Mizoram lotre Hasil Dinten 04.12.2022 Live Update

Mizoram lotre Hasil Dinten 04.12.2022 Live Update 11:55, 04:00, 08:00 dina ramatloka resmi ie ​​@mizoramlottery.net. Tina situs wéb ieu, anjeun tiasa kalayan gampang mariksa Hasilna, sareng tulisan ieu ogé ngabantosan anjeun mariksa daptar juara. Mizoram lotre.

lotre kaayaan Mizoram mangrupakeun salah sahiji ulang pang populerna di nagara éta. Alesan pikeun resepna nyaéta béaya rendah sareng hadiah artos anu ageung. Sedengkeun pikeun harga tikét nyaéta Rs.6 per tikét, jeung Rs.25 lakh mangrupa hadiah kahiji. Ieu ngandung harti sanajan nu poorest tina miskin bakal bisa nanggung tikét lotre ieu, nu ngajadikeun lotre diaksés komo nu poorest tina miskin. Aya seueur tikét lotre sanés anu sayogi dina harga ieu.

Mizoram lotre Hasil

The Mizoram State Lottery is conducted four times a day with different themes each time. The first and second draws take place in the morning at 9:55 am and the third draw takes place at 11:55 am. The third draw is held on the fourth day, and the last draw is held at 8 pm in the evening. The results are released on the official website @mizoramstatelottery.we updates the results here in a few minutes.

Éta penting pikeun dicatet yén sadaya undian tina Mizoram State Lottery bakal dilaksanakeun dina tanggal sareng waktos di aula draw Departemen Mizoram State Lottery di Aizawl sareng bakal dibuka pikeun umum. Undian dilaksanakeun dina pangawasan Diréktur atanapi wawakilna.

Mizoram Propinsi lotre Hasil 9:55

Potret layar hasil lotre Mizoram

Hasil lotre kaayaan Mizoram kiwari

Potret layar hasil lotre Mizoram ayeuna

Mizoram state lottery result

Potret layar tina hasil lotre Mizoram langsung
Potret layar tina Mizoram lotre

Hal ieu dilakukeun ku ayana dua hakim anu parantos ditunjuk ku Pamaréntah pikeun ngawas prosés éta. Dua hakim tanggung jawab pikeun ngarékam hasil undian, sareng Patugas Pengawas tanggung jawab pikeun ngabuktoskeunana.

Jumlah tikét unggul unggal gambar diterbitkeun dina Warta Resmi, kitu ogé dina koran nasional, régional, jeung lokal sakuliah nagara. Salaku bagian tina undian, hakim ngabogaan hak pikeun nampa hiji honorarium, jumlah nu ditangtukeun ku pamaréntah ti jaman ka jaman dumasar kana ongkos draws.

Hasil Lotre Diurus Ku Pamaréntah Mizoram Pos ieu penting pisan. ti pos ieu, anjeun bisa kalayan gampang manggihan winners tina lotre Dinten di @ 11:55 AM. Di dieu anjeun bisa manggihan hasil lotre panganyarna. Mizoram State Lottery dilaksanakeun opat kali sapoé kalayan téma anu béda unggal waktos.

Undian kahiji jeung kadua lumangsung isuk-isuk jam 9:55 jeung undian katilu lumangsung jam 11:55. Undian katilu dilaksanakeun dina dinten kaopat, sareng undian terakhir dilaksanakeun jam 8 wengi. Hasilna dileupaskeun dina ramatloka resmi @mizoramstatelottery.in dina 5 ka 10 menit sareng tim kami ngamutahirkeun hasil di dieu dina sababaraha menit.

Mizoram State Lottery dilaksanakeun opat kali sapoé kalayan téma anu béda unggal waktos. Undian kahiji jeung kadua lumangsung isuk-isuk jam 9:55 jeung undian katilu lumangsung jam 11:55. Undian katilu dilaksanakeun dina dinten kaopat, sareng undian terakhir dilaksanakeun jam 8 wengi. Hasilna dileupaskeun dina situs wéb resmi dina 5 dugi ka 10 menit sareng tim kami ngapdet hasil di dieu dina sababaraha menit.

