Rumus beungkeut Hadiah Pakistan panganyarna 15-2-2022 Beungkeut Januari 100 & 1500

pangtungtungna rumus beungkeut hadiah pikeun 15-2-2022 draws. dina kaca ieu pikeun kasempetan unggul. Anjeun tiasa pariksa didieu sagala rumus panganyarna na nebak kertas tina beungkeut hadiah panganyarna.

Rumus beungkeut hadiah mangrupikeun tip anu gampang pikeun milih nomer unggul anu untung sateuacan hasil undian. Anjeun kudu manggihan rumus, ti nebak makalah sareng tina jalanna, anu tiasa dipercaya sapertos ngabagi hadiah bondhome.net pikeun masarakat anu peryogi. Rumus hadiah anu paling kasohor nyaéta rumus Faisal Qureshi. jadi anu babagi didieu rumus beungkeut hadiah panganyarna.

rumus beungkeut hadiah 2022 draw panganyarna
rumus beungkeut hadiah

rumus obligasi hadiah pikeun obligasi 200


rumus beungkeut hadiah

Ieu mangrupikeun waktos anu bagja pikeun anjeun pariksa rumus pangénggalna di dieu teras mésér beungkeut hadiah ti bank nagara Pakistan. Investasi ieu bisa mawa jutaan moments senang ka anjeun sarta dina kahirupan kulawarga anjeun ékonomis. Anjeun oge bisa mariksa kertas nebak panganyarna, kawas raja, kaayaan poto perdana, jeung guru nebak makalah.

10-6-2021

Kota = Muzafrabad

Titimangsa = 10-06-2021

Hadiah Bond = 40000
bayaran

_______________________________________

Akra munggaran

_______________________________________

40000 ka
40000 Akra munggaran

buka 4
5 inohong aur +1

Tutup 4
inohong +1 aur imah

315554 = Buka 556 Tutup 561

Akra

(55) (56) (51)

(65) (66) (61)

Pass munggaran 518

518928 = Buka 920 Tutup 905 

Akra

(99) (90) (95)

(29) (20) (25)

(09) (00) (05)

Pass munggaran 209

209637 = Buka 637 Tutup 672

Akra

(66) (67) (62)

(36) (37) (32)

(76) (77) (72)

Pass munggaran 665

665868 = Buka 869 Tutup 894

Akra

(88) (89) (84)

(68) (69) (64)

(98) (99) (94)

Pass munggaran 998

998029 = Buka 021 Tutup 016

Akra

(00) (01) (06)

(20) (21) (26)

(10) (11) (16)

Pass munggaran 012

012085 = Buka 081 Tutup 016

hadiah
Beungkeut 40000 Kota Muzafrabad

Akra

(00) (01) (06)

(80) (81) (86)

(10) (11) (16)

Anggota ko Mimiti 602 Tendola Mubarak

 فرسٹ ٹنڈولا 602
مبارک

 


 

Napigasi Dina-Kaca nyumput

Nebak Paper Hadiah Formula Bond

rumus beungkeut hadiah

Tebak Hadiah Kertas Faisal Master

kami ngabagikeun sagala jinis rumus anu bakal ngabantosan anjeun nyandak kaputusan pikeun nomer untung

Rumus beungkeut hadiah panganyarna Bond anyar 750 Hyderabad 17 Januari 2022
Rumus ikatan hadiah pang anyarna Bond 750 Draw di Hyderabad 15 Januari 2021

 


FAISAL QURESHI Panganyarna Hadiah beungkeut Formula beungkeut 40000 di Hyderabad

___________________________________

                                parasaan                    Cimahi

                              tanggal                    01-12-2020

                           Hadiah Bond            40000 Premium

____________________

  1. Kahiji Single Akra Tendola

____________________

Kahiji Single Akra Tendola Akra Formula 8547
mimitian ti

        85 x 47959 = 1 Jazar = 20(19)0(3)81

       Kahiji Single Akra

      19

Kahiji Single Tendola

        193

       Pass munggaran 193

    19 x 47959 = 1 Jazar = 95(45)7(8)96

    Kahiji Single Akra

    45

Kahiji Single Tendola

458

Pass munggaran 458

45 x 47959 = 1 Jazar = 14(69)0(6)60

Hadiah Bond 40000 

Kahiji Single Akra

69

Kahiji Single Tendola

696

____________________

kahiji
Formula Fourcast

2096 mimitian ti

____________________

2096 x ___ x=Tungtung 5298[0961]

0961 x ___ x=Tungtung 8452[5154]

5154 x ___ x=Tungtung 9750[8547]

8547 x ___ x=Tungtung 8637[1938]

1938 x ___ x=Tungtung 1428[4580]

4580 x ___ x=Tungtung 875[xxx]

____________________

فرسٹ صرف 2 ٹنڈولے اور 4 فورکاسٹ کے لئے
ممبرشپ 

Mung heula [2] Tendoly [4] Fourcast pinuh Garansi Formula target ahir kalawan rumus pikeun anggota.

