Hasil Lotre Arunachal Pradesh Dinten

Arunachal Pradesh Lottery Result on 6.2.2023 Today Live Update: Arunachal Pradesh State Lottery Result Today 6.2.2023 at 10:55 AM, 03:00 PM, and 07:00 PM dina ramatloka resmi. Di dieu urang nyebarkeun sakabeh tilu schemes of lotre ditawarkeun ku departemén lotre.

Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nganjang halaman kami gaduh nomer tikét lotre sareng pariksa naha anjeun kalebet pamilon anu paling untung atanapi henteu. Di dieu urang ngamutahirkeun hasil lotre dina waktu tanpa reureuh. Urusan lotre diurus ku Pamaréntah Arunachal Pradesh. Pos ieu penting pisan pikeun pariksa daptar juara inten Arunachal, Arunachal Lakshmi, sareng Arunachal Vaishnavi skéma lotre 7.

Hasil Lotre Arunachal Pradesh Dinten

Hasil lotre Arunachal 10.55 Isuk

Potret layar tina Hasil Lotre Arunachal

Hasil lotre Arunachal

Hasil lotre Arunachal 3.00 PM Poé

Potret layar Hasil Lotre Arunachal Dinten

Hasil lotre Arunachal 7.00 PM

Potret layar tina Arunachal Lottery Result Live

Gampang mésér tikét lotre Arunachal Pradesh ti seller pangcaketna sareng padagang otorisasi. Harga pikeun tiap tikét poéan atanapi mingguan nyaéta Rs 50.

Hasil Lotre Arunachal Pradesh dimaénkeun di nagara Arunachal. Hasil lotre diumumkeun jam 10:55, 3:00, sareng 7:00. lotre ieu pohara populér di nagara. Lotre ogé dingaranan salaku lotre Singam anu kasohor di nagara éta. Kaulinan lotre dimaénkeun tilu kali sapoé kalayan béda ngaranna Singam Stack Morning, Singam Stack Noon, jeung Singam Stack Evening.

Aya leuwih ti 40 nagara bagian India nu nawarkeun schemes lotre béda dina Kerala lotre nyaéta skéma lotre pikeun rahayat nagara Kerela éta skéma lotre pang populerna di nagara éta.

Lotre dimaénkeun tilu kali sadinten dimana Arunachal Pradesh Lottery dimaénkeun sateuacan jam 3 sonten sareng hasilna dinyatakeun jam 3:15 sonten. Arunachal Pradesh Petang Lotteries dimaénkeun saméméh 7 pm beurang jeung hasilna dinyatakeun dina 7:15 menit.
Urusan Lotre Arunachal Pradesh Diurus ku Pamaréntah Arunachal Pradesh.

LOTTERIES Propinsi ARUNACHAL PRADESH 3 ngagambar

  1. SINGAM tumpukan Isuk
  2. SINGAM tumpukan beurang
  3. SINGAM tumpukan malem

Pajabat Arunachal Pradesh ngarilis Hasil Lotre Arunachal Pradesh dina situs wéb resmina nyaéta @arunachalpradeshlottery.org. upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah ngeunaan hasil lotre sareng kaulinan lotre anjeun tiasa ngahubungi Direktorat Arunachal Pradesh State lotteries, Arunachal Pradesh Itanagar - 791111 atanapi anjeun ogé tiasa nganjang halaman resmi anu disebatkeun di luhur tina dua alamat ieu anjeun tiasa nampi inpormasi anu akurat.

Arunachal Lotteries Draw Jadwal

Ngagambar NgaranNgagambar Poé
Puncak SingamSenen
Puncak SingamSalasa
Singam PinnacleRebo
Singam CliffKemis
Singam HeapJumaah
Tumpukan SingamSeptu
Gunung Api SingamMinggu

Tautan penting

Website resmi Arunachal Propinsi lotreKlik di dieu
Kategori TulisanKlik di dieu
homepageKlik di dieu

gambaran

Ngaran lotre Lotre Arunachal
Tanggal lotre 6 Pébruari 2023
nagaraArunachal Pradesh
Diurus Ku Pamaréntah Arunachal Pradesh
Waktu Hasil10:55, 3 PM, 7 PM
Hadiah munggaran26.03 Lakhs

Rincian Hadiah Lotre Arunachal

Hadiah Nojumlah
Hadiah 1st26.03 Lakhs
Hadiah PanglipurRs. 9500
Hadiah 2ndRs. 9000
Hadiah 3rdRs. 500
Hadiah ka-4Rs. 250
hadiah ka-5Rs. 120

Kumaha Mariksa Hasil Lotre Arunachal Pradesh

Upami anjeun hoyong pariksa Hasil Lotre Arunachal teras tuturkeun sadaya léngkah di handap ieu -

1: Mimitina, buka situs wéb resmi lotre Arunachal nyaéta @arunachalpradeshlottery.org

2: Lajeng aya anjeun bakal nempo hasil dinten ieu

3: Ayeuna anjeun bakal ningali DBF Sareng file PDF dina waktos anu béda-béda klik dina waktos anu disebatkeun dina tikét lotre.

4: Teras anjeun ningali sadaya hasil sayogi.

5: Klik PDF atawa DBF tur ngundeur hasilna

FAQ

Sabaraha Harga Kahiji pikeun Arunachal State Lottery?

Hadiah kahiji lotre Arunachal nyaéta 26.03 Lakhs

Dimana kuring tiasa pariksa Hasil Lotre Propinsi Arunachal?

Anjeun tiasa pariksa Hasil Lotre Propinsi Arunachal anjeun dina halaman wéb resmi @arunachalpradeshlottery.org. atawa ngaliwatan website urang prizebondhome.net

Iraha Hasil Lotre Arunachal State Diumumkeun?

Hasilna diumumkeun jam 10:55, 3 PM, 7 PM

Kecap final

Pamaréntah Arunachal Pradesh sacara resmi ngaluarkeun hasil Lotre dina halaman wéb resmi na. Gampang mésér tikét lotre Arunachal Pradesh ti anu pangdeukeutna sareng padagang otorisasi. Harga pikeun tiap tikét poéan atanapi mingguan nyaéta Rs 50.

lotre dimaénkeun tilu kali sapoé kaluar ti mana Arunachal Pradesh lotre dimaénkeun saméméh 3 pm sarta hasilna dinyatakeun dina 3:15 pm. Arunachal Pradesh Petang Lotteries dimaénkeun saméméh 7 pm beurang jeung hasilna dinyatakeun dina 7:15 menit. ucapan salamet ka sadaya winners tina lotre kaayaan Arunachal.

Leave a Comment