan ka 14,760 padagang ritel anu kadaptar di nagara éta anu teras dijual ka masarakat umum.

Tiket lotre Thailand dijual ku agén lokal. Nomer lotre ti tiket ogé dicitak dina éta.

Akibatna, upami anjeun hoyong kéngingkeun nomer lotre khusus atanapi unik, anjeun kedah milarian jalma anu daék ngajual anjeun nomer ieu. 

Kantor lotre pamaréntah boga rencana pikeun komputerisasi jasa lotre dina mangsa nu bakal datang, nu bakal jadi bagian tina proyék hareup na.

Tumbu penting

Website resmi lotre ThailandKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Abdi hoyong nginpokeun ka anjeun yén harga tikét lotre 40 baht. Bungkusan lotre ngandung jumlahna aya dua tikét, janten kuantitas hadiah tikét lotre sakitar 80 baht. Unggal tikét gaduh nomer genep digit anu unik pikeun éta.

nu Thailand lotre GLO Yayasan, panarima pangbadagna tikét, boga kuota tetep 9,213,500 tiket, nu bakal sadia ngan pikeun purchasers langsung ngaliwatan Krung Thai Bank.

Potret layar tiket lotre Thailand

Tiket lotre Thailand

Di Thailand, ngan aya dua bentuk tikét lotre anu tiasa dipésér. Tikét lotre munggaran nyaéta tikét Pamaréntah Thailand (TGL). Jenis kadua tikét lotre nyaéta tikét Thai Charity Lottery (TCL). Unggal tikét lotre boga judul dicitak di belah kénca juru luhur tikét. 

Iwal ngaran, hijina béda antara dua rasio payout hadiah kahiji jeung jumlah pajeg dina winnings nu kudu dibayar ku winners.

tiket TGL boga hadiah kahiji genep juta baht, sarta hadiah bonus 30 juta baht, sarta pajeg dina laju 0.5%. Di sisi anu sanés, tikét TCL ngagaduhan hadiah kahiji tilu juta baht, sareng hadiah bonus 22 juta baht, kalayan tingkat pajak nahan 1%.

gambar hasil lotre Thailand

Hasil lotre Thailand

Hadiah kahiji pikeun genep angka anu bener nyaéta 2 juta baht (kaping) atanapi 3 juta baht (TCL) per tikét lotre lamun sakabeh genep angka bener.

Jumlah hadiah dua kali pikeun sakabéh hadiah iwal bonus 22 juta jeung 30 juta baht, nu teu dua kali.

Bakal aya lima hadiah masing-masing 100,000 baht kanggo tempat kadua, sapuluh hadiah masing-masing 40,000 baht pikeun tempat katilu, lima puluh hadiah masing-masing 20,000 baht pikeun tempat kaopat, saratus hadiah 10,000 baht masing-masing pikeun tempat kalima, sareng a Hadiah panglipur 50,000 baht pikeun genep digit angka unggul tambah atawa dikurangan hiji

pamaréntah thailand urang ogé ngurus ngaliwatan sistem cutatan ti fasilitas ieu jalma fisik ditantang jeung cacad tanda jalma ogé bisa nyandak partisipasi dina lotre Thailand.

Tip lotre Thailand

Upami anjeun hoyong pikeun ngaronjatkeun Chances anjeun meunang dina Hasil lotre Thailand, lajeng didieu aya tips lotre Thailand anu bakal nulungan urang ningkatkeun odds anjeun meunang.

Upami anjeun henteu terang nomer unggul anu kedah dipilih, teras angkat nomer telepon anjeun, tanggal lahir anjeun, atanapi bahkan plat lisénsi anjeun upami anjeun henteu ngagaduhan pilihan anu sanés.

Sajarah lotre Thailand

Hasil lotre Thailand diluncurkeun dina 1874 nalika dina ultah raja Chulalongkorn (Rama v), raja masihan idin ka departemen pangawal karajaan pikeun ngajalankeun lotre Thailand di handapeun pangawasan Inggris pikeun ngoperasikeun lotre gaya Éropa, Alabaster. diréktur kantor lotre, bakal operasi eta.

Hasilna, dina 1917, Raja Vajiravudh (Rama VI) masihan idin ka sakelompok warga Thailand pikeun ngaluarkeun lotre patriotik Inggris atas nama pamaréntah Thailand. Bakal aya harga 5 baht per tikét dina waktos éta.

Dina 1923, raja (Rama VI) dibéré idin karajaan husus pikeun ngaluarkeun lotre ngaranna Sua pa volunteer lotre nu lotre mimiti jenis na di Thailand. 

