Jadwal Hadiah Bond 2022 Panganyarna Hadiah Bond Draws

Pariksa jadwal ikatan hadiah 2022. Sadaya hasil jadwal aya dina tabel di handap ieu, anu bakal mangpaat pisan pikeun anu hoyong terang ngeunaan tanggal sareng dinten anu dilaksanakeun di 2022.

Jadwal Tarik Hadiah Lengkep 2022 ti Januari dugi ka Désémber 2022 aya di dieu kalayan jumlah denominasi hadiah, tanggal, kota, Poé, sareng Nomer Draw. Jadwal Undian pikeun tanggal beungkeut hadiah 2022 tiasa robih upami aya liburan umum dina tanggal draw. Janten anjeun kedah sadar yén nalika aya Liburan Umum di Pakistan, Jadwal Hadiah Beungkeut 2022 Daptar Beungkeut Hadiah Simpanan Nasional bakal dirobih kana tanggal-tanggal salajengna.

Kami parantos nyayogikeun anjeun Jadwal Tarik Hadiah Bond lengkep 2022 ti Januari dugi ka Désémber 2022. Jadwal éta ngandung jumlah denominasi Hadiah Bond, tanggal, kota, dinten, sareng jumlah undian. Aya kamungkinan yén jadwal undian beungkeut hadiah 2022 tiasa robih upami aya liburan umum dina tanggal undian. Ku sabab éta, anjeun kedah sadar yén nalika aya liburan umum di Pakistan, Jadwal Hadiah Hadiah 2022 Daptar Obligasi Hadiah Simpanan Nasional bakal robih ka tanggal salajengna nalika liburan umum lumangsung. 

Jadwal Bond Hadiah 2022

TARIKAN TARIKkotapoeHADIAH beungkeut
17 Januari 2022PeshawarSenenRs. 750 / -
15 Pébruari 2022CimahiSalasaRs. 100 / -
15 Pébruari 2022MuzaffarabadSalasaRs. 1500 / -
10 Maret 2022QuettaKemisRs. 40,000 / -
10 Maret 2022RawalpindiKemisRs. 25,000 / -
15 Maret 2022LahoreSalasaRs. 200 / -
15 April 2022KarawangJumaahRs. 750 / -
16 Méi 2022RawalpindiSenenRs. 1500 / -
16 Méi 2022FaisalabadSenenRs. 100 / -
10 Juni 2022MuzaffarabadJumaahRs. 40,000 / -
10 Juni 2022CimahiJumaahRs. 25,000 / -
15 Juni 2022SultanReboRs. 200 / -
15 Juli 2022LahoreJumaahRs. 750 / -
15 Agustus 2022PeshawarSenenRs. 1500 / -
15 Agustus 2022MuzaffarabadSenenRs. 100 / -
12 September 2022KarawangSenenRs. 40,000 / -
12 September 2022FaisalabadSenenRs. 25,000 / -
15 September 2022CimahiKemisRs. 200 / -
17 Oktober 2022QuettaSenenRs. 750 / -
15 November 2022KarachiSalasaRs. 1500 / -
15 November 2022RawalpindiSalasaRs. 100 / -
12 Désémber 2022SultanSenenRs. 40,000 / -
12 Désémber 2022LahoreSenenRs. 25,000 / -
15 Désémber 2022FaisalabadKemisRs. 200 / -

Kami ku ieu nyayogikeun anjeun jadwal beungkeut hadiah sareng Daptar Lengkap Tabungan nasional anu tiasa diakses online di www.savings.gov.pk sateuacan mimiti taun anyar. Dina bagan ieu, anjeun bakal mendakan inpormasi ngeunaan harga beungkeut pikeun draw salajengna, tanggal draw, kota & status draw. Kusabab kanyataan yén Saptu sareng Minggu mangrupikeun liburan umum, henteu aya undian anu bakal dilaksanakeun dina dinten éta. anjeun ogé tiasa pariksa Sadaya Jumlah Unggul Hadiah Pakistan 2022 panganyarna dina ramatloka kami

Beungkeut hadiah mangrupikeun jinis beungkeut kaamanan anu teu aya bunga atanapi henteu aya bunga sareng dikaluarkeun dina nami menteri keuangan salaku beungkeut tipe lotre, anu penting pisan di dunya kusabab kanyataan yén éta dikaluarkeun ku menteri keuangan. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina tabel di luhur, hasil undian hadiah lengkep pikeun 2022 ti Januari 2022 dugi ka Désémber 2022 didaptarkeun.

