Rezultati i Lotarisë Thai 01.02.2023 Sot Live Fito Lotarinë Tajlandë

Lotaria Thai Sot (01.02.2023) Lista e fituesve të Lotarisë Thai e cila tërhiqet çdo muaj në datën e parë dhe të gjashtëmbëdhjetë të çdo muaji në faqen zyrtare të internetit të Lotaria e Tajlandës, i. e. @glo.or.th. Është e mundur të kontrolloni rezultatet e Lotarisë së Qeverisë Tajlandeze drejtpërdrejt nga kjo faqe interneti.

Qeveria e Tajlandës publikoi zyrtarisht rezultatet e Lotarisë në faqen e saj zyrtare. Pra, nëse doni të kontrolloni Result Today Live, prekni lidhjen zyrtare të shtetit të Lotaria Shtetërore e Tajlandës. Është gjithashtu e rëndësishme të përmendet se ky post do t'ju ndihmojë gjithashtu cdreq listën e fituesve dhe lotari numri fitues detaje për Lotarinë Shtetërore Tajlandeze.

Rezultati i Lotarisë Thai

Në këtë faqe, ju do të merrni informacion në lidhje me Lotarinë Thai dhe ne po ju japim mundësinë për të shkarkuar Rezultatet e Lotarisë Thai. Këtu ne ndajmë disa këshilla VIP për numrat me fat në rezultatet e lotarisë në Tajlandë.

Çmimi i parë për të gjashtë numrat e saktë është 2 milion baht (TGL) ose 3 milion baht (TCL) për biletë llotarie nëse të gjashtë numrat janë të saktë. Shuma e çmimit dyfishohet për të gjitha çmimet, përveç bonuseve prej 22 milionë e 30 milionë baht, të cilat nuk dyfishohen.

Do të ketë pesë çmime nga 100,000 baht secili për vendin e dytë, dhjetë çmime nga 40,000 baht secili për vendin e tretë, pesëdhjetë çmime nga 20,000 baht secili për vendin e katërt, njëqind çmime nga 10,000 baht secili për vendin e pestë, dhe një 50,000 baht çmim ngushëllimi për numrin fitues gjashtëshifror plus ose minus një

Qeveria e Tajlandës gjithashtu merret me një sistem kuotash nga ky institucion, personat me probleme fizike dhe shenjat e aftësisë së kufizuar mund të marrin pjesë gjithashtu në lotarinë e Tajlandës.

Rezultati i Lotarisë Thai

Pamje e rezultatit të lotarisë tajlandeze sot

Grafikët e rezultateve të lotarisë Thai janë drejtpërdrejt tani kontrolloni numrat tuaj fitues nga grafikët e rezultateve më poshtë:

Shorti i radhës i lotarisë Thai është në vazhdim (15 Shkurt 2023) Lotaria Thai është llotaria më e famshme në Tajlandë dhe shuma e saj fituese është gjithashtu shumë më e lartë se Auro, por megjithatë, lotaria Thai është më e famshmja në të gjithë Tajlandën.

Nëse dëshironi të merrni përditësime reale dhe të drejtpërdrejta mbi rezultatin e lotarisë Thai, mund të kaloni nëpër këtë postim dhe do të merrni përditësimet më të fundit mbi rezultatet e lotarisë Thai. këtu ne ofrojmë gjithashtu këshilla falas për të kërkuar çmimin.

Vlera e sasisë së çmimit të parë është 6 milionë Ka një shans të jashtëzakonshëm për të fituar një shumë të lartë investimi duke luajtur loto. Raporti i pagesës është mjaft i favorshëm.

Rezultati i Lotarisë Thai për (01-02-2023 Rezultati përfundimtar i drejtpërdrejtë)

Qeveria tajlandeze nuk është aq e korruptuar sa për të zgjedhur një fitues mes të preferuarve të saj. Për qeverinë e Tajlandës, të gjithë janë të njëjtë, kështu që nuk luhen mashtrime. Injoroni çdo faqe interneti që përpiqet t'ju tregojë se ka këshilla dhe truke magjike për të fituar lotarinë e Tajlandës, sepse nuk ekziston një mashtrim i tillë.

Ka shumë faqe interneti që e bëjnë këtë metodë të lirë për të marrë trafik të madh dhe për të fituar para në faqet e tyre të internetit. Nuk ka asnjë mashtrim të përfshirë.