Tujuan tina lotre ieu nyaéta pikeun ngumpulkeun dana kanggo mésér bedil pikeun unit Sukarelawan Sua Pa. Sajumlah bedil engké dialihkeun ka jabatan pulisi salaku hasil tina dana ieu.

Sanggeus ngahasilkeun pendapatan pikeun tujuan kaamanan, pamaréntah Thailand mutuskeun pikeun ngahasilkeun dana pikeun pendidikan sareng pangobatan.

Dina taun 1933, pamaréntah Thailand mutuskeun pikeun ngaluarkeun lotre pamaréntah anu dingaranan lotre pamaréntahan Siam pikeun ngahasilkeun dana pikeun pendidikan sareng pangobatan. 

Tempo kasuksésan sua pa volunteer lotre dina waktos anu, lotre ieu ditempo salaku lotre pisan populer di kalangan jalma. Hasilna, lotre dianggap cara anu saé pikeun kéngingkeun pendapatan tanpa ngaganggu jalma dina waktos anu sami.

Lotto Thailand téh légal dina maén dulur di luhur umur 20 taun bisa ilubiung dina kaulinan, Glo ngatur pamaréntah urusan lotre dikaluarkeun legalized judi diwenangkeun otoritas.

Baheula taun ieu, pamaréntah otorisasi departemén pendapatan pikeun ngalakukeun diobral lotre guna nyieun up pikeun ngurangan draf tarif pajeg deferment anu geus aya. 

Lotre kotamadya dimaksudkeun pikeun dikaluarkeun ku Kamentrian Dalam Negeri di 1934 pikeun ngumpulkeun dana pikeun kagiatan kotamadya di kota.

Salila ieu, 500000 urang mésér tikét lotre pikeun harga 1 baht masing-masing. Langsung saatos waktos éta, pejabat pamaréntahan mimiti nyebarkeun tiket lotre Thailand sacara rutin. Ngurus urusan lotre digolongkeun dina yurisdiksi departemen sharing.

Salaku hasil tina bubuka sistem lotre dina ékonomi Thailand urang, Thailand geus nyieun terobosan signifikan dina hal generasi panghasilan sarta nyieun untung lotre badag. Ku cara kieu, pamaréntah tiasa naékkeun pendapatan tanpa kedah naékkeun pajeg supados tiasa naékkeun pendapatan.

Luyu sareng résolusi éta, manajemén ditransfer ka kementerian keuangan saatos résolusi éta diadopsi.

Aya hiji kantor nyetél pikeun ngajalankeun kagiatan utama disambungkeun ka lotre draws sanggeus kabinét geus kabentuk sarta aranjeunna geus ngadegkeun dewan draw lotre.

Dina raraga nyitak tikét sorangan, kantor pamaréntah ngamimitian fasilitas percetakan sorangan. Rajdanern Avenue mangrupikeun tempat munggaran dimana lotre Thailand dibuka.

Akibatna, Kamentrian Keuangan enacted perda anu bakal ngidinan manajemén pikeun fungsi éféktif, sarta ogé amandemen hukum pikeun mastikeun yén tiket bakal dijual di unggal propinsi dumasar kana populasi propinsi.

Dina taun 1974, kantor lotre pamaréntahan dinyatakeun minangka perusahaan milik nagara ku UU Kantor lotre, anu netepkeun yén kantor lotre pamaréntahan ngalaksanakeun kagiatanana dina undang-undang kantor lotre.

Dina kamentrian keuangan, aya kakuatan sareng tugas anu jelas anu didelegasikeun ka kantor ieu. The Glo Thailand lotre ngahasilkeun pendapatan sareng nyiptakeun kasempetan padamelan pikeun komunitas Thailand. pamaréntah mastikeun forbids judi nu ngakibatkeun earn hadiah leutik.

Aya ngan dua bentuk legalized judi nu diijinkeun ku Glo

Teu aya ragu yén lotre Thailand mangrupikeun lotre anu paling populér di Thailand. Unggal bulan, lotre Thailand digambar dina dinten kahiji bulan (1st) sareng dinten genep belas bulan (16th).

Hasil lotto Thailand gambaran

Ngaran lotre Lotre Thailand
Tanggal lotre 16 November 2022
Diurus Ku Pamaréntah Thailand

Kusabab teu aya korupsi diantara pejabat, aranjeunna tiasa milih salah sahiji calon karesepna salaku juara lotre Thailand.

Pikeun tujuan mastikeun transparansi, kantor ménta gawé babarengan ti King Mongkut's Institute of Technology.

Kampus militer Chao Khun di Lat Karbang pikeun ngabantosan aranjeunna dina ngembangkeun roda plastik transparan. Salaku hasil tina desain ieu, publik bisa ningali kumaha transparan lotre Thailand draws.

