Sadaya Jumlah Unggul Hadiah Pakistan 2022 panganyarna

Sadayana Pakistan Hadiah beungkeut unggul jumlah panganyarna 2022 jeung nomer tina jumlah dina PKR RS, 100, RS, 200, RS, 750, RS, 7500, RS, 15000, RS, 25000 jeung 40000 kalawan 40,000 Jumlah Premium pariksa handap dina tabél. Anjeun ogé tiasa pariksa jumlah hadiah dina daptar. Jumlah meunangna Sadaya beungkeut Hadiah Pakistan béda dumasar kana harga beungkeut Hadiah. Jumlah ieu Sadaya beungkeut Hadiah Pakistan sareng jumlah hadiah anu ditampi ti Bank Negara Dijadwalkeun Pakistan.

Hadiah munggaranjumlahJumlah Hadiahhadiah ka-2 jumlah hadiahhadiah ka-3jumlah hadiah
700,00010012,00,000310001199
7,5000020012,50,000512502394
15,00,00075015,00,000393001696
3,000,0001,50011,000,000318,5001696
15,000,0007,50015,000,000393,0001696
30,000,00015,00011,000,000031,850001696
50,000,00025,000115,000,00033,120001696
75,000,00040,000125,000,00035,00,0001696
80,000,00040,000 bayaran130,000,00035,00,0001696

Pamaréntah Pakistan ngamimitian beungkeut Hadiah Nasional tanpa bunga tina RS. 10 sanggeus partisi Sub-buana di 1960. Sanggeus éta, hadiah bond ieu dikaluarkeun, 5, 11, 50, 100, 500, 1000, 5000, 10000 jeung 25000. Jumlah ieu gumantung kana jumlah hadiah beungkeut.

Potret layar Pakistan Prize Bond


Undian beungkeut Sadaya Hadiah Pakistan dilaksanakeun saatos tilu bulan dina tabungan nasional Pakistan. Beungkeut hadiah RS.5 dikaluarkeun dina taun 1964, RS. 10 IN 1960, sareng ikatan hadiah 40.000 dilaksanakeun dina 1999.

Sadaya Jadwal beungkeut Hadiah Pakistan 2022

Pariksa jadwal beungkeut Sadaya Hadiah Pakistan pikeun 2022. Sadaya hasil jadwal aya dina tabel di handap ieu, anu bakal mangpaat pisan pikeun anu hoyong terang ngeunaan tanggal sareng dinten anu diayakeun di 2022.

Nomer sériNgagambar NoDrawDateNgagambar KotaHarga Bond
189th17-01-2022PeshawarRs.750
237th15-02-2022CimahiRs.100
389th15-02-2022MuzaffarabadRs.1,500
420th10-03-2022QuettaRs.40,000 Premium
55th10-03-2022RawalpindiRs.25,000 Premium
689th15-03-2022LahoreRs.200
790th15-04-2022KarawangRs.750
838th16-05-2022FaisalabadRs.100
990th16-05-2022RawalpindiRs.1,500
106th10-06-2022CimahiRs.25,000 Premium
1121st10-06-2022MuzaffarabadRs.40,000 Premium
1290th15-06-2022SultanRs.200
1391st15-07-2022LahoreRs.750
1491st15-08-2022PeshawarRs.1,500
1539th15-08-2022MuzaffarabadRs.100
1622nd12-09-2022KarawangRs.40,000 Premium
177th12-09-2022FaisalabadRs.25,000 Premium
1891st15-09-2022CimahiRs.200
1992nd17-10-2022QuettaRs.750
2040th15-11-2022RawalpindiRs.100
2192nd15-11-2022KarawangRs.1,500
228th12-12-2022LahoreRs.25,000 Premium
2323rd12-12-2022SultanRs.40,000 Premium
2492nd15-12-2022FaisalabadRs.200

Anjeun tiasa nyimpen sareng ngaunduh jadwal undian hadiah bon panganyarna pikeun 2022. Sadaya inpormasi ngeunaan undian hadiah bond, waktos, dinten, sareng Kota kalayan pembaruan dina prizebondhome.net. Unggal Acara Bond dilaksanakeun 4 kali dina sataun hartina sanggeus 3 bulan.

Kuring miharep informasi ieu bakal mangpaat pikeun anjeun uninga ngeunaan hadiah unggul tina beungkeut Sadaya Hadiah Pakistan.

Dupi tanggal Hadiah Bond Draws dibereskeun?

Leres, tanggal draw dibenerkeun sateuacan ngamimitian taun énggal.

Dimana sareng kumaha kuring tiasa pariksa Hasil Hadiah Hadiah?

Anjeun tiasa mariksa nomer beungkeut hadiah sareng cocog sareng nomer éta sareng nomer unggul. lamun jumlah lengkep dikawinkeun lajeng anjeun lucking tur meunang, jeung anjeun ogé tiasa pariksa hasil beungkeut hadiah panganyarna dina prizebondhome.net.

Dupi abdi tiasa Ngundeur Jadwal Hadiah Bond?

Leres, éta gampang ngan klik katuhu dina jadwal beungkeut hadiah 2022 teras simpen.

Naon anu kudu dipigawé sanggeus meunang beungkeut hadiah?

anjeun tiasa nampi jumlah hadiah beungkeut ti State Bank of Pakistan dina 6 taun. anjeun peryogi ngan CNIC asli sareng beungkeut Hadiah asli.

saha nu bisa meuli Hadiah Bonds?

Sadaya jalma anu gaduh Kabangsaan Pakistan sareng gaduh CNIC sah Pakistan.