Shanset për të fituar llotarinë varen tërësisht nga fati i atyre që mbajnë biletat. Pjesëmarrja në lojëra llotarie është një mënyrë e shkëlqyer për të provuar fatin tuaj me një çmim të arsyeshëm. Blerja e më shumë Biletat e lotarisë Thai është mënyra e vetme për të rritur shanset për të fituar: nuk ka teknikë tjetër.

Është fakt që sa më shumë bileta të mbani, aq më të mëdha janë shanset për të fituar çmime. Është një ndjenjë mjaft e mirë të jesh në garë për miliona dollarë, veçanërisht kur krahason çmimin e një bilete me shumën e parave që mund të fitosh në rast se fiton. Pas fitimit të lotarisë, lojtarët e lotarisë duhet të paguajnë një taksë të mbajtur nga shuma fituese.

Është shumë e rëndësishme të theksohet se lotaritë tajlandeze nuk shesin bileta të vetme, por vetëm bileta çift. Është një short mujor që mbahet në datat 1 dhe 16 të çdo muaji, me një çmim kryesor deri në 32 milionë baht që jepet çdo herë. 

Ky çmim mund të investohet në mënyra të ndryshme nga fituesit, duke përfshirë blerjen e aseteve të tilla si makina, shtëpi dhe prona dhe ata gjithashtu mund të fillojnë bizneset e tyre. Lotaria Thai është mënyra më e mirë dhe e lehtë për të provuar fatin dhe për të fituar para pa asnjë problem.

Ka një periudhë 2-vjeçare pas datës së shortit të shortit në të cilën të gjithë fituesit e lotos Thai duhet të kërkojnë çmimin e tyre. Ai do të transferohet në Lotarinë e Bamirësisë së të Ardhurave të Shtetit nëse pagesa është e vonuar.

Lidhje të rëndësishme

Faqja zyrtare e Lotarisë ThaiKliko këtu
Neni KategoriaKliko këtu
Faqe HyrëseKliko këtu

Fituesit e lotos tajlandeze kanë të drejtë të kërkojnë çmime brenda 10 viteve nga llotaria pas datës së shortit. Nëse pagesa ka skaduar. Si të ardhura shtetërore, ato do t'i dërgohen qeverisë së Tajlandës.

Lotaria Thai është dëshmuar të jetë një ngjarje që ndryshon jetën për disa njerëz që e kanë fituar atë. Lojërat e lotarisë janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të provuar fatin tuaj dhe, nëse lojtarët e lotarisë janë me fat, ata do të jenë në gjendje të marrin një ditë pagese të këndshme nëse fitoni. lotaritë janë vetëm një lojë fati.

Bileta e Lotarisë

Një treg me shumë nivele u krijua për blerjen dhe shitjen e biletave të lotarisë së qeverisë Thai. Biletat e lotarisë u shitën nga GLO tek tregtarët me shumicë kombëtare që zakonisht quhen "agjentët” në industrinë e lotarisë. ndërmjetësit i shitën publikut çiftet e biletave.

Pas kësaj, ndërmjetësit bënë shitjen te 14,760 shitësit e regjistruar me pakicë të vendit, të cilët nga ana e tyre ia shitën publikut të gjerë. Biletat e Lotarisë Thai shiten nga një agjent lokal. Në to janë shtypur edhe numrat e shortit të biletave.

Rrjedhimisht, nëse dëshironi të merrni një numër specifik ose unik llotarie, do t'ju duhet të gjeni dikë që është i gatshëm t'jua shesë këtë numër. Zyra qeveritare e lotarisë ka në plan të informatizojë shërbimet e lotarisë në të ardhmen e afërt, të cilat do të jenë pjesë e projekteve të saj të ardhshme.

Dëshiroj t'ju informoj se bileta e lotarisë kushton 40 baht. Parcela e lotarisë përmban gjithsej dy bileta, kështu që sasia e çmimit të biletës së lotarisë është afërsisht 80 baht. Çdo biletë ka një numër gjashtëshifror që është unik për të.

La Fondacioni i lotarisë Thai GLO, marrësi më i madh i biletave, ka një kuotë fikse prej 9,213,500 biletash, të cilat do të jenë të disponueshme vetëm për blerësit e drejtpërdrejtë përmes Krung Thai Bank.

pamje nga ekrani i biletave të lotarisë tajlandeze

Bileta e Lotarisë Thai

Në Tajlandë, ekzistojnë vetëm dy forma të biletave të lotarisë që mund të blihen. Bileta e parë e lotarisë është bileta e Lotarisë së Qeverisë Thai (TGL). Lloji i dytë i biletave të lotarisë është bileta e Lotarisë së Bamirësisë Thai (TCL). Çdo biletë llotarie ka një titull të printuar në këndin e sipërm të majtë të biletës. 