Engké, mentri keuangan maréntahkeun hadiah pikeun dikaluarkeun dina 6 tinimbang digit 7, sareng harga jual naék tina 20 dugi ka 40 baht.

Pikeun ngabéréskeun masalah diobral lotre jero taneuh sareng over-lottery, pajabat ngaluarkeun 3- sareng 2-angka angka ahir pikeun hasil lotre Thailand.

Kusabab popularitasna, pajabat lotre Thailand mutuskeun pikeun ningkatkeun format sareng ukuranana dimimitian dina Séptémber 2017.

Aranjeunna ngarobih format lotre Thailand tina 80 baht per pasangan janten 80 baht per salinan pikeun nyumponan kabutuhan jalma sareng nyegah kabingungan.

Pikeun ngahontal tujuan kagiatan, penting pikeun ngabantosan masarakat sareng keukeuh kana kaadilan. Nilai inti maranéhanana nyaéta nyadiakeun konsumén maranéhanana jeung layanan pangalusna mungkin. Aya istilah anu dianggo ku aranjeunna anu disebut

Tuturkeun kana Hasil lotre Kerala Dinten

ICLEAR

  • I: Inovasi
  • C: Kolaborasi
  • L: diajar jeung tumuwuh
  • E: Etika
  • A: Tanggung jawab
  • R: hubungan

Rincian Hadiah lotre Thailand

Potret layar tina Rincian Hadiah Lotre Thailand

Naon léngkah pikeun mariksa hasil lotre Thailand?

Pikeun mariksa Hasil Lotre Thailand, punten tuturkeun léngkah-léngkah di handap ieu pikeun ngalakukeunana -

1: Hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta angkat ka halaman wéb resmi lotre Thailand, abdi. e. @glo.or.th

2: Lajeng anjeun neangan hasil lotre Thailand dina bar menu navigasi.

3: Ayeuna waktuna pikeun anjeun ngaklik hasil lotre di handapeun halaman.

4: Lajeng anjeun bakal nempo daptar sadaya hasil nu geus kapanggih.

5: Klik dina PDF tur Anjeun bakal tiasa ngundeur hasil ieu salaku PDF

FAQ

Dimana pariksa Hasil Lotre Propinsi Thailand?

Anjeun tiasa pariksa Hasil lotre Thailand anjeun dina website resmi @glo.or.th. atawa ngaliwatan website urang prizebondhome.net

Naon prosés pikeun ngaku hadiah lotre Thailand?

pikeun ngaku hadiah duit anjeun anjeun kudu ngalengkepan formulir klaim anjeun, eusian kaluar rinci dina tonggong tikét unggul anjeun, nyandak nomer antrian, sarta nalika aranjeunna nelepon, anjeun bakal kudu nampilkeun tikét unggul ogé idéntifikasi valid anjeun. kartu atawa paspor dina kasus asing.

Naha mungkin mésér tikét lotre Thailand online?

Lottery Thailand tiasa dipésér sareng dipesen ngalangkungan aplikasi sélulér sareng ngalangkungan situs wéb www.lottery.ktbnetbank.com Krung Thai Next sareng situs wéb www.lottery.ktbnetbank.com, ogé di cabang Krung Thai di seluruh nagara ti 12: 00 ka 7:30. The lotre Thailand dibeuli ku nasabah bakal dikirimkeun ku Thailand Post.

Naha mungkin pikeun ilubiung dina lotre Thailand salaku urang asing?

Henteu aya larangan pikeun saha waé anu tiasa ilubiung dina undian, naha anjeunna Thailand atanapi asing, tapi jalmana kedah sahenteuna 20 taun.

Kumaha nomer lotre Thailand dipilih?

Urang Thailand percaya yén nomer naon waé anu aya hubunganana sareng urang dina cara naon waé nyaéta nomer anu paling untung

Thailand State Lottery dikelola ku saha?

Ngatur lotre mangrupikeun tanggung jawab pamaréntah Thailand.

Kecap final

Dina kacindekan, hayu atuh bagikeun sababaraha tips VIP pikeun ngaronjatkeun probabiliti unggul Anjeun

Ku alatan éta, lamun teu boga pamanggih naon nomer pikeun nyokot lamun anjeun meunang lotre ngan balik pikeun digit Anjeun nomer telepon, tanggal lahir, atanapi bahkan dina nomer plat lamun teu boga pilihan séjén. Seueur jalma yakin yén nomer naon waé anu tiasa dihubungkeun sareng aranjeunna ku cara naon waé nyaéta nomer untungna.

Abdi hoyong congratulate ka sadaya winners untung tina hasil Thailand Lotto sarta miharep éta dinten éndah. Tong hilap bagikeun gerakan unggul anjeun dina bagian koméntar di handap

Leave a Comment