Hasil Lotre Maharashtra Dinten 23.11.2022 Hasil Undian Mingguan Akshay Dinten ayeuna

Hasil Lotre Maharashtra 23.11.2022 Daptar juara dinten ieu: Naha anjeun milarian Lotre Maharashtra ieu? janten ieu mangrupikeun halaman wéb anu luar biasa pikeun Maharashtra Lottery di dieu anjeun tiasa kéngingkeun hasil anu luar biasa sareng detil hadiah Daptar juara dinten ieu sayogi dina halaman wéb resmi @lottery.maharashtra.gov.in. anjeun ogé tiasa pariksa hasil dina pos ieu.

Pos ieu penting pisan pikeun anu milari hasil tina Maharashtra Lottery, Dina tulisan ieu, anjeun tiasa ningali sadaya hasil tina Maharashtra Lottery.

Hasil Lotre Maharashtra Dinten

Hasil Lotre Maharashtra Dinten 07.11.2022 diurus ku Pamaréntah Maharashtra. Pos ieu penting pisan pikeun anu milari hasil Lotre Mingguan Sagarlakshmi, Dina tulisan ieu, anjeun tiasa ningali sadaya hasil tina Sagarlaxmi hasilna lotre kiwari.

Lotre kaayaan Maharashtra dikelola ku Pamaréntah Maharashtra dina ramatloka resmi na. Maharashtra Sagarlaxmi Lottery Draw on 07.11.2022 Hasilna parantos dileupaskeun ayeuna.

Hasil Undian Mingguan Akshay Dinten ieu

Calon anu geus maén lotre ieu bisa didatangan dina website resmi dinten ieu uninga hasil lotre tur tingal ngaran nu meunangna lotre, jumlah tikét winners, sarta hadiah pikeun winners. Departemen Keuangan, Pamaréntah Maharashtra, Direktorat Maharashtra State Lotteries ngalaksanakeun Hasil Lotre Mingguan Maha Akshay Dinten 23.11.2022 jam 4.15 tina Sajumlah Tiket. Hasil tina Undian Mingguan Maharashtra State Lottery Akshay 2022 diumumkeun dina 23 Nopémber 2022 (Rebo) jam 4.15.

Hasil Undian Mingguan Akshay Dinten ieu

Lotre kaayaan Maharashtra dimaénkeun jumlahna sakali sapoé dina jam 4.15. Lamun Anjeun keur pilari Maharashtra Propinsi lotre on 07.11.2022 lajeng pos ieu keur anjeun. Di dieu parios Maharashtra State Lottery Today's Latest Update on 23 November 2022 sareng Akshay Weekly Lottery Results anu parantos diumumkeun dinten ayeuna tanggal 23.11.2022 jam 04:15. Numutkeun inpormasi resmi anu disayogikeun ku Maharashtra State Lotteries, anu meunang pangajén Dear First Winner ayeuna bakal nampi INR 7 Lakh tina tikét anu bernilai INR 50.

Hasil Draw Mingguan Akshay

Lotre Maharashtra dikelola ku Pamaréntah Maharashtra. Tulisan ieu penting pisan pikeun anu milarian hasil Lotre Maharashtra, Dina tulisan ieu, anjeun tiasa ningali sadaya hasil lotre Ganesh Lakshmi langsung. anjeun ogé tiasa pariksa Manipur StateLottery Hasil dinten ieu ti ramatloka kami.

Undian mingguan Vaibhavalakshmi
Ngaran poéNgagambar Ngaran
MingguMohini
SenenSagarlaxmi
SalasaPadmini
ReboAkshay
KemisAkarshak Pushkraj
JumaahVaibhav Laxmi
SeptuMaharashtralaxmi

Hasil lotre Maharashtra

Ngaran lotre Maharashtra
Tanggal lotre 23 November 2022
nagaraMaharashtra
Diurus Ku Pamaréntah Maharashtra
Waktu Hasil4:15, 4:45, 5:XNUMX
Hadiah munggaran7 Lakhs

Hasil lotre Maharashtra

Hadiah Nojumlah
Hadiah 1stRs. 700000
Hadiah PanglipurRs. 5000
Hadiah 2ndRs. 2000
Hadiah 3rdRs. 1000
Hadiah ka-4Rs. 500
Hadiah ka-5Rs. 200
hadiah ka-6Rs. 100

Tumbu penting

Website resmi Maharashtra Lotre ResultsKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Kumaha Mariksa Hasil Lotre Dinten

Upami anjeun hoyong pariksa Hasil Lotre Maharashtra teras tuturkeun sadaya léngkah di handap ieu -

1: Mimitina, anjeun angkat ka halaman wéb resmi lotre Maharashtra nyaéta @lottery.maharashtra.gov.in

2: Teras anjeun angkat ka bar menu navigasi sareng milarian hasil lotre Goa.

3: Ayeuna anjeun ningali bagian handap hasil lotre teras klik.

4: Teras anjeun ningali sadaya hasil sayogi.

5: Klik PDF jeung Unduh hasil ieu

FAQ

Sabaraha Harga Kahiji pikeun Maharashtra Lotre?

Hadiah kahiji lotre Maharashtra nyaéta 7,00,000.

Dimana kuring tiasa pariksa Hasil Lotre Maharashtra?

Anjeun tiasa pariksa Hasil Lotre Maharashtra anjeun dina halaman wéb resmi @lottery.maharashtra.gov.in atanapi ngalangkungan halaman wéb kami prizebondhome.net

Iraha Hasil Lotre Maharashtra Diumumkeun?

Éta tiasa dipendakan dina halaman wéb resmi jam 4:15, 4:45, 5:XNUMX

kacindekan

Pamaréntah pajabat Propinsi Maharashtra ngaluarkeun hasil Lotre dina situs wéb resmi na. kami pleased pikeun ngapdet daptar juara tina lotre kaayaan Maharashtra dina situs urang. Janten tong hilap bagikeun pendapat anjeun dina bagian koméntar Wilujeng ka sadaya anu meunang Maharashtra Lottery Dinten ieu! jeung pangalusna tuah pikeun draws untung hareup.

Leave a Comment