Hasil Lotre Kerala Dinten 04.12.2022 AKSHAYA(AK-577)

Daptar Winners Hasil Lotre Kerala Dinten (04.12.2022): Penjualan lotre mangrupikeun sumber utama pendapatan nontax di Kerala State. Anu naekeun generasi pendapatan pikeun pamaréntah nagara Kerala. Tujuan ngamimitian lotre Kerala nyaéta pikeun nyayogikeun padamelan pikeun jalma-jalma sareng nambihan kauangan pamaréntah.

Modél ieu janten populér sareng nagara-nagara sanés di India ogé diideuan ku modél ieu sareng ngamimitian lotre sorangan. Hasil lotre diterbitkeun dina ramatloka lotre Kerala resmi nyaéta @keralalotteries.com. anjeun ogé tiasa pariksa State Lottery tina pos ieu. Departemén lotre Kerala mangrupikeun badan anu mandiri.

Hasil lotre Kerala

Nyaéta tujuh lotteries mingguan dilakukeun ku Departemen lotre Kerala Propinsi. Undian dilaksanakeun tabuh 3:00 di kantor lotre pamaréntah sapopoé anu aya di Gorky Bhavan, Deukeut Bakery Junction, Thiruvananthapuram.

Gambar Kantor hasil lotre Kerala

Ngeunaan Hasil Lotre Kerala Dinten

departemén lotre Kerala ayeuna gulung kaluar tujuh tiket lotre mingguan viz. KARUNYA, NIRMAL, KARUNYA PLUS, AKSHAYA, TILU-SAKTHI, WIN-WIN, LIMA PULUH LIMA PULUH, sareng genep lotre bemper.

Tulisan ieu bakal masihan anjeun sababaraha inpormasi dasar ngeunaan lotre Kerala nyaéta (kumaha mésér tikét lotre, kumaha mariksa hasil lotre Kerala sapopoé, dimana mésér tikét lotre. tikét lotre, kumaha pariksa angka unggul, sarta naon prosedur pikeun ngaku angka-unggul hadiah jeung loba deui).

Ti pos ieu, anjeun bisa kalayan gampang manggihan nu hadiah duit winners Dinten. Pajabat Lotteries Kerala State ngarilis hasil Lotre Kerala dina situs wéb resmina. Direktorat nagara Kerala ayeuna mawa lotre bemper hargana Rs.20/, Rs. 30/- Rs. 50/- jeung tiket bemper hargana Rs.100/-jeung Rs. 200/. kauntungan tina lotre bemper Kerala éta nu kirang ongkosna mahal kana saku anjeun.

rinci hadiah tina lotteries Kerala anu Hadiah ka-1 75 lakh, hadiah panglipur Rs 8000 hadiah ka-2 Rs. 5, hadiah ka-3 Rs. 1, hadiah ka-4 Rs. 5000, hadiah ka-5 Rs. 2000, hadiah ka-6 Rs.1000, hadiah ka-7 Rs.500, hadiah ka-8 Rs.100 Jumlah tikét pikeun dicitak jeung jumlah runtuyan ditangtukeun ku Diréktur. Departemen geus nyokot sagala léngkah mungkin pikeun percetakan aman.

Salaku fitur kaamanan tambahan, panomeran acak sareng barkod diadopsi dina tikét. Sadaya karya percetakan didamel di Pers Pamaréntah. Numutkeun kana fasilitas anu disayogikeun ku Misi IT, diréktur departemen lotre nagara Kerala ogé ngagunakeun SMS gancang sareng SMS Grup pikeun ngirim pesen pondok, pariwara pondok, masalah publisitas, jsb ka nomer sélulér anu disimpen sareng henteu disimpen. sareng inpormasi ogé sayogi dina portal resmi.

Hasil lotre Kerala ogé diterbitkeun dina Warta Pamaréntah Kerala.

Panganyarna hasil undian lotre

poelotreDrawDateResults
SenenWIN-WIN28 Oktober 2022Klik di dieu
Salasa TILU-SAKTHI29 November 2022Klik di dieu
Rebo AKSHAYA04 Désémber 2022Klik di dieu
Kemis KARUNYA PLUS01 Désémber 2022Klik di dieu
JumaahNIRMAL02 Désémber 2022Klik di dieu
Septu KARUNYA26 November 2022Klik di dieu
MingguLIMA PULUH LIMA PULUH30 November 2022Klik di dieu

Divisi éta henteu kaleungitan ti saprak mimitina. Dina 1967, total pendapatan tina penjualan lotre ngan ukur Rs. 20 rébu.