____________________

Mimitina Akra Formula 0961 sy ngamimitian

096 x 73913 = 2 Jazar = [5161]1682

Akra munggaran

[51] [16]

[61]

Pass munggaran 515

515 x 73913 = 2 Jazar = [7854]7436

Akra munggaran

[78] [85]

[58] [54]

Pass munggaran 854

854 x 73913 = 2 Jazar = [8913]4262

Akra munggaran

[89] [91]

[19] [13]

Pass munggaran 193

193 x 73913 = 2 Jazar = [6145]6742

Akra munggaran

[61] [14]

[41] [45]

Pass munggaran 458

458 x 73913 = 2 Jazar = [7627]7522

Hadiah Bond 40000 Premium Kota Hyderabad

Akra munggaran

[76] [62]

[26] [27]

____________________

kahiji
Formula Fourcast

2096 mimitian ti

____________________

2096 x ___ x=Tungtung 5298(0961)

0961 x ___ x=Tungtung 8452(5154)

5154 x ___ x=Tungtung 9750(8547)

8547 x ___ x=Tungtung 8637(1938)

1938 x ___ x=Tungtung 1428(4580)

4580 x ___ x=Tungtung 8751(xxxx)

____________________

فرسٹ صرف 2 ٹنڈولے اور 4 فورکاسٹ کے لئے
ممبرشپ جاری ہے

Mung heula [2] Tendoly [4] Target akhir Garansi pinuh Fourcast kalayan rumus ngan pikeun anggota.

____________________

[3] Buka kahiji

____________________

Buka Formula Mimiti 4831 sareng Mimitian

48 x 67574 x=Tungtung = 1052[06]29

kabuka

[0] [6]

Pass munggaran 076

07 x 67574 x=Tungtung = 2237[46]02

kabuka

[4] [6]

Pass munggaran 665

66 x 67574 x=Tungtung = 1989[05]65

kabuka

[0] [5]

Pass munggaran 096

09 x 67574 x=Tungtung = 3698[65]88

kabuka

[6] [5]

Pass munggaran 515

51 x 67574 x=Tungtung = 1187[68]04

kabuka

[6] [8]

Pass munggaran 854

85 x 67574 x=Tungtung = 3299[11]23

kabuka

(1)

Pass munggaran 193

19 x 67574 x=Tungtung = 1648[41]46

kabuka

[4] [1]

Pass munggaran 458

45 x 67574 x=Tungtung = 9246[64]70

Hadiah Bond 40000 Premium Kota Hyderabad

Buka[

[6] [4]

Mimiti Buka Formula 2759 jeung Mimitian

2759 x 8396 = 231[6456]4

kabuka

[6] [4]

[5]

Pass munggaran 459

4599 x 8396 = 386[1320]4

kabuka

[1] [3]

[2] [0]

Pass munggaran 308

3088 x 8396 = 259[2684]8

kabuka

[2] [6]

[8] [4]

Pass munggaran 483

4831 x 8396 = 405[6107]6

kabuka

[6] [1]

[0] [7]

Pass munggaran 576

5760 x 8396 = 483[6096]0

kabuka

[6] [0]

[9]

Pass munggaran 665

6658 x 8396 = 559[0056]8

kabuka

[0] [5]

(6)

Pass munggaran 069

5961 x 8396 = 500[4855)6

kabuka

[4] [8]

[5]

Pass munggaran 515

5154 x 8396 = 432(7298)4

kabuka

[7] [2]

[9] [8]

Pass munggaran 854

8547 x 8396 = 717[6061]2

kabuka

[6] [0]

[1]

Pass munggaran 193

1938 x 8396 = 162[7144]8

kabuka

[7] [1]

[4]

Pass munggaran 458

4580 x 8396 = 384[5368]0

Hadiah Bond 40000 Premium Kota Hyderabad

kabuka

[5] [3]

[6] [8]

