Hasil lotre Manipur 09.04.2024

Halo, pencinta lotre kami di dieu kalayan hasil lotre penting anu dingaranan salaku hasil lotre Manipur. Nagara Manipur mangrupikeun salah sahiji anu ngagaduhan idin sah pikeun ngajalankeun skéma lotre. Ngaliwatan tulisan ieu, kami nyebarkeun nomer unggul tina lotre Manipur. Pamaréntah nagara Manipur ngatur urusan lotre. Lotre Manipur ogé dingaranan Singam.

Undian lotre dilaksanakeun 5 kali sapoé. Ti ramatloka ieu, anjeun bisa kalayan gampang pariksa Manipur Propinsi lotre hasil. Manipur lotre mangrupikeun skéma lotre anu populér di India harga tikét lotre Rs 6 sareng hadiah artos 27 lakh pikeun juara kahiji, Rs 5000 pikeun juara kadua, Hadiah katilu Rs 1000, hadiah ka-4 Rs 700. , hadiah ka-5 Rs 500.

Hasil lotre Manipur

Hasil lotre Shubh Laxmi

12:00 Isuk

Hasil lotre Manipur

4:00 PM Poé

Hasil lotre Manipur Dinten

7:00 Wengi

Lotre Manipur

Departemen lotre Manipur dilakukeun draws lotre sarta ngumumkeun daptar juara pikeun 09.04.2024. jadi Panyekel tikét nempatkeun kaluar tikét lotre tina kantong maranéhanana sarta pariksa kaluar nomer tikét ti daptar juara handap. Draw harian Singam Manipur State Lottery dilaksanakeun tilu kali sadinten jam 12 siang, 4:00, sareng 7:00 wengi.

Biaya tikét nyaéta Rs. 6 kalayan hadiah jackpot Rs 27 Lakh/- (kaasup Hadiah Super Amt). Tikétna tiasa dipésér sacara offline ti pangecér otorisasi. Manajemén lotre Manipur ngenalkeun skéma lotre énggal anu namina Shubh Laxmi Hasil diumumkeun jam 10.

Manipur Lotre Jadwal

Ngagambar Poé11:00 Isuk3:00 PM Poé7:00 Wengi
SenenSingam TagetesSingam FoxgloveSingam Candytuft
SalasaSingam HéleniumSingam WedeliaSingam Kalmia
ReboSingam AnemoneSingam SedumSingam Dahlia
KemisSingam GerberaSingam EchiumSingam Ursinia
JumaahSingam VerbenaSingam NepetaSingam Nemesia
SeptuSingam AlyssumSingam kajujuranSingam Freesia
MingguSingam BegoniaSingam VincaSingam Flumeia

Gening ka sadaya nu meunangna untung tina lotre Manipur. pajabat ngarilis hasil dina ramatloka resmi maranéhanana. Ngan 13 nagara bagian di India boga wewenang pikeun ngalaksanakeun lotre. Kerala, Goa, Sikkim, Maharashtra, Madhya Pradesh, Punjab, West Bengal, Assam, Arunachal Pradesh, Meghalaya, Manipur, Nagaland, jeung Mizoram.

Hadiah Lotre Manipur

Hadiah NojumlahCocog jeung Win
Hadiah 1st₹ 27,00,0001 x angka dalapan digit (runtuyan tunggal)
Hadiah Panglipur₹ 100001 x angka lima digit (sakabéh séri sésa)
Hadiah 2nd₹ 500010 x lima digit angka (sadayana runtuyan)
Hadiah 3rd₹ 100010 x lima digit angka (sadayana runtuyan)
Hadiah ka-4₹ 70010 x lima digit angka (sadayana runtuyan)
hadiah ka-5₹ 500100 x opat-angka angka (sadayana runtuyan)

Ngaliwatan lotre, unggal nagara ngagampangkeun rahayatna Ngaliwatan skéma ieu pamaréntah ngumpulkeun dana pikeun ngadukung palayanan umum sapertos kasehatan, pendidikan, sareng kagiatan pangwangunan. Sadaya lotre isuk-isuk, beurang, sareng wengi gaduh hadiah kahiji dina ₹27 lakhs. Pemenang kedah ngaunduh formulir klaim tina situs wéb resmi sareng nyayogikeun auténtikasi anu sah pikeun meunang jumlah di Diréktur kantor Lotre Manipur pikeun nampi jumlah anu meunang.

Luyu sareng halaman wéb resmi, juara kedah ngalebetkeun tikét anu meunang sareng fotokopi anu dibuktikeun ku Perwira Warta / Notaris Umum sareng tilu foto ukuran paspor sareng afidavit kapamilikan tikét anu meunang hadiah ti mana-mana Magistrate Kelas 1 / Notaris Publik. Duit hadiah bakal dibayar dina bentuk cek/DD atanapi transfer langsung ka rekening juara saatos ngirangan biaya anu ditunjuk.

Tumbu penting

Website resmi Manipur LotreKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Ihtisar lotre

Ngaran lotre Lotre Manipur
Tanggal lotre 09/04/2024
nagaraManipur
Diurus Ku Pamaréntah Manipur
Waktu Hasil12:00, 04:00, 07:00, 09:00
Hadiah munggaran27,00,000

Nomer tikét dimimitian ku dua digit ti 70 nepi ka 90, dituturkeun ku hurup ti A nepi ka K sarta babarengan ngawangun runtuyan tikét. Runtuyan tikét dituturkeun ku angka lima digit antara 00000 nepi ka 99999.

Kumaha Mariksa Hasil Lotre Manipur.

Pikeun mariksa Hasil Lotre Manipur teras tuturkeun sagala léngkah di handap ieu -

1: Buka ramatloka resmi lotre Manipur nyaéta @manipurlotteries.com

2: Tina bar menu navigasi sareng milarian hasil lotre Manipur.

3: Ayeuna anjeun ningali bagian handap hasil lotre teras klik.

5: Klik PDF jeung Unduh hasil ieu

FAQ

Naon Hadiah Kahiji pikeun Lotre Propinsi Manipur?

Hadiah kahiji lotre Manipur State nyaéta 27,00,000

Dimana kuring tiasa pariksa Hasil Lotre Propinsi Manipur?

Anjeun tiasa pariksa Hasil Lotre Propinsi Manipur anjeun dina halaman wéb resmi @manipurlotteries.com. atawa ngaliwatan website urang prizebondhome.net

Iraha Hasil Lotre Propinsi Manipur Diumumkeun?

Hasilna diumumkeun jam 12:00, 04:00, 07:00, sareng 09:00

Kecap final

Pamaréntah Manipur sacara resmi ngaluarkeun hasil Lotre dina halaman wéb resmi na. Janten upami anjeun hoyong pariksa Hasil Dinten Live ketok tautan resmi Lotre Nagara. Gening ka sadaya winners tina lotre Propinsi Manipur

Leave a Comment