Chetak Result Play India lotre Game (Daptar Winners)

Bagan hasil Chetak 7.2.2023: Chetak mangrupa salah sahiji loba lotteries nu Play India lotre nawarkeun. Ti 9:00 am nepi ka 9:00 pm, pajabat lotre India maén hasil lotre chetak on 7.2.2023 dina ramatloka resmi maén India.

Salaku pamuter, upami anjeun milarian hasil lotre chetak panganyarna, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. ti dieu anjeun bisa kalayan gampang pariksa hasil chetak angka unggul tur bisa kalayan gampang ngaliwatan grafik hasil chetak.

Chetak lotre Hasil

Here, we have updated the India chetak lottery result charts, Chetak, super, mp, Deluxe results, Bhagya Rekha results, sarta Diamond results for the Play India lottery. Play India lottery begins at 9:00 Am.

Undian lotre dilaksanakeun saatos 15 menit ti saprak undian terakhir dilaksanakeun. The India chetak lotre grafik hasilna oge sadia dina ramatloka resmi lotre India, pa playindianslottery.com. pembeli lotre ogé bisa pariksa muter India chetak grafik hasil lotre ti ramatloka ieu.

Ampir kabéh lotteries diropéa dieu dina waktos anu sareng tanpa reureuh. Ku alatan éta, anjeun tiasa tetengger halaman ieu sareng uih deui ka dieu iraha waé pikeun ningali kumaha hasil lotre chetak India tétéla.

Maén hasil lotre India Dinten

Potret layar hasil lotre Chetak Dinten

Chetak hasil lotre

Potret layar hasil lotre Chetak

Chetak lotre Dinten Bagan Hasil

Potret layar tina Chetak lottery Today Result chart

Hasil lotre Chetak 2023

Potret layar hasil lotre Chetak 2023

Bagan hasil Chetak 2023

Potret layar bagan hasil Chetak 2023

Hasil maén India kaulinan lotre

Pikeun ilubiung dina lotre ieu, anjeun kedah sahenteuna 18 taun. Teu aya ragu yén lotre Play India boga peran instrumental dina panghasilan generating pikeun nagara. Unggal 15 menit, Play India ngamutahirkeun genep lotre nyaéta kieu:

1. lotre Sangam

2. Chetak lotre

3. Super lotre

4. MP deluxe

5. Bhagya Rekha

6. inten.

Ngeunaan India maén lotre

Teu aya ragu yén Chetak Result mangrupikeun salah sahiji platform online panggedéna di Lottery India. Salaku 1988, industri lotre di India geus legalized. Hasilna, éta dianggap ku seueur nagara India janten faktor anu paling penting pikeun ngahasilkeun pendapatan ogé pikeun nyayogikeun padamelan.

Aya seueur nagara bagian di India dimana lotre maén sah sareng dimaénkeun ku seueur jalma. Ieu kaulinan lotre anu dijalankeun ku pamaréntah nagara. Saha waé anu umurna langkung ti 18 tiasa ilubiung dina lotre Play India sareng nyobian tuah pikeun meunang.

Tujuan tina lotteries kaayaan téh discourage warga ti kagiatan ilegal kawas judi atanapi satta matka ku nyadiakeun schemes lotre transparan.

Salaku hasil tina kaayaan ieu, sababaraha panghasilan dihasilkeun nu promotes pertumbuhan ékonomi. Aya ogé hadiah lotre anu tiasa nguntungkeun jalma sareng ngabantosan aranjeunna dina waktosna peryogi.

Aya kasempetan pikeun meunang Rs 100 dina lotre, tapi biaya tikét ngan 11 rupees. Aya kitu loba lotteries ilegal tapi Teu aya ragu yén Play India mangrupakeun kaulinan aman tur gampang maén. anjeun ogé tiasa Tuturkeun Hasil lotre Kerala Dinten tina halaman ieu.

gambaran tina maén kaulinan lotre India

Ngaran lotre Maén lotre India
Tanggal lotre 07 Pébruari 2023
Diurus Ku Pamaréntah India
Waktu Hasil09: 00 AM kana 09: 00 PM
Unggul HadiahRS 100