____________________

فرسٹ صرف 2 ٹنڈولے اور 4 فورکاسٹ کے لئے ممبرشپ جاری ہے

Mung Mung {2} Tendoly {4} Fourcast Garansi pinuh target ahir kalawan rumus ngan pikeun anggota

raja kaulinan

Faisal Qureshi

0304-4260281

0311-4320030

——————————————————————————————————————––

 

FAISAL***KURESHI ke taraf nyebutkeun tamam

Anggota aur Visitors ko (Aslam)

___________________________________

kota_____Quetta

tanggal  _____16-11-2020

Hadiah Bond_____1500

____________________

(4) Mimiti Buka

____________________

Mimiti Buka Formula 4831 jeung Mimitian

48 x 67574 x=Tungtung = 1052(06)29

kabuka

(0) (6)

Pass munggaran 076

07 x 67574 x=Tungtung = 2237(46)02

kabuka

(4) (6)

Pass munggaran 665

66 x 67574 x=Tungtung = 1989(05)65

kabuka

(0) (5)

Pass munggaran 096

09 x 67574 x=Tungtung = 3698(65)88

kabuka

(6) (5)

Pass munggaran 515

51 x 67574 x=Tungtung = 1187(68)04

kabuka

(6) (8)

Pass munggaran 854

85 x 67574 x=Tungtung = 3299(11)23

kabuka

(1)

Pass munggaran 193

19 x 67574 x=Tungtung = 1648(41)46

Hadiah Bond 1500 Kota Quetta

kabuka

(1) (4)

____________________

(5) Tutup Kahiji

____________________

Mimiti Tutup Formula 4831 sy ngamimitian

48 x 42738 = 1 Jazar = 1432(279)3

deukeut

(2) (7)

(9)

Pass munggaran 076

07 x 42738 = 1 Jazar = 5469(606)9

deukeut

(6) (0)

Pass munggaran 665

66 x 42738 = 1 Jazar = 1679(496)3

deukeut

(4) (9)

(6)

Pass munggaran 096

09 x 42738 = 1 Jazar = 6201(951)3

deukeut

(9) (5)

(1)

Pass munggaran 515

51 x 42738 = 1 Jazar = 1476(359)7

deukeut

(3) (5)

(9)

Pass munggaran 854

85 x 42738 = 1 Jazar = 1905(972)1

deukeut

(9) (7)

(2)

Pass munggaran 193

19 x 42738 = 1 Jazar = 9011(226)3

Hadiah Bond 1500 Kota Quetta

deukeut

(2) (6)

____________________

(6) Puseur munggaran

____________________

Mimiti Center Formula 4831 sy ngamimitian

665 x 30365 x=Tungtung = 4077(46)14

pusat

(4) (6)

Pass munggaran 096

096 x 30365 x=Tungtung = 8497(45)82

pusat

(4) (5)

Pass munggaran 515

515 x 30365 x=Tungtung = 2445(46)26

pusat

(4) (6)

Pass munggaran 854

854 x 30365 x=Tungtung = 6724(53)58

pusat

(5) (3)

Pass munggaran 193

193 x 30365 x=Tungtung = 3434(48)15

Hadiah Bond 1500 Kota Quetta

pusat

(4) (8)

____________________

Formula Fourcast munggaran

0760 jeung Star

____________________

0760 x _____ x=Tungtung 2905(6658)

2096 x _____ x=Tungtung 5298(0961)

0961 x _____ x=Tungtung 8452(5154)

5154 x _____ x=Tungtung 9750(8547)

8547 x _____ x=Tungtung 8637(1938)

1938 x _____ x=Tungtung 1428(xxxx)

___________________

فرسٹ صرف 2 ٹنڈولے اور 4 فورکاسٹ کے لئے ممبرشپ جاری ہے

Mung Mung {2} Tendoly {4} Fourcast 100% Formula Penjaminan pinuh ku sath Target Final siruf Anggota ky ley

____________________

kontak

____________________

Faisal Qureshi

*0304-4260281*

____________________

FAISAL***KURESHI ke taraf nyebutkeun tamam

Anggota aur Visitors ko (Aslam)

___________________________________

kota_____Karawang

tanggal  _____02-11-2020

Hadiah Bond_____7500

____________________

(1) Kahiji Single Akra Tendola

____________________

Kahiji Single Akra Tendola Akra Formula 0961 sy ngamimitian

 

09 x 27732 = 2 Jazar = 223(51)461

 

Kahiji Single Akra

(51)

Puseur…(3)(5)

Tendola munggaran

(513) (515)

 Pass munggaran 515

 

51 x 27732 = 2 Jazar = 344(85)604

 

