Hasil Lotre Bhutan Dinten 6.2.2023 (LIVE)

Hasil Lotre Propinsi Butan Dinten (6.2.2023) Winner Live Update: Di dieu anjeun bakal meunang fasilitas pikeun ningali sagala Hasil Lotre Butan, kitu ogé ningali sagala draws tina Nagara Bhutan Lotre Draws 6.2.2023 di 11:55, 04:00, 08:00 dina ramatloka resmi nyaéta @bhutanstatelotteries.com. Ti ramatloka ieu, anjeun bisa kalayan gampang pariksa hasil Dinten 6.2.2023, sarta pos ieu ogé mantuan anjeun pikeun pariksa daptar juara tina Lotre Propinsi Butan.

Hasil Lotre Bhutan

Potret layar Hasil Lotre Bhutan

Hasil Lotre Bhutan Dinten

Potret layar Hasil Lotre Bhutan Dinten
Potret layar tina Hasil Lotre Bhutan Live

Urang nyebarkeun éta Hasil Lotre Bhutan Kanchenjunga Dinten ieu sareng unggal dinten dina halaman ieu. Lantaran kitu, kami nyuhunkeun anjeun pariksa hasil bumper harian Bhutan. Hasilna Diurus Ku Pamaréntah Butan Tulisan ieu penting pisan. ti pos ieu, anjeun bisa kalayan gampang manggihan winners tina lotre.

Aya tujuh Kanchenjunga lotre mingguan anu dilakukeun ku Bhutan State Lottery kalayan hadiah kahiji ₹10,000/-. Harga unggal tikét nyaéta ₹5/-. Undian dilaksanakeun tilu kali sapoé dina jam 11:55, 4:8, sareng XNUMX:XNUMX kalayan skéma anu béda-béda gumantung kana dinten draw sareng waktos draw.

Bagan hasil lotre Bhutan 2023

Lotre Nagara Diurus Ku Pamaréntah Butan Pos ieu penting pisan. ti pos ieu, anjeun bisa kalayan gampang manggihan winners tina Hasil lotre Butan dinten ayeuna jam 11, 4 pm 8 pm Draws. pajabat ngarilis hasil lotre Kanchenjunga on ramatloka resmi maranéhanana. lamun hayang meunang inpo nu panganyarna patali jeung hasil lotre, teras anjeun kedah nganjang halaman wéb resmina. anjeun ogé tiasa pariksa Hasil lotre Propinsi Mizoram tina situs ieu.

Aya tujuh Kanchenjunga lotre mingguan anu dilakukeun ku Bhutan State Lottery kalayan hadiah kahiji ₹10,000/-. Harga unggal tikét nyaéta ₹5/-. Undian dilaksanakeun tilu kali sapoé dina jam 11:55, 4:8, sareng XNUMX:XNUMX kalayan skéma anu béda-béda gumantung kana dinten draw sareng waktos draw.

poe11: 55 AM4: 00 PM8: 00 PM
SenenNallaneram IsukSuper PoéRatu Atang
Salasa Kumaran IsukDelux PoéBéntang Malem
Rebo Wisnu IsukPoé MawarRaja Atang
Kemis Thangam IsukPoé IkhlasWilujeng Wengi
Jumaah Beo Isukpérak PoéGlamour Malem
Septu Merak IsukPoé GénderVénus Atang
Minggu Bulbul IsukPoé kauntunganKakuatan Malem

gambaran

Ngaran lotre Lotre Bhutan
Tanggal lotre 06 Pébruari 2023
nagaraButan
Diurus Ku Pamaréntah Butan
Waktu Hasil11.55, 4, 8
Hadiah munggaran10,000

Tumbu penting

Website Resmi Bhutan LotreKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu
homepageKlik di dieu

Rincian Hadiah Lotre Bhutan

Hadiah No.jumlah
Hadiah 1stRs. 10,000
Hadiah PanglipurRs. 2,000
Hadiah 2ndRs. 9,500
Hadiah 3rdRs. 9,000
Hadiah ka-4Rs. 600
hadiah ka-5Rs. 300
hadiah ka-6Rs. 130

Kumaha Mariksa Hasil?

Upami anjeun hoyong pariksa Hasil teras tuturkeun sadaya léngkah di handap ieu -

1: Mimitina, anjeun angkat ka halaman wéb resmi lotre Bhutan nyaéta @bhutanstatelotteries.com

2: Teras anjeun angkat ka bar ménu navigasi sareng milarian hasil lotre Butan.

3: Pencét kana tombol hasil lotre.

4: Teras anjeun ningali sadaya hasil sayogi.

5: Klik PDF jeung Unduh hasil ieu

FAQ

Sabaraha Harga Kahiji pikeun Lotre Nagara Bhutan?

Hadiah kahiji lotre Nagara Bhutan nyaéta Rs. 10,000.

Dimana kuring tiasa pariksa Hasil Lotre Propinsi Bhutan?

Anjeun tiasa pariksa Hasil Lotre Propinsi Bhutan anjeun dina halaman wéb resmi @bhutanstatelotteries.com. atawa ngaliwatan website urang prizebondhome.net

Iraha Hasil Lotre Nagara Bhutan Diumumkeun?

Hasilna diumumkeun jam 11.55, 4 PM, 8 PM

Kecap final

Pamaréntah Butan sacara resmi ngaluarkeun hasil Lotre dina situs wéb resmina. Janten upami anjeun hoyong pariksa Hasil Dinten ayeuna ketok tautan resmi tina Lotre Propinsi Bhutan. Gening ka sadaya winners.

Leave a Comment