Përveç emrave, dallimet e vetme midis të dyve janë raporti i pagesës së çmimit të parë dhe shuma e tatimit mbi fitimet që duhet të paguajnë fituesit.

Biletat TGL kanë një çmim të parë prej gjashtë milionë baht, dhe një çmim bonus prej 30 milionë baht, dhe tatohen me një normë prej 0.5%. Nga ana tjetër, biletat TCL kanë një çmim të parë prej tre milionë baht, dhe një çmim bonus prej 22 milionë baht, me një normë prej 1% të tatimit në burim.

imazhi i rezultatit të lotarisë në Tajlandë

Këshilla për lotarinë Thai

Nëse dëshironi të rrisni shanset tuaja për të fituar në Rezultatet e lotarisë në Tajlandë, atëherë këtu janë këshillat e lotarisë Thai që do t'ju ndihmojnë të rrisni shanset tuaja për të fituar. Nëse nuk dini cilat numra fitues të zgjidhni, atëherë shkoni te shifrat e numrit tuaj të telefonit, datës së lindjes apo edhe targës nëse nuk keni zgjidhje tjetër.

Historia e lotarisë Thai

Rezultatet e lotarisë së Tajlandës u menaxhuan nga qeveria e Tajlandës në përputhje me ligjet e Tajlandës. Zyrat e Lotarisë Qeveritare kanë funksionuar sipas Ligjit BE 2517 të Zyrës së Lotarisë Qeveritare.

I cili ka qenë në fuqi që nga BE 2517 dhe Akti i Zyrës së Lotarisë Qeveritare të BE 2562 i cili ka qenë në fuqi që nga BE 2562. Në Seksionin 5, thuhet se do të ketë themelimin e një Zyre Lotarie, e cila do të njihet si Zyra e Lotarisë Qeveritare.

Një rezultat i lotarisë tajlandeze u lançua në 1874 kur me rastin e ditëlindjes së mbretit Chulalongkorn (Rama v), mbreti i dha leje departamentit të truprojës mbretërore për të drejtuar një llotari tajlandeze nën mbikëqyrjen e një anglezi për të operuar llotarinë e stilit evropian, Alabaster, drejtor i zyrës së shortit, do ta operojë atë.

Si rezultat i kësaj, në 1917, Mbreti Vajiravudh (Rama VI) i dha leje një grupi qytetarësh tajlandez për të lëshuar një llotari patriotike britanike në emër të qeverisë tajlandeze. Do të ketë një çmim prej 5 baht për biletë në atë kohë.

Në vitin 1923, mbreti (Rama VI) dha leje të posaçme mbretërore për të lëshuar një llotari të quajtur llotaria vullnetare Sua pa, e cila ishte lotaria e parë e këtij lloji në Tajlandë. 

Qëllimi i kësaj lotarie është mbledhja e fondeve për blerjen e armëve për njësinë e vullnetarëve Sua Pa. Një numër armësh u transferuan më vonë në departamentin e policisë si rezultat i këtij fondi.

Pasi ka krijuar të ardhura për qëllime sigurie, qeveria tajlandeze vendos të gjenerojë fonde për arsim dhe mjekim.

Në vitin 1933, qeveria tajlandeze vendosi të lëshojë një llotari qeveritare të quajtur lotaria e qeverisë siameze në mënyrë që të gjenerojë fonde për arsim dhe mjekim. 

Duke marrë parasysh suksesin e lotarisë sua pa vullnetare në atë kohë, lotaria shihej si një llotari shumë e njohur në mesin e njerëzve. Si rezultat, lotaria u konsiderua si një mënyrë e mirë për të fituar të ardhura pa i shqetësuar njerëzit në të njëjtën kohë.

Loto tajlandeze është e ligjshme për të luajtur të gjithë mbi moshën 20 vjeç mund të marrin pjesë në lojë, Glo rregullon çështjet e lotarisë që qeveria lëshon kumarin e legalizuar të lejuar tek autoritetet.