Kahiji Single Akra

(85)

Puseur…(4)(8)

Tendola munggaran

(854) (858)

 Pass munggaran 854

 

85 x 27732 = 2 Jazar = 391(83)211

 

 

Hadiah Bond 7500 Kota Karawang

Kahiji Single Akra

(83)

Puseur…(1)(8)

Tendola munggaran

(831) (838)

 

____________________

(2) Kahiji Akra

____________________

Mimitina Akra Formula 6658 sy ngamimitian

 

66 x 33551 = 1 Jazar = 148(80)74(59)

 

Buka 8..0

Tutup 5..9

Akra munggaran

(85) (89)

(05) (09)

Pass munggaran 096

 

09 x 33551 = 1 Jazar = 549(50)79(61)

 

Buka 5..0

Tutup 6..1

Akra munggaran

(56) (51)

(06) (01)

Pass munggaran 515

 

51 x 33551 = 1 Jazar = 130(80)90(59)

 

Buka 8..0

Tutup 5..9

Akra munggaran

(85) (89)

(05) (09)

Pass munggaran 854

 

85 x 33551 = 1 Jazar = 168(87)37(69)

 

Buka 8..7

Tutup 6..9

 

Hadiah Bond 7500 Kota Karawang

Akra munggaran

(86) (89)

(76) (79)

 

____________________

(3) Akra Kadua Kahiji

____________________

Mimiti Kadua Akra Formula 4599 sy ngamimitian

 

4599 x 9206 x=Tungtung 17925(396)

 

Kahiji Kadua Akra

(39) (36) (93)

(96) (69) (63)

Kadua Pass 394-930

 

3088 x 9206 x=Tungtung 80815(846)

 

Kahiji Kadua Akra

(84) (86) (48)

(46) (64) (68)

Pass munggaran 483

 

4831 x 9206 x=Tungtung 19779(532)

 

Kahiji Kadua Akra

(53) (52) (35)

(32) (23) (25)

Kadua Pass 354

 

5760 x 9206 x=Tungtung 28118(160)

Kahiji Kadua Akra

(16) (10) (61)

(60) (06) (01)

Kadua Pass 169

 

6658 x 9206 x=Tungtung 37568(990)

 

Kahiji Kadua Akra

(99) (90) (09)

Kadua Pass 096

 

0961 x 9206 x=Tungtung 30114(807)

 

Kahiji Kadua Akra

(80) (87) (08)

(07) (70) (78)

Kadua Pass 079

 

5154 x 9206 x=Tungtung 22512(865)

 

Kahiji Kadua Akra

(86) (85) (68)

(65) (58) (56)

Mimiti Win 854

 

8547 x 9206 x=Tungtung 61911(218)

 

Hadiah Bond 7500 Kota Karawang

Kahiji Kadua Akra

(21) (28) (18)

(12) (81) (82)

 

____________________

Formula Fourcast munggaran

4831 jeung Star

____________________

4831 x _____ x=Tungtung 7049(0760)

 

0760 x _____ x=Tungtung 2905(6658)

 

2096 x _____ x=Tungtung 5298(0961)

 

0961 x _____ x=Tungtung 8452(5154)

 

5154 x _____ x=Tungtung 9750(8547)

 

8547 x _____ x=Tungtung 8637(xxxx)

____________________

تمام ممبرز کو فرسٹ آکڑہ85سیکنڈ ٹنڈولا 168مبارک

Tamam Anggota ko Kahiji Akra 85 Kadua Tendola 168 Mubarak

____________________

فرسٹ صرف 2 ٹنڈولے 4 فورکاسٹ ممبرشپ جاری ہے

Mung Mung 2 Tendoly 4 Fourcast Formula Penjaminan pinuh ku sath Target Final pikeun kaanggotaan

____________________

kontak

____________________

Raja kaulinan

Faisal Qureshi

*0304-4260281*

 


 

 Rumus Hadiah Ikatan 16 Nopémber 2020 panganyarna

___________________________________

FAISAL  KURESHI

kota_____Quetta

tanggal  _____16-11-2020

Hadiah Bond_____1500

____________________

(4) Mimiti Buka

____________________

Mimiti Buka Formula 4831 jeung Mimitian

 

48 x 67574 x=Tungtung = 1052(06)29

kabuka

(0) (6)

Pass munggaran 076

 

07 x 67574 x=Tungtung = 2237(46)02

kabuka

(4) (6)

Pass munggaran 665

 

