Rezultati i Lotarisë Shtetërore të Bengalit Perëndimor sot 6.2.2023 (Live)

Rezultati i Lotarisë Shtetërore të Bengalit Perëndimor 6.2.2023 në orën 1:6, 8:XNUMX dhe XNUMX:XNUMX Fituesit e përditësimit: zyrtarët publikojnë rezultatet e lotarisë në faqen zyrtare të internetit. dmth @nagalandlotteries.com. Nga kjo faqe interneti, ju mund të kontrolloni lehtësisht rezultatin e Lotarisë që nga data 6.2.2023 dhe ky postim ju ndihmon gjithashtu të kontrolloni listën e fituesve të Lotarisë. Departamenti i lotarisë së shteteve merret me Labhlaxmi Weekly, Dear 100 Super Monday Weekly, Dear Laxmi (MRP.10) Weekly

Rezultati i Lotarisë së Bengalit Perëndimor

Pamja e ekranit të rezultatit të Lotarisë së Bengalit Perëndimor

Labhlaxmi Weekly 4:00

Pamja e ekranit të rezultatit javor të Labhlaxmi

E dashur 100 Super e hënë çdo javë 4:00

Pamja e ekranit të të përjavshmes Dear 100 Super Monday
Pamja e ekranit të rezultatit të Lotarisë së Bengalit Perëndimor sot
Pamje e drejtpërdrejtë e rezultatit të Lotarisë së Bengalit Perëndimor

Lotaria menaxhohej nga Qeveria e Bengalit Perëndimor. Rezultati i Lotarisë Shtetërore Sikkim është gjithashtu një iniciativë e shkëlqyer e departamentit të llotarisë shtetërore përmes kësaj ju mund të provoni fatin tuaj për të marrë një shumë të bukur brenda një periudhe të shkurtër kohe.

Lidhje të rëndësishme

Faqja zyrtare e Lotarisë së Bengalit PerëndimorKliko këtu
Neni KategoriaKliko këtu
Faqe HyrëseKliko këtu

Detajet e Lotarisë së Bengalit Perëndimor

Emri i Lotarisë Lotaria e Bengalit Perëndimor
Data e Lotarisë 6 shkurt 2023
shtetBengali Perëndimor, Nagaland, Sikkim
Menaxhuar nga Qeveria e Bengalit Perëndimor
Koha e rezultatit1 PM, 6:8 dhe XNUMX:XNUMX
Cmimi i pare1 milion dollarë

Detajet e çmimit të Lotarisë së Bengalit Perëndimor

Çmimi Nr.Sasia
Çmimi 1stRs. 10000000
Çmimi ngushëllimiRs. 1000
Çmimi 2ndRs. 9000
Çmimi 3rdRs. 500
Çmimi i 4-tëRs. 260
Çmimi i 5-tëRs. 200
Çmimi i 6-tëRs. 100

Si të kontrolloni Lotarinë e Bengalit Perëndimor

Nëse dëshironi të kontrolloni Lotarinë e Bengalit Perëndimor, atëherë ndiqni të gjitha hapat më poshtë -

1: Në fillim, ju shkoni në faqen zyrtare të Lotarisë est Bengal dmth @nagalandlotteries.com

2: Më pas shkoni te shiriti i menusë së navigimit dhe kërkoni Lotarinë e Bengalit Perëndimor.

3: Tani shihni pjesën e poshtme të rezultatit të lotarisë dhe klikoni mbi të.

4: Pastaj shihni se të gjitha rezultatet janë të disponueshme.

5: Klikoni në PDF dhe shkarkoni këtë rezultat

Pyetjet e shpeshta

Cili është çmimi i parë për Lotarinë e Bengalit Perëndimor?

Çmimi i parë i Lotarisë së Bengalit Perëndimor është 27,00,000

Ku mund të kontrolloj Lotarinë e Bengalit Perëndimor?

Ju mund të kontrolloni Lotarinë tuaj të Bengalit Perëndimor në faqen zyrtare të internetit @nagalandlotteries.com. ose përmes faqes sonë të internetit prizebondhome.net

Kur shpallet Lotaria e Bengalit Perëndimor?

Rezultatet u shpallën në orën 01:00, 08:00 dhe 06:00.

përfundim

From here it’s quite simple to check Labhlaxmi Weekly, Dear 100 Super Monday Weekly, and Dear Laxmi (MRP.10) Weekly we bring the latest west bengal lottery results. it is easy and simple to check the lottery Results from Here. Congratulations to all winners of the West Bengal Lottery.

Lini një koment