Hasil Draw Hadiah Bond pikeun taun 2022 tiasa dipendakan dina halaman ieu, sareng daptar jadwal taunan. Skéma Hadiah Bond di Pakistan masihan kasempetan ka anu miskin sareng panghasilan rata-rata pikeun nyobian tuah.

Upami anjeun milarian jadwal beungkeut hadiah pikeun 2022 State Bank of Pakistan, maka ieu mangrupikeun tempat anu pas pikeun pariksa hasil anjeun. Pariksa hasil anjeun pas mungkin. Éta bakal mangpaat pikeun sémah ti mana waé di Pakistan pikeun terang yén aya Daptar Jadwal Tarik Hadiah Hadiah 2022 sayogi dina internét. Daptar ieu sayogi pikeun aksés pikeun terang kumaha hadiahna ditangtukeun. Daptar anu diropéa nunjukkeun tanggal undian untung ti Januari 2022 dugi ka Désémber 2022. Unggal taun, Tabungan Nasional ngayakeun hadiah undian untung di sababaraha kota.

Anjeun tiasa nyimpen tur ngundeur jadwal draw beungkeut hadiah panganyarna pikeun 2022. Sadaya inpormasi ngeunaan draw bond hadiah, waktos, dinten, sareng Kota kalayan pembaruan dina prizebondhome.net. Unggal Acara Bond dilaksanakeun 4 kali dina sataun hartina saatos 3 bulan.

Tumbu penting

homepageKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu

jambatan jalma nyobian pikeun manggihan ngeunaan kertas nebak lotre Thailand jeung hasil panganyarna Thailand, kami ogé babagi data ngeunaan kertas nebak lotre Thailand jeung hasil panganyarna.
Daptar Jadwal beungkeut Hadiah 2022 disayogikeun sacara online pikeun jalma-jalma mariksa detilna, sareng anjeun ogé tiasa mendakan hasil anu nembé diumumkeun. Undian hadiah beungkeut dibagi sareng kaping ti Januari dugi ka Désémber 2022.

Hadiah Bond Unggul Jumlah

Screenshot tina jumlah meunangna beungkeut hadiah
Screenshot tina jumlah beungkeut hadiah
Screenshot daptar jumlah hadiah beungkeut

FAQ

Naon ari Hadiah Bond?

Hadiah Bond mangrupakeun beungkeut lotre ditawarkeun ku National Savings Pakistan, éta jenis bearer kaamanan investasi, nu teu masihan premium atawa kauntungan.

Dupi tanggal Hadiah Bond Draws dibereskeun?

Leres, tanggal draw dibenerkeun sateuacan ngamimitian taun énggal.

Ti mana abdi tiasa mésér Hadiah Bonds?

Anjeun tiasa mésér Hadiah Beungkeut ku nganjang ka bank lokal, Tabungan Nasional, atanapi kantor Bank Negara di sakuliah Pakistan pikeun mésér beungkeut.

Dupi abdi tiasa Meuli Hadiah Bond Online?

Henteu, Hadiah beungkeut teu tiasa dipésér sacara online. Anjeun kedah nganjang ka bank lokal, Tabungan Nasional, atanapi kantor Bank Negara pikeun mésér beungkeut. Entong percanten ka dealer online.

Naon denominasi Hadiah Bond anu sayogi?

Beungkeut Hadiah di Pakistan sayogi dina Rs. 100, 200, 750, 1500, 7500, 15000, 25000, 40000 sareng 40,000 masing-masing.

Naon Jadwal Undian Hadiah 2022?

Undian Hadiah Bond dilaksanakeun unggal minggu Kadua, biasana dina dinten kerja 1st dina bulan, sareng pertengahan bulan. Unggal undian denominasi dilaksanakeun quarterly.

Naha kuring kedah mayar Pajak dina Jumlah Unggul Hadiah Hadiah?

Lamun meunang hadiah mangka anjeun kudu mayar pajeg dina jumlah unggul. Anu 15% pikeun anu gaduh FBR NTN (filers) sareng 25% pikeun filer nontax.

Saha anu tiasa mésér Hadiah Bond?

Sadaya jalma anu gaduh Kabangsaan Pakistan sareng gaduh CNIC sah Pakistan.