Hasil Lotre KARUNYA Dinten 4.2.2023 (LIVE) Kerala Lotre

KARUNYA Hasil Lotre Daptar Winners Dinten: KARUNYA undian undian dilaksanakeun dina 4.2.2023 ku pajabat lotre Kerala. Hasilna diumumkeun dina situs wéb resmina. Pamaréntah nagara bagian Kerala ngatur lotre KARUNYA.

Undian lotre Kerala mingguan dilaksanakeun dina jam tilu soré dina dinten undian pikeun unggal lotre mingguan.. Dina dinten anu sami, departemén lotre nyebarkeun hasil undian lotre dina halaman wéb resmi Kerala Lotteries, anu tiasa diaksés 24/7. Salaku tambahan, hasil lotre Kerala diterbitkeun dina warta pamaréntah.

KARUNYA Hasil lotre

Potret layar Hasil Lotre KARUNYA

KARUNYA Hasil Lotre Dinten

Potret layar Hasil Lotre KARUNYA Dinten ieu
Screenshot tina KARUNYA Lotre Result Live

Hasil lotre diurus ku pamaréntah Kerala. Tujuan tina tulisan ieu nyaéta pikeun nyayogikeun anjeun aksés gratis sareng gampang kana daptar juara Hasil lotre Kerala ayeuna. Daptar lotre diropéa unggal dinten ku kituna anjeun tiasa (pemilon) tetep diropéa. Hadiah unggul tina hasil lotre KARUNYA nyaéta 80 lakh. draws dilaksanakeun di Gorky Bhavan Near Bakery simpang Thiruvananthapuram. Hasil lotre STHREE-SAKTHI di dieu dina mingguan sakumaha per jadwal.

Tautan penting

Situs wéb Resmi Hasil Lotre KeralaKlik di dieu
lotre KeralaKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Tinjauan ngeunaan KARUNYA Hasil lotre

Ngaran lotre KARUNYA
Tanggal lotre 04 Pébruari 2023
nagaraKerala
Diurus Ku Pamaréntah Kerala
Waktu Hasil10:55, 3 PM, 7 PM
Hadiah munggaran70 lakh

KARUNYA Hadiah Lotre Rincian

Hadiah Nojumlah
Hadiah 1st80 lakh
Hadiah PanglipurRs. 8000
Hadiah 2ndRs. 5'00'000
Hadiah 3rdRs. 1'00'000
Hadiah ka-4Rs. 5000
hadiah ka-5Rs. 2000
hadiah ka-6Rs.1000
hadiah ka-7Rs.500
hadiah ka-8Rs.100

Kecap final

Pamaréntah Kerala sacara resmi ngaluarkeun hasil Lotre dina halaman wéb resmina. Tien Juara kedah ngalebetkeun tikét lotre dina 30 dinten saatos undian sareng sadaya dokumén anu diperyogikeun ka otoritas. Tetengger situs kami pikeun kéngingkeun hasil lotre Kerala anu diropéa unggal dinten.

Leave a Comment