Kumaha ilubiung dina lotre Play India

1. Jieun rekening bébas maén game
2. Login nganggo login sareng kecap akses anjeun
3. Play Panel Inside, Bahar jeung Jodi bisa maen game ti jam 09:00 nepi ka 09:00 isuk-isuk.
4. Unggal 15 menit Hasil kaulinan dibuka
5. Di jero, sareng di luar ongkos tikét Rs 11, sareng jumlah win Rs 100
6. Tarif tikét Jodi Rs 1.1 Unggul Rs 100
7. Jero kaluar game aya 0-9 angka na A, B, C, D, E, F runtuyan
8. Pilih waktos draw maén game.
9. Dina séri A, B, C, D, E, jeung F, anjeun ngalebetkeun bets anjeun dina salah sahiji atawa leuwih angka.
10. Pikeun maénkeun kaulinan pasangan, pilih pasangan sarta ngalebetkeun alungan dina angka 00-99.
11. Sanggeus waktu draw, hasilna dibuka ku komputer
12. Cocog jeung hasilna
13. Jumlah kahiji hasilna ieu loyog jeung jero.
14. Jumlah kadua dicocogkeun jeung luar.
15. Pasangan duanana angka ieu loyog 16. Lamun angka alungan anjeun cocog hasilna lajeng anjeun meunang.

Tumbu penting pikeun pariksa grafik hasil chetak

Website resmi Play India lotreKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Kumaha cara ngundeur lotre India?

  • Jieun rekening bébas maén kaulinan
  • Asup nganggo nami pangguna sareng kecap akses anjeun
  • Anjeun tiasa maén kaulinan ANDER, BAHAR, sareng JODI ti isuk, 09:00 dugi ka 09:00.
  • hasil tina kaulinan muka unggal 15 menit
  • ANDER, BAHAR, ongkos tikét nyaéta Rs 11 jeung Rs 100 Jumlah Win
  • Laju tikét JODI nyaéta Rs 1.1 sareng Rs 100 Jumlah Win
  • dina ANDER na BAHAR kaulinan, 0-9 angka A, B, C, D, E, F runtuyan
  • Pilih Tarik waktos maén kaulinan.
  • dina runtuyan A , B, C, D, E, jeung F of ANDER BAHAR anjeun bet dina salah sahiji atawa leuwih nomer eusian jeung Kirim
  • Maén kaulinan JODI, pilih Kirim 00-99 Angka eusian bet sarta ngalebetkeun
  • Saatos waktos draw komputer muka Draw Result sacara otomatis.
  • Hasil cocog
  • ANDER cocog jeung jumlah kahiji hasil.
  • BAHAR cocog sareng nomer kadua hasil.
  • JODI cocog sareng sadayana hasil.

FAQ

Saha anu ngatur kaulinan lotto India?

Pamaréntah India ngatur maén lotre india.

Nalika pariksa lotre chetak maén lotre India online?

anjeun tiasa pariksa hasil lotre ti 9:00 ka 9:00.

Dimana pariksa bagan hasil chetak?

Anjeun tiasa mariksa bagan anu dihasilkeun tina situs wéb resmi maén India playindialottery.com sareng ogé tiasa pariksa tina halaman wéb kami nyaéta prizebondhome.net.

Dimana mésér tikét lotre?

Anjeun tiasa mésér tikét online tina portal wéb resmi anu disebatkeun dina bantahan lotre.

Naon timing pengumuman tina hasil lotre chetak?

Waktu pengumuman tina lotre chetak nyaéta ti 9:00 am ka 9:00 pm.

Kecap final

Teu aya ragu yén Chetak Result mangrupakeun salah sahiji platform online pangbadagna lotre India.CHETAK mangrupakeun salah sahiji loba lotteries nu Play India lotre nawarkeun. Ti 9:00 nepi 9:00. maén lotre India online teu gawe bareng judi atanapi bisnis Sata Matka. ulah sagala judi lotre atawa Satta Matka bisnis jeung lotre ilegal jeung maénkeun lotre anu légal kawas maén India lotre online.

Wilujeng ka sadaya anu meunang lotre India (hasil lotre Chetak, super, mp Deluxe, Bhagya Rekha, sareng Inten). jeung kahayang pangalusna pikeun kaulinan hareup!

Leave a Comment