66 x 67574 x=Tungtung = 1989(05)65

kabuka

(0) (5)

Pass munggaran 096

 

09 x 67574 x=Tungtung = 3698(65)88

kabuka

(6) (5)

Pass munggaran 515

 

51 x 67574 x=Tungtung = 1187(68)04

kabuka

(6) (8)

Pass munggaran 854

 

85 x 67574 x=Tungtung = 3299(11)23

kabuka

(1)

Pass munggaran 193

 

19 x 67574 x=Tungtung = 1648(41)46

 

Hadiah Bond 1500 Kota Quetta

kabuka

(1) (4)

 

____________________

(5) Tutup Kahiji

____________________

Mimiti Tutup Formula 4831 sy ngamimitian

 

48 x 42738 = 1 Jazar = 1432(279)3

deukeut

(2) (7)

(9)

Pass munggaran 076

 

07 x 42738 = 1 Jazar = 5469(606)9

deukeut

(6) (0)

Pass munggaran 665

 

66 x 42738 = 1 Jazar = 1679(496)3

deukeut

(4) (9)

(6)

Pass munggaran 096

 

09 x 42738 = 1 Jazar = 6201(951)3

deukeut

(9) (5)

(1)

Pass munggaran 515

 

51 x 42738 = 1 Jazar = 1476(359)7

deukeut

(3) (5)

(9)

Pass munggaran 854

 

85 x 42738 = 1 Jazar = 1905(972)1

deukeut

(9) (7)

(2)

Pass munggaran 193

 

19 x 42738 = 1 Jazar = 9011(226)3

 

Hadiah Bond 1500 Kota Quetta

deukeut

(2) (6)

 

____________________

(6) Puseur munggaran

____________________

Mimiti Center Formula 4831 sy ngamimitian

 

665 x 30365 x=Tungtung = 4077(46)14

pusat

(4) (6)

Pass munggaran 096

 

096 x 30365 x=Tungtung = 8497(45)82

pusat

(4) (5)

Pass munggaran 515

 

515 x 30365 x=Tungtung = 2445(46)26

pusat

(4) (6)

Pass munggaran 854

 

854 x 30365 x=Tungtung = 6724(53)58

pusat

(5) (3)

Pass munggaran 193

 

193 x 30365 x=Tungtung = 3434(48)15

 

Hadiah Bond 1500 Kota Quetta

pusat

(4) (8)

 

____________________

   Formula Fourcast munggaran

      0760 jeung Star

____________________

0760 x _____ x=Tungtung 2905(6658)

 

2096 x _____ x=Tungtung 5298(0961)

 

0961 x _____ x=Tungtung 8452(5154)

 

5154 x _____ x=Tungtung 9750(8547)

 

8547 x _____ x=Tungtung 8637(1938)

 

1938 x _____ x=Tungtung 1428(xxxx)

 

____________________

 فرسٹ 2 ٹنڈولے 4 فورکاسٹ کے لئے ممبرشپ 

Mung Mung 2  Tendoly  4 Fourcast 100% Rumus Penjaminan pikeun sath Target Final sirf Anggota ky ley

ngahubungan:

     Raja Kaulinan

    Faisal Qureshi

     0304-4260281

     0311-4320030

Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun nyobian karma anjeun sareng usaha anu fenomenal tibatan hadiah beungkeut! Aya seueur alesan sareng pangamatan anu bakal nempatkeun uteuk anjeun kana ide yén anjeun kedah nempatkeun diri anjeun kana kasempetan beungkeut hadiah spekulasi anu teu tiasa disimpulkeun tina sistem nalar sareng nanganan data anu beragam. Nalika urang ngobrol ngeunaan spekulasi, dina titik éta Pikeun jadi loba considerable tina individu, beungkeut hadiah dihapus jadi salah sahiji modus utama tanpa ragu. Ieu sadayana tiasa dibayangkeun salaku hasil tina sorotan anu pikaresepeun sapertos sabagéan ageung nawiskeun anu nganggap kalaparan jalma-jalma anu wani sahingga janten sumbangan bahaya jalma anu nentang. ogé manggihan hasil beungkeut hadiah Ieuh

Formula Bond Hadiah:

 

 

FAISAL***KURESHI ke taraf nyebutkeun tamam

Anggota aur Visitors ko (Aslam)

______________

kota_____Karawang

tanggal  _____02-11-2020

Hadiah Bond_____7500

____________________

1.  Kahiji Single Akra Tendola

____________________

Kahiji Single Akra Tendola Akra Formula 0961 sy ngamimitian

 

