Hasil Lotre Mizoram 04.03.2024 [Lotre Mizoram]

Wilujeng sumping di hasil lotre Mizoram 04.03.2024 di dieu kami nyebarkeun hasil lotre Mizoram jam 9:55, 11:55, 04:8, sareng 00:4. The lotre draws lumangsung XNUMX kali sapoé unggal minggu. Anjeun bakal gampang pariksa hasil lotre ti dieu dina waktu. The Mizoram lotre dilaksanakeun opat kali sapoé kalawan interval waktu béda.

Undian kahiji dilaksanakeun tabuh 9:55 énjing Undian kadua dilaksanakeun tabuh 11:55, undian katilu lumangsung tabuh 4:00 sonten sareng undian panungtung lotre Mizoram lumangsung tabuh 8:00. disebatkeun yen harga tikét lotre RS 6 per tikét jeung jumlah unggul nyaeta 25 lakhs. Departemen lotre Propinsi Mizoram ngatur sagala urusan nu patali lotre.

Mizoram lotre Hasil Dinten

Mizoram lotre Hasil Dinten

Hasil lotre Propinsi Mizoram

Hasil lotre Propinsi Mizoram
Mizoram lotre Hasil
Mizoram lotre

Aranjeunna nyebarkeun hasil lotre dina ramatloka resmi maranéhanana @mizoramlottery.net.The Mizoram lotre teh skéma lotre pang populerna jeung resep di nagara éta. Kusabab harga tiket anu murah sareng hadiahna ageung (25lakhs). Ieu ngandung harti yén saha waé tiasa nyobian tuah pikeun ngamankeun jumlah anu lumayan tina investasi anu résiko rendah.

Sapertos nagara Mizoram, aya nagara anu béda anu nawiskeun skéma lotre ka jalma-jalma Benggala Kulon nyaéta nagara sanés anu nawiskeun skéma lotre pikeun nguntungkeun jalma-jalma kalayan investasi anu résiko rendah. Éta légal maén kaulinan lotre di nagara. Ngan jalma nagara Mizoram bisa maénkeun kaulinan lotre.

Pikeun meunang lotre a eta gumantung kana tuah Anjeun upami Anjeun hoyong ningkatkeun kasempetan meunang anjeun kabeh kudu meuli leuwih tikét nu ngakibatkeun kanaékan dina kamungkinan meunang kaulinan lotre. Tikétna tiasa dipésér sacara online tapi langkung saé mésér offline ku kituna anjeun tiasa nampi jaminan pikeun ngiringan undian.

Ngeunaan Mizoram lotre

Kabéh draws tina aktivitas Mizoram Lotre lumangsung di aula Departemen Mizoram State Lottery di Aizawl tur kabuka pikeun umum. Undian sareng pengumuman hasil dilaksanakeun dina pangawasan Diréktur atanapi wawakilna.

Hal ieu dilakukeun ku ayana dua hakim anu parantos ditunjuk ku Pamaréntah pikeun ngawas prosés éta. Dua hakim tanggung jawab pikeun ngarékam hasil undian, sareng Patugas Pengawas tanggung jawab pikeun ngabuktoskeunana. Jumlah tikét unggul unggal gambar diterbitkeun dina Warta Resmi, kitu ogé dina koran nasional, régional, jeung lokal sakuliah nagara.

Salaku bagian tina undian, hakim ngabogaan hak pikeun nampa hiji honorarium, jumlah nu ditangtukeun ku pamaréntah ti jaman ka jaman dumasar kana ongkos draws.

Mizoram lotre Ihtisar

Ngaran lotre Mizoram lotre
Tanggal lotre 04/03/2024
nagaraMizoram
Diurus Ku Pamaréntah Mizoram
Waktu Hasil 9:55, 11:55, 04:00, 08:00
Hadiah munggaran25 Lakhs

Mizoram lotre Online

Tikétna tiasa dipésér sacara online tapi langkung saé mésér offline ku kituna anjeun tiasa nampi jaminan pikeun ngiringan undian.

Mizoram Lotteries Jadwal

The Mizoram lotre dilaksanakeun opat kali sapoé kalawan interval waktu béda. Undian kahiji dilaksanakeun tabuh 9:55 am, undian kadua dilaksanakeun tabuh 11:55, undian katilu lumangsung tabuh 4:00 soré jeung undian pamungkas lotre Mizoram lumangsung jam 8:00.

Waktu HasilNgaran lotre
09: 55 AMMizoram Teesta Mor lotre
11: 55 AMMizoram Love Isuk lotre
04: 00 PMMizoram prospek Poé lotre
08: 00 PMMizoram Hawk malem lotre

Tumbu penting

Website resmi Mizoram lotreKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Rincian Hadiah lotre Mizoram

hadiah jumlah
Hadiah 1stRs. 25 Juta/
Hadiah PanglipurRs-1000/-
Hadiah 2ndRs-9000/-
Hadiah 3rdRs-500/-
Hadiah ka-4Rs-250/-
hadiah ka-5Rs-120/-

Kumaha Mariksa Hasil Lotre Mizoram Dinten

Upami anjeun hoyong pariksa Hasil Lotre Mizoram teras tuturkeun sadaya léngkah di handap ieu -

Mimiti, anjeun angkat ka halaman wéb resmi lotre Mizoram nyaéta @mizoramlottery.net

2: Pindah ka Hasil Dinten/Bagian Halaman Utama.

3: Ayeuna klik dina tombol pikeun 9:55 AM na 11:55 AM / 4:00 / 8:00 malem nurutkeun tikét Anjeun.

4: Klik dina gambar bari jeung ngundeur éta.

5: Tungtungna, buka file gambar jeung pariksa angka lotre untung Anjeun.

FAQ

Naon Hadiah Kahiji pikeun Mizoram Lotre?

Hadiah kahiji Mizoram Lottery nyaéta 25,00,000

Dimana kuring tiasa pariksa Hasil Lotre Mizoram?

Anjeun tiasa pariksa Hasil Lotre Mizoram anjeun dina halaman wéb resmi @mizoramlottery.net. atanapi ngaliwat halaman wéb kami prizebondhome.net

Iraha Hasil Mizoram Lotre Diumumkeun?

Hasilna diumumkeun jam 9 AM, 11:55 AM, 04:00 PM, sareng 08:00 PM.

kacindekan

Urang nyebarkeun hasil lotre munggaran Éta légal maén kaulinan lotre di nagara. Ngan jalma nagara Mizoram bisa maénkeun kaulinan lotre. Harga tikét lotre RS 6 per tikét sarta jumlah unggul nyaeta 25 lakhs Pikeun meunang lotre a eta gumantung kana tuah anjeun tetep nyobian tuah anjeun sarta ucapan salamet ka sadaya winners tina lotre kaayaan Mizoram.

Leave a Comment