Në fillim të këtij viti, qeveria autorizoi departamentin e të ardhurave për të kryer një shitje llotarie për të kompensuar uljen e një drafti të normës së tatimit të shtyrjes që ishte tashmë në fuqi. Në vitin 1934, Ministria e Punëve të Brendshme do të lëshonte një short komunal për të mbledhur fonde për veprimtaritë e komunave në qytet.

Gjatë kësaj kohe, 500000 njerëz blenë bileta llotarie me një çmim prej 1 baht secila. Menjëherë pas kësaj kohe, zyrtarët qeveritarë filluan të shpërndanin rregullisht biletat e lotarisë në Tajlandë. Kujdesi për çështjet e lotarisë bie nën juridiksionin e departamentit të të ardhurave.

Si rezultat i futjes së sistemit të lotarisë në ekonominë e Tajlandës, Tajlanda ka bërë një përparim të rëndësishëm për sa i përket gjenerimit të të ardhurave të saj dhe realizimit të fitimeve të mëdha nga llotaria. Në këtë mënyrë, qeveria mund të rrisë të ardhurat pa pasur nevojë të rrisë taksat për të rritur të ardhurat.

Në përputhje me rezolutën, menaxhimi i është transferuar ministrisë së financave pas miratimit të rezolutës. Kishte një zyrë të ngritur për të drejtuar aktivitete të mëdha lidhur me shortet e shortit pasi ishte formuar kabineti dhe ata kishin krijuar një bord shorti.

Rezultatet e lotos Thai Përmbledhje

Emri i Lotarisë Lotaria Thai
Data e Lotarisë 01 shkurt 2023
Menaxhuar nga Qeveria e Tajlandës

Për të printuar biletat e veta, zyra e qeverisë hap shtypshkronjën e saj. Avenue Rajdanern ishte vendi i parë ku u hap lotaria e Tajlandës. Rrjedhimisht, ministria e financave miratoi rregulloret që do të lejonin menaxhimin të funksiononte në mënyrë efektive dhe gjithashtu ndryshoi ligjin për të siguruar që biletat të shiten në çdo krahinë bazuar në popullsinë e krahinës.

Në vitin 1974, zyra e shortit qeveritar u shpall ndërmarrje shtetërore me aktin e zyrës së shortit, i cili ligjëronte që zyra e llotarisë qeveritare të kryente aktivitetet e saj sipas aktit të zyrës së shortit.

Në kuadër të ministrisë së financave, ka kompetenca dhe detyra të qarta që i delegohen kësaj zyre. Të Lotaria Glo Tajlandë gjeneron të ardhura dhe krijon mundësi punësimi për komunitetin Thai. qeveria ndalon rreptësisht lojërat e fatit që çojnë në fitimin e çmimeve të vogla.

Ekzistojnë vetëm dy forma të lojërave të fatit të legalizuara të cilat lejohen nga Glo Nuk ka dyshim se lotaria Thai është llotaria më e njohur në Tajlandë. Çdo muaj, shorti Thai hidhet në ditën e parë të muajit (1) dhe ditën e gjashtëmbëdhjetë të muajit (16).

Duke qenë se nuk ka korrupsion mes zyrtarëve, ata janë në gjendje të zgjedhin cilindo nga kandidatët e tyre të preferuar si fitues të lotarisë së Tajlandës.

Me qëllim të sigurimit të transparencës, zyra kërkoi bashkëpunim nga Instituti i Teknologjisë i Mbretit Mongkut. Kampusi ushtarak Chao Khun në Lat Karbang për t'i ndihmuar ata në zhvillimin e një rrote plastike transparente. Si rezultat i këtij dizajni, publiku mund të shohë se sa transparente janë shortet e lotarisë Thai.

Më vonë, ministria e financave urdhëroi që çmimet të jepeshin në 6 në vend të Shifra 7, dhe çmimi i shitjes të rritet nga 20 në 40 baht. Për të zgjidhur problemet e lotarisë nëntokësore dhe shitjes së mbillotarisë, zyrtarët lëshojnë numra përfundimtarë 3 dhe 2-shifrorë për rezultatin e lotarisë Thai

Detajet e Çmimeve të Lotarisë Thai

Pamja e ekranit të Detajeve të Çmimeve të Lotarisë Tajlandeze

Për shkak të popullaritetit të saj, zyrtarët e lotarisë tajlandeze vendosën të përmirësojnë formatin dhe madhësinë e saj duke filluar nga shtatori 2017. Ata ndryshuan formatin e lotarisë së Tajlandës nga 80 baht për çift në 80 baht për kopje për të përmbushur nevojat e njerëzve dhe për të parandaluar konfuzionin.