Nu nyaksian kanaékan gedé nepi ka Rs. 625.74 crores dina 2009- 2010 sareng Rs. 557.69 crores dina 2010-2011 (ti ngan hiji lotre mingguan ti Séptémber 2010 nepi ka Maret 2011 jeung genep lotre bemper).,

Ogé, kauntungan naék sacara signifikan dugi ka Rs. 114.7 crores dina 2009-2010 jeung Rs. 92.02 dina 2010-2011 (malah sanggeus ngurangan jumlah lotteries mingguan)ti Rs meager. 14 rébu. Kauntungan sareng pendapatan departemen saprak 1967 nyaéta kieu:

taunsharingkauntungan
1967-6800.2000.14
1968-6901.8401.50
1969-7002.4301.50
1970-7102.0400.87
1971-7201.5200.51
1972-7301.4200.53
1973-7401.4100.59
1974-7501.6300.58
1975-7601.5400.59
1976-7702.1600.92
1977-7802.7501.30
1978-7902.9901.49
1979-8002.5401.06
1980-8103.0101.24
1981-8204.3001.32
1982-8305.9301.91
1983-8408.8803.18
1984-8511.7203.94
1985-8612.5704.45
1986-8710.0202.87
1987-8833.3805.38
1988-8939.1205.38
1989-9041.6206.54
1990-9151.8807.64
1991-9254.4806.39
1992-9359.2607.34
1993-9465.0108.71
1994-9571.2210.71
1995-9693.2711.83
1996-97106.7413.41
1997-98105.3212.25
1998-99112.0115.53
1999-2000101.3810.22
2000-01134.1613.44
2001-02122.6908.15
2002-03131.6913.40
2003-04134.9819.87
2004-05156.6030.02
2005-06237.1955.65
2006-07236.2636.36
2007-08333.9148.28
2008-09484.76104.2
2009-10625.74114.70
2010-1155.6992.02
2011-121287.08394.87
2012-132778.80681.76
2013-143893.72788.42
2014-155445.431168.26
2015-166317.731461.16
2016-177394.911691.05
2017-188977.24-

Tinjauan hasil lotre Kerala

Ngaran lotre Kerala lotre
nagaraKerala
Diurus Ku Pamaréntah Kerala
Waktu Hasil10:55, 3 PM, 7 PM
Hadiah munggaran75 lakh

Rincian Hadiah Lotre Kerala

Hadiah Nojumlah
Hadiah 1st75 lakh
Hadiah PanglipurRs. 8000
Hadiah 2ndRs. 5'00'000
Hadiah 3rdRs. 1'00'000
Hadiah ka-4Rs. 5000
hadiah ka-5Rs. 2000
hadiah ka-6Rs.1000
hadiah ka-7Rs.500
hadiah ka-8Rs.100

Dinten ieu hasil lotre Kerala

Hiji kapamilikan tikét lotre tinangtu diputuskeun ku nami, alamat, sareng tanda tangan dina tonggongna. Janten, tong hilap nyerat dina anjeun nami, sarta alamat sarta nempatkeun Anjeun tekenan, sakali anjeun meuli teh tikét lotre Kerala.

Tikétna tiasa dipésér ti agén, pangecér, sareng toko lotre di sakuliah nagara anu otorisasi pikeun ngajual lotre nagara Kerala.

Pikeun seueur alesan sanésna, Kerala State Lottery kasohor ku prosedur draw na. Prosedur anu jelas sareng transparan sok narik partisipasi masarakat.

Draws dilaksanakeun di sagala rupa penjuru nagara. Saha waé wilujeng sumping di tempat undian lotre pikeun naroskeun naon waé patarosan anu aya hubunganana sareng lotre Kerala. Inpormasi ngeunaan tempat undian lotre tiasa dipendakan ti Agen atanapi ngalangkungan média.

agén teu bisa ngajual tiket lotre online atawa ngaliwatan média sosial, éta dilarang. Hasilna bakal diterbitkeun dina sakabéh harian ngarah, poé saterusna sanggeus undian lotre. Hasilna tiasa dipendakan ti agén ogé. Hal anu sami bakal sayogi dina jaring di www.kerala.gov.in sareng www.keralalotteries.in

Dina platform ieu, urang ogé mawa kaluar Hasil lotre Propinsi Arunachal Pradesh

Struktur Hadiah Of lotteries Kerala Propinsi

Agén lotre Kerala dilisensikeun

Departemen Lotteries ngagaduhan jaringan distribusi anu lega anu diwangun ku langkung ti 35,000 agén sareng langkung ti 100,000 pangecér. Tungtunan pikeun ngamimitian lembaga atanapi janten agén saderhana pisan sareng éta ogé tanpa investasi anu ageung.

Ieu parantos ngabantosan seueur tanaga anu teu terampil mendakan panghasilan sapopoé pikeun kulawargana. Sakur India anu umurna saluhureun 18 tiasa janten Agen Lotteries Kerala State. Hiji jalma anu nerapkeun dina formulir prescribed babarengan jeung waragad diperlukeun (Rs.200/-) jeung dua poto paspor-ukuran di Direktorat sarta District Lotre Kantor bisa jadi agén.

