Mega jutaan Hasil 16.04.2024

Hasil Mega Jutaan 16.04.2024: Upami anjeun saurang pamaén Mega Millions sareng anjeun milarian hasil Mega Millions, maka anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Di dieu kami masangkeun nomer unggul, ogé tanggal, waktos sareng lokasi undian lotre sareng inpormasi anu langkung penting ngeunaan skéma éta.

Undian lotre lumangsung unggal Salasa jeung Jumaah di 7:59 pm Eastern Standard Time di studio WSB-TV di Atlanta, Georgia. Undian lotre lumangsung unggal Salasa jeung Jumaah di 7:59 pm Eastern Standard Time. The lotre tikét waragad anjeun ngan 2 $ per muter jeung diperkirakeun jumlah unggul nyaeta $ 400 Juta prosés anu cukup basajan tur gampang maén.

Mega Jutaan Hasil

Mega Jutaan Hasil
Jutaan mega

Jumlah unggul beda-beda dumasar kana sifat skéma draw. Jumlah unggul pangluhurna nyaéta $ 1.537 milyar. Aya dua pilihan pembayaran pikeun winners nu winners bisa milih. Éta mangrupikeun pilihan pamayaran kontan sareng pilihan pamayaran annuity pikeun juara

Dina kasus pilihan tunai, winners bakal nampa hiji-waktos, pamayaran lump-sum anu sarua jeung jumlah hadiah tunai. Anuitasna dibayar kaluar salaku hiji pamayaran saharita nu dituturkeun ku 29 pangmayaran taunan leuwih 29 taun pikeun winners. Jumlah unggal pamayaran 5% langkung ageung tibatan pamayaran sateuacana.

Dina hal jumlah hadiah $ 100 juta, pamayaran awal bakal sakitar $ 1.5 juta. Lila-lila, pangmayaran bakal ningkat kana jumlah hadiah $ 6.2 juta salami sababaraha taun.

Lamun jumlah unggul nyaeta $ 200 jutaan, unggal pamayaran dua kali badag. Nalika hadiah unggul $ 50 jutaan, unggal pamayaran satengah badag, jsb.

Dimana anjeun tiasa mésér tikét lotre?

Tikét tiasa dipésér sacara pribadi di SPBU, toko genah, sareng toko grosir. Sababaraha terminal bandara ogé tiasa ngajual tikét lotre.

Anjeun oge bisa mesen tiket online ngaliwatan Jackpocket, kurir lotre digital resmi AS TODAY Network, di nagara bagian jeung wewengkon AS ieu: Arizona, Arkansas, Colorado, Idaho, Massachusetts, Minnesota, Montana, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, New Jersey. Méksiko, New York, Ohio, Oregon, Puerto Rico, Texas, Washington DC, jeung Virginia Kulon. Aplikasi Jackpocket ngamungkinkeun anjeun milih kaulinan lotre sareng nomer, nempatkeun pesenan anjeun, ningali tikét anjeun, sareng ngumpulkeun kameunangan anjeun sadayana nganggo telepon anjeun atanapi komputer bumi.

Hadiahna mangrupikeun tawaran khusus anu sayogi di sababaraha nagara bagian wungkul. Kalawan ieu merk-anyar wager-tipe hadiah pamaén seru bisa maénkeun husus pikeun jumlah unggul, Lamun pamaén milih mayar $ 3, anjeunna atanapi manehna bakal nampa dua kasempetan meunang ganjaran.

Aya fitur Megaplier sadia di paling nagara, nu naek hadiah non-jackpot 2, 3, 4, atawa 5 kali, tapi waragad tambahan $ 1 per muter . Aya Megaplier digambar saméméh unggal lotre teken on Salasa jeung Jumaah peuting.

Tina kumpulan 15 bal, lima ditandaan ku angka 2X, genep kalawan angka 3X, tilu kalawan angka 4X, sarta hiji kalawan angka 5X. Numutkeun campuran ieu Megapliers sarta nilai hadiah pakait maranéhna. Hadiah kadua bisa jadi saluhur $ 5 juta lamun pamuter geus dibeuli Megaplier pilihan.

Pamaén bisa milih genep angka tina dua pools misah tina angka - lima angka béda antara 1 jeung 70 (bal bodas) jeung hiji angka antara 1 jeung 25 (emas Mega Ball) - atanapi aranjeunna anjeun milih Gampang Pick. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meunang jackpot nu lamun cocog sakabeh genep angka unggul dina gambar lotre.

Undian lotre dilaksanakeun pikeun kahiji kalina dina Séptémber 1996, ngalibetkeun genep nagara bagian. Salaku hasil tina tumuwuhna tremendous tina kaulinan badag, pajabat geus diwanohkeun Salasa gambar.

Aya parobahan dina nami kaulinan multistate di 2002 nalika eta ieu diganti Mega Jutaan. Kaulinan éta salah sahiji kaulinan jackpot multi-nagara golongan panglobana dimaénkeun di 2005. Éta relevan disebutkeun yen saprak kaulinan dimimitian dina 2002.

Aya geus 204 jackpots meunang ku 230 tiket béda (21 tina jackpots geus dibagikeun ku sahanteuna dua tiket unggul). Dina Oktober 23, 2018, geus 26 jackpots kutang leuwih ti $300 jutaan. Ieu kalebet jumlah hadiah catetan tina perkiraan jackpot $ 1.537 milyar anu dimeunangkeun di Karolina Kidul dina 23 Oktober 2018.