Për të arritur qëllimin e aktivitetit, është e rëndësishme që të ndihmohen komunitetet dhe të këmbëngulin për drejtësi. Vlera e tyre thelbësore është t'u ofrojnë klientëve të tyre shërbimin më të mirë të mundshëm. Çdo javë shumë njerëz në Kerala po bëhen milionerë dhe fitojnë lakh dhe mijëra çdo vit me ndihmën e Rezultati i Lotarisë Kerala sot

TË PASTER

  • I: Inovacioni
  • C: Bashkëpunim
  • L: mësimi dhe rritja
  • E: Etika
  • Përgjigje: Përgjegjësia
  • R: marrëdhënie

Cilat janë hapat për të kontrolluar rezultatet e lotarisë Thai?

Për të kontrolluar rezultatin e Lotarisë Thai, ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm për ta bërë këtë -

1: Gjëja e parë që duhet të bëni është të shkoni në faqen zyrtare të lotarisë Thai, d.m.th. e. @glo.or.th

2: Pastaj ju kërkoni për rezultatet e lotarisë Thai në shiriti i menusë së navigimit.

3: Tani është koha që ju të klikoni në rezultatin e lotarisë në fund të faqes.

4: Më pas do të shihni një listë të të gjitha rezultateve që janë gjetur.

5: Klikoni PDF dhe do të mund ta shkarkoni këtë rezultat si një PDF

Pyetjet e shpeshta

Ku të kontrolloni rezultatin e Lotarisë Shtetërore të Tajlandës?

Ju mund të kontrolloni rezultatin tuaj të Lotarisë në Tajlandë në Faqen zyrtare të internetit @glo.or.th. ose përmes faqes sonë të internetit prizebondhome.net

Cili është procesi për të kërkuar paratë e çmimit të lotarisë Thai?

për të kërkuar paratë tuaja të çmimit, do t'ju duhet të plotësoni formularin e kërkesës, të plotësoni detajet në anën e pasme të biletës suaj fituese, të merrni një numër në radhë dhe kur ata të telefonojnë, do t'ju duhet të paraqisni biletën fituese si dhe identifikimin tuaj të vlefshëm kartë ose pasaportë në rastin e të huajve.

A është e mundur të blini bileta llotarie Thai në internet?

Lotaria e Tajlandës mund të blihet dhe rezervohet nëpërmjet aplikacionit celular dhe përmes faqes së internetit www.lottery.ktbnetbank.com të Krung Thai Next dhe faqes së internetit www.lottery.ktbnetbank.com, si dhe në çdo degë Krung Thai në mbarë vendin nga ora 12: 00 deri në 7:30. Lotaria e Tajlandës e blerë nga klienti do të dorëzohet nga Thailand Post.

A është e mundur të marrësh pjesë në lotarinë Thai si i huaj?

Nuk ka asnjë kufizim se kush mund të marrë pjesë në shorte, nëse ai ose ajo është tajlandez apo i huaj, por personi duhet të jetë së paku 20 vjeç.

Si zgjidhen numrat e lotarisë Thai?

Tajlandezët besojnë se çdo numër që lidhet me ne në çfarëdo mënyre është numri ynë më me fat

Nga kush menaxhohet Lotaria Shtetërore e Tajlandës?

Menaxhimi i lotarisë është përgjegjësi e qeverisë tajlandeze.

përfundim

Si përfundim, më lejoni të ndaj disa këshilla VIP për të rritur probabilitetin tuaj të fitimit

Prandaj, nëse nuk e keni idenë se çfarë numri të zgjidhni kur të merrni llotarinë, thjesht shkoni te shifrat tuaja numrin e telefonit, Data e lindjes, apo edhe numri i targës nëse nuk keni zgjidhje tjetër. Shumë njerëz besojnë se çdo numër që mund të lidhet me ta në çfarëdo mënyre është numrat e tyre me fat.

Unë do të doja të përgëzoj të gjithë fituesit me fat të rezultatit të Lotto Tajlandë dhe t'u uroj atyre një ditë të mrekullueshme. Mos harroni të ndani lëvizjet tuaja fituese në seksionin e komenteve më poshtë

Lini një koment