Instansi dialokasikeun ti Direktorat sareng ti Kantor Kacamatan sanés. Gampang pikeun ngaidentipikasi kantor dimana agén atanapi agénsi milik.

Direktorat sareng masing-masing Kantor Kacamatan dibéré kode husus. Kode ieu dirumuskeun di hareup nomer agénsi.

Potret layar agén lotre Kerala

Tautan penting

Situs wéb Resmi Hasil Lotre KeralaKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Kumaha Klaim Jumlah Hadiah Unggul pikeun Lotre Kerala?

Tien Juara kedah ngalebetkeun tikét lotre dina 30 dinten saatos undian sareng sadaya dokumén anu diperyogikeun ka otoritas.

Duit Hadiah lotre tiasa diklaim ti Kantor Lotre pamaréntah anu prihatin upami jumlah anu meunangna dugi ka ₹1 Lakh. Urang ogé geus ngajelaskeun kumaha carana ngaku meunangna lotre hadiah duit dina kaca ieu

Jumlah hadiah undian lotre Kerala ogé tiasa diklaim ngaliwatan bank Koperasi Nasionalisasi, Dijadwalkeun, atanapi Propinsi/Kabupatén. The tikét meunang hadiah kudu nyerah ka bank jeung sakabeh dokumén luhur, lamun perlu

Hadiah artosFormulir Klaim deposit ka
₹5,000 atanapi langkung handapAgén tikét
₹1,00,000 atanapi langkung handapDepartemen Kantor lotre Kacamatan
₹1,00,000 atanapi sahandapeun (Negara Lain)Jurusan Direktorat
₹1,00,000 atanapi di luhurDepartemen Diréktur Lotteries Propinsi
₹1 Lakh ka ₹20 LakhsJurusan Wakil Diréktur
₹20 Lakhs sareng di luhurJurusan Diréktur

Upami jumlah anu meunangna langkung ti ₹1 Lakh, maka tikét anu meunangna kedah dipasrahkeun ka Diréktur Lotteries Nagara saatos nampilkeun tanda tangan, nami, sareng alamat anu meunang hadiah dina tonggong tikét sareng dokumén di handap ieu:

Aplikasi klaim sareng Fotokopi anu dibuktikeun ku dua sisi tikét.
Dua poto ukuran Paspor ti nu meunang lotre duly attested ku Gazetted Officer / Notaris.
Kuitansi pikeun hadiah duit dina bentuk anu diresmikeun anu ditempelkeun perangko pendapatan bernilai ₹1/- (Unduh Resi Di dieu).
Salinan kasaksian diri tina Kartu PAN tina juara.
Dokumén Bukti KTP sapertos Kartu Adhaar, Kartu Jatah, DL, Paspor, Kartu ID Pemilih, jsb.

Kumaha Mariksa meunang Tiket

Upami anjeun hoyong pariksa Hasil Lotre Kerala teras tuturkeun sadaya léngkah di handap ieu -

1: Mimitina, buka halaman wéb resmi Kerala Lottery Result nyaéta @keralalotteries.com

2: Teras anjeun angkat ka bar menu navigasi sareng milarian Hasil Lotre Kerala.

3: Ayeuna klik tombol hasilna.

4: Teras anjeun ningali sadaya hasil sayogi.

5: Klik PDF jeung Unduh hasil ieu

FAQ

Sabaraha Harga Kahiji pikeun Lotre Kerala?

Hadiah kahiji lotre Kerala State nyaéta 75 Lakhs.

Dimana kuring tiasa pariksa Hasil Lotre Kerala?

Anjeun tiasa pariksa Hasil Lotre Kerala anjeun dina halaman wéb resmi @keralalotteries.com. atanapi ngaliwat halaman wéb kami prizebondhome.net

Iraha Hasil Lotre Kerala Diumumkeun?

Hasilna diumumkeun jam 3 sore.

Naha program lotre sah di Kerala?

Leres, undian lotre sah di Kerala.

Kumaha Klaim Jumlah Hadiah Unggul pikeun Lotre Kerala?

Duit Hadiah lotre tiasa diklaim ti Kantor Lotre pamaréntah

Kecap final

Pamaréntah Kerala sacara resmi ngaluarkeun hasil Lotre dina halaman wéb resmi na. ucapan salamet ka sadaya winners tina lotre Kerala. Tien Juara kedah ngalebetkeun tikét lotre dina 30 dinten saatos undian sareng sadaya dokumén anu diperyogikeun ka otoritas. Tetengger situs kami pikeun kéngingkeun hasil lotre Kerala anu diropéa unggal dinten.

Leave a Comment