09 x 27732 = 2 Jazar = 223(51)461

 

Kahiji Single Akra

(51)

Puseur…(3)(5)

Tendola munggaran

(513) (515)

 Pass munggaran 515

 

51 x 27732 = 2 Jazar = 344(85)604

 

Kahiji Single Akra

(85)

Puseur…(4)(8)

Tendola munggaran

(854) (858)

 Pass munggaran 854

 

85 x 27732 = 2 Jazar = 391(83)211

 

 

Hadiah Bond 7500 Kota Karawang

Kahiji Single Akra

(83)

Puseur…(1)(8)

Tendola munggaran

(831) (838)

 

2. Kahiji Akra

Mimitina Akra Formula 6658 sy ngamimitian

 

66 x 33551 = 1 Jazar = 148(80)74(59)

 

Buka 8..0

Tutup 5..9

Akra munggaran

(85) (89)

(05) (09)

Pass munggaran 096

 

09 x 33551 = 1 Jazar = 549(50)79(61)

 

Buka 5..0

Tutup 6..1

Akra munggaran

(56) (51)

(06) (01)

Pass munggaran 515

 

51 x 33551 = 1 Jazar = 130(80)90(59)

 

Buka 8..0

Tutup 5..9

Akra munggaran

(85) (89)

(05) (09)

Pass munggaran 854

 

85 x 33551 = 1 Jazar = 168(87)37(69)

 

Buka 8..7

Tutup 6..9

 

Hadiah Bond 7500 Kota Karawang

Akra munggaran

(86) (89)

(76) (79)

 

____________________

3. Kahiji Kadua Akra

____________________

Mimiti Kadua Akra Formula 4599 sy ngamimitian

 

4599 x 9206 x=Tungtung 17925(396)

 

Kahiji Kadua Akra

(39) (36) (93)

(96) (69) (63)

Kadua Pass 394-930

 

3088 x 9206 x=Tungtung 80815(846)

 

Kahiji Kadua Akra

(84) (86) (48)

(46) (64) (68)

Pass munggaran 483

 

4831 x 9206 x=Tungtung 19779(532)

 

Kahiji Kadua Akra

(53) (52) (35)

(32) (23) (25)

Kadua Pass 354

 

5760 x 9206 x=Tungtung 28118(160)

Kahiji Kadua Akra

(16) (10) (61)

(60) (06) (01)

Kadua Pass 169

 

6658 x 9206 x=Tungtung 37568(990)

 

Kahiji Kadua Akra

(99) (90) (09)

Kadua Pass 096

 

0961 x 9206 x=Tungtung 30114(807)

 

Kahiji Kadua Akra

(80) (87) (08)

(07) (70) (78)

Kadua Pass 079

 

5154 x 9206 x=Tungtung 22512(865)

 

Kahiji Kadua Akra

(86) (85) (68)

(65) (58) (56)

Mimiti Win 854

 

8547 x 9206 x=Tungtung 61911(218)

 

Hadiah Bond 7500 Kota Karawang

Kahiji Kadua Akra

(21) (28) (18)

(12) (81) (82)

 

____________________

Formula Fourcast munggaran

4831 jeung Star

____________________

4831 x _____ x=Tungtung 7049(0760)

 

0760 x _____ x=Tungtung 2905(6658)

 

2096 x _____ x=Tungtung 5298(0961)

 

0961 x _____ x=Tungtung 8452(5154)

 

5154 x _____ x=Tungtung 9750(8547)

 

8547 x _____ x=Tungtung 8637(xxxx)

 

 

____________________

تمام ممبرز کو فرسٹ آکڑہ85سیکنڈ ٹنڈولا 168مبارک

Tamam Anggota ko Kahiji Akra (85) Kadua Tendola (168) Mubarak

____________________

فرسٹ صرف 2 ٹنڈولے اور 4 فورکاسٹ کے لئے ممبرشپ جاری ہے

Kaanggotaan……..

Mung Mung {2} Tendoly {4} Fourcast 100% Formula Penjaminan pinuh ku sath Target Final siruf Anggota ky ley 

kontak:

 

                                         Raja Kaulinan

                                     Faisal Qureshi

                                 ***0304-4260281***

                                      ***0311-4320030***

 

Formula Bond Hadiah:

rumus beungkeut hadiah mangrupa salah sahiji cara nu kawentar paling penting, nu nyarankeun leuwih hade tinimbang tulak séjén. jadi sok parios didieu sateuacan unggal undian tina hadiah beungkeut.