Mizoram Propinsi lotre Hasil Dinten

Hasil Lotre Diurus Ku Pamaréntah Mizoram Pos ieu penting pisan. ti pos ieu, anjeun bisa kalayan gampang manggihan winners tina lotre Dinten di 04:00 AM. Di dieu anjeun bisa manggihan hasil lotre panganyarna. anjeun ogé tiasa pariksa kaluar Hasil lotre Propinsi Benggala Kulon tina halaman wéb ieu.

Mizoram State Lottery dilaksanakeun opat kali sapoé kalayan téma anu béda unggal waktos. Undian kahiji jeung kadua lumangsung isuk-isuk jam 9:55 jeung undian katilu lumangsung jam 11:55. Undian katilu dilaksanakeun dina dinten kaopat, sareng undian terakhir dilaksanakeun jam 8 wengi. Hasilna dileupaskeun dina ramatloka resmi @mizoramstatelottery.in dina 5 ka 10 menit sareng tim kami ngamutahirkeun hasil di dieu dina sababaraha menit.

Mizoram Propinsi lotre Hasil panganyarna

Nagara lotre Diurus ku The Pamaréntah Mizoram Tulisan ieu penting pisan. ti pos ieu, anjeun bisa kalayan gampang manggihan winners tina Mizoram Propinsi lotre. Pajabat Mizoram ngaluarkeun hasil Lotre dina situs wéb resmina.

Jinis Mizoram lotre

Ngaran lotre
Téesta Mor
Hawk Peuting
Poé prospek
Cinta Isuk

Tumbu penting

Website resmi Mizoram lotreKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Mizoram lotre Ihtisar

Ngaran lotre Mizoram lotre
Tanggal lotre 04 Désémber 2022
nagaraMizoram
Diurus Ku Pamaréntah Mizoram
Waktu Hasil 9:55, 11:55, 04:00, 08:00
Hadiah munggaran5 Lakhs

Rincian Hadiah lotre Mizoram

hadiah jumlah
Hadiah 1st5,00,000
Hadiah Panglipur1000
Hadiah 2nd9000
Hadiah 3rd600
Hadiah ka-4300
hadiah ka-5120

Kumaha Mariksa Hasil Lotre Mizoram Dinten

Upami anjeun hoyong pariksa Hasil Lotre Mizoram teras tuturkeun sadaya léngkah di handap ieu -

Mimiti, anjeun angkat ka halaman wéb resmi lotre Mizoram nyaéta @mizoramlottery.net

2: Teras anjeun angkat ka bar menu navigasi sareng milarian hasil lotre Mizoram.

3: Ayeuna anjeun ningali bagian handap hasil lotre teras klik.

4: Teras anjeun ningali sadaya hasil sayogi.

5: Klik PDF jeung Unduh hasil ieu

FAQ

Sabaraha Harga Kahiji pikeun Mizoram Lotre?

Hadiah kahiji Mizoram Lottery nyaéta 27,00,000

Dimana kuring tiasa pariksa Hasil Lotre Mizoram?

Anjeun tiasa pariksa Hasil Lotre Mizoram anjeun dina halaman wéb resmi @mizoramlottery.net. atanapi ngaliwat halaman wéb kami prizebondhome.net

Iraha Hasil Mizoram Lotre Diumumkeun?

Hasilna diumumkeun jam 9 AM, 11:55 AM, 04:00 PM, sareng 08:00 PM.

kacindekan

Pamaréntah Mizoram sacara resmi ngaluarkeun hasil Lotre dina halaman wéb resmi na. Janten upami anjeun hoyong pariksa Hasil Lotre Mizoram Dinten Live Pariksa tautan resmi lotre Mizoram ti pos ieu. Gening ka sadaya winners tina lotre kaayaan Mizoram.

Leave a Comment