Tinjauan Mega Million Hasil

Ngaran lotre Jutaan Mega
Tanggal lotre 16.04.2024
Diurus Ku Géorgia lotre
Waktu Hasil 11: 00 PM
Unggul Hadiah$ 429 Million Diperkirakeun

Tautan Penting Pikeun Mariksa Nomer Menang Jutaan Mega

Website resmiKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Kumaha carana maén Jutaan Mega?

Gambar dilaksanakeun dina Salasa sareng Jumaah jam 11:00 WIB Wétan. Salila ngagambar, lima bal bodas ditarik tina sakumpulan bal anu jumlahna 1 dugi ka 70. Sakali, Mega Ball emas dipilih tina sakumpulan bal anu nomer 1 dugi ka 25.

Upami nomer dina deretan tikét anjeun cocog sareng deretan bal anu ditarik dina dinten éta, maka anjeun parantos kéngingkeun Hadiah. Lamun teu saurang ogé nyokot imah jackpot nu, duit ditambahkeun kana hadiah pikeun gambar salajengna. Gemblengna, odds pikeun nomer unggul nyaéta 1 dina 24.

Lamun anjeun maénkeun lotre, Anjeun ogé bakal boga pilihan pikeun milih hiji generator angka acak. komputer otomatis milih nomer. Dina sistem, 5 angka acak tina 1 ka 70 (bal bodas) dipilih sacara acak, sareng hiji nomer acak tina 1 ka 50 bal mega ogé dipilih ku kasempetan.

Ayeuna aya 47 jurisdictions béda nu Game bisa dicoo salaku hasil tina lotteries tambahan gabung kaulinan saprak lajeng. Salian Kacamatan Columbia sareng Kapuloan Virgin AS, aya 45 nagara bagian.

Kumaha Klaim Jumlah Unggul?

Meuli tiket jeung meunangna gumantung kana dua faktor. Jumlah hadiah anjeun sareng jangka waktu dimana anjeun kedah ngaku pangmayaran anjeun bakal rupa-rupa dumasar kana kaayaan sareng yurisdiksi. Ieu léngkah anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngumpulkeun hadiah anjeun.

Émut yén anjeun kedah ngaku hadiah anjeun dina kaayaan / yurisdiksi anu sami dimana anjeun mésér éta. tikét unggul anjeun bakal ditolak mun anjeun nyoba ngaku eta di New Jersey, malah lamun dibeuli di New York. Henteu kedah janten pangecér anu sami, salami anjeun uih deui ka kaayaan anu anjeun mésér.

Jumlah hadiah di California dibayar dina dasar pari-mutuel sareng bakal bénten tina jumlah hadiah tetep di Kota-kota sanés. Hadiah lotre California beda-beda gumantung kana penjualan tikét sareng jumlah anu meunang.

Ngahubungan markas lotre kaayaan anjeun lamun meunang jackpot a. Léngkah-léngkah anu dipikabutuh pikeun ngumpulkeun kameunangan anjeun bakal dijelaskeun ka anjeun saatos klaim anjeun parantos réngsé. Lebetkeun nomer anjeun sareng rentang tanggal pikeun ningali naha nomer éta parantos digambar dina halaman wéb resmi.

Saatos jackpot badag meunang, média ngumpulkeun di markas lotre hoping ningali juara. Mertimbangkeun ieu lamun nyieun klaim jackpot anonim. Tiket kudu diklaim dina 180 poé ti gambar

FAQ

Naon lokasi dimana kaulinan bisa diputer?

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mésér tikét ti pangecér lotre di 45 nagara bagian ditambah Kacamatan Columbia sareng Kapuloan Virgin AS, ogé online.

Iraha hasilna jutaan mega bakal dipasang?

Gambar Mega Millions disiarkeun unggal Salasa sareng Jumaah jam 10:12 pm CT. Tiket teu sadia salila Draw Break, ti ​​9:45-10:15 pm

Sabaraha lami pikeun mega jutaan hasilna?

Jumlah unggul dipasang teu lila sanggeus unggal gambar. Inpormasi ngeunaan jumlah juara dipasang dina Rebo sareng Saptu énjing-énjing saatos kaamanan lotre Mega Jutaan parantos ngaverifikasi penjualan tikét unggul.

Naha kuring tiasa mésér tikét lotre upami kuring cicing di nagara sanés?

Datang sok wilujeng sumping mésér tikét pikeun kaulinan anjeun teu kedah janten warga pikeun ngumpulkeun aranjeunna. Tapi, tikét henteu dijual di luar Amérika Serikat.

Naon kajadian lamun kuring leungit tikét?

Pajabat henteu nanggungjawaban kanggo tiket anu leungit atanapi dipaling. Jaga diri anjeun ku ngadaptarkeun tonggong tikét anjeun. Tikét lotre mangrupikeun alat anu mawa. Kacuali ditandatanganan, saha waé anu gaduh tikét tiasa ngajukeun klaim.

Kecap final

Kami bungah pikeun nginpokeun ka anjeun nu geus meunang lotre! Seueur jalma hoyong ngadangu hal sapertos kitu. Hanjakal, kecap ieu kadang bisa uttered ku scammers anu kaluar pikeun maok duit Anjeun ti anjeun.

Aya sababaraha scammers anu geus falsely ngaidentipikasi dirina minangka keur gawe bareng Schemes pikeun narik korban maranéhanana. Teu aya pilihan pikeun wawakil ngahubungi anjeun ngeunaan meunang hadiah dina telepon, ku pesen téks, atanapi ku e-mail.

Gening ka sadaya winners jackpot tina skéma lotre jeung pangalusna tuah pikeun pengumuman jackpot salajengna. Salajengna Diperkirakeun Jackpot nyaéta USD 429 Juta tetengger halaman kami pikeun pariksa hasil draw salajengna