Hasil Lotre STHREE-SAKTHI Dinten ieu (06.12.2022)

STHREE-SAKTHI Lotre Hasilna Daptar Winners Dinten: STHREE-SAKTHI Lotre dilaksanakeun dina 06.12.2022 ku pajabat lotre Kerala. hasilna diumumkeun dina ramatloka resmi maranéhanana. Pamaréntah nagara bagian Kerala ngatur Hasil Lotre STHREE-SAKTHI.

Undian lotre Kerala dilaksanakeun dina jam tilu soré dina dinten undian pikeun unggal lotre mingguan.. Dina dinten anu sami, departemén lotre nyebarkeun hasil undian lotre dina halaman wéb resmi Kerala Lotteries, anu tiasa diaksés 24/7. Salaku tambahan, hasil lotre Kerala diterbitkeun dina warta pamaréntah.

hadiah unggul tina lotre STHREE-SAKTHI nyaeta 7'50'0000. draws dilaksanakeun di Gorky Bhavan Near Bakery simpang Thiruvananthapuram.

STHREE-SAKTHI hasil lotre (06.12.2022)

Hasil lotre diurus ku pamaréntah Kerala. Tujuan tina tulisan ieu nyaéta pikeun nyayogikeun anjeun aksés gratis sareng gampang kana daptar juara Hasil lotre Kerala ayeuna. Daptar lotre kami diropéa unggal dinten ku kituna anjeun tiasa (peserta) tetep diropéa. 

Di dieu urang ogé ngamutahirkeun KARUNYA Hasil Lotre Dinten

Hasil lotre STHREE-SAKTHI Dinten

Potret layar hasil lotre STHREE-SAKTHI

Hasil Lotre STHREE-SAKTHI Dinten

Screenshot of STHREE-SAKTHI lotre kiwari

Hasil lotre STHREE-SAKTHI

Potret layar hasil STHREE-SAKTHI Lottery langsung

Tautan penting

Situs wéb Resmi Hasil Lotre KeralaKlik di dieu
lotre KeralaKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Tinjauan STHREE-SAKTHI Hasil Lotre

Ngaran lotre TILU-SAKTHI
Tanggal lotre 06 Désémber 2022
nagaraKerala
Diurus Ku Pamaréntah Kerala
Waktu Hasil10:55, 3 PM, 7 PM
Hadiah munggaran75 lakh

STHREE-SAKTHI Hadiah Lotre Rincian

Hadiah Nojumlah
Hadiah 1st75 lakh
Hadiah PanglipurRs. 8000
Hadiah 2ndRs. 1'00'000
Hadiah 3rdRs. 5000
Hadiah ka-4Rs. 2000
hadiah ka-5Rs. 1000
hadiah ka-6Rs.500
hadiah ka-7Rs.200
hadiah ka-8Rs.100

Leave a Comment