Rezultati i Lotarisë Mizoram 7.2.2023 9:55, 11:55, 4:8 dhe XNUMX:XNUMX

Mirë se vini në faqen e rezultateve të lotarisë Mizoram këtu ne publikojmë rezultatet e lotarisë Mizoram në orën 9:55, 11:55, 04:8 dhe 00:4. Shortet bëhen XNUMX herë në ditë çdo javë. Ju mund të kontrolloni lehtësisht rezultatet e lotarisë nga këtu në kohë.

Lotaria Mizoram zhvillohet katër herë në ditë me intervale të ndryshme kohore. Shorti i parë bëhet në orën 9:55, shorti i dytë në orën 11:55, i treti në orën 4:00 dhe shorti i fundit i shortit Mizoram bëhet në orën 8:00.

Rezultati i Lotarisë Mizoram

Rezultati i Lotarisë Mizoram 9:55

Rezultatet e mëngjesit të Lotarisë Shtetërore Mizoram Teesta

Pamja e ekranit të rezultatit të lotarisë Mizoram

Rezultati i lotarisë Mizoram sot

Rezultati i mëngjesit të dashurisë së shtetit Mizoram

Pamja e ekranit e rezultatit të lotarisë Mizoram sot

Rezultati i Ditës së Prospektit të Shtetit Mizoram

Pamja e drejtpërdrejtë e rezultatit të lotarisë Mizoram

Rezultati i Lotarisë Mizoram sot

Rezultati i mbrëmjes së Mizoram State Hawk

Pamja e ekranit të lotarisë Mizoram

Është e rëndësishme të përmendet se çmimi i biletës së lotarisë është 6 RS për biletë dhe shuma e fitimit është 25 lakhs. Departamenti i llotarisë shtetërore Mizoram menaxhon të gjitha çështjet që lidhen me llotarinë. Ata publikojnë rezultatet e lotarisë në faqen e tyre zyrtare @mizoramlottery.net.

Lotaria Mizoram është skema më e popullarizuar dhe më e pëlqyer e lotarisë në shtet për shkak të çmimit të ulët të biletave dhe paratë e saj të çmimeve janë të mëdha (25 lakhs). Kjo do të thotë se çdokush mund të provojë fatin e tij për të siguruar një shumë të bukur nga investimi me rrezik të ulët.

Ashtu si shteti Mizoram, ka shtete të ndryshme që ofrojnë skema llotarie për njerëzit e tyre West Bengal është një shtet tjetër që ofron skema llotarie për të përfituar njerëzit e tij me investime me rrezik të ulët.

Është e ligjshme të luash lojëra llotarie në shtet. Vetëm njerëzit e shtetit Mizoram mund të luajnë lojën e lotarisë. Për të fituar një llotari varet nga fati juaj nëse doni të rrisni shansin tuaj të fitimit gjithçka që ju nevojitet për të blerë më shumë bileta, kjo rezulton në rritjen e probabilitetit për të fituar një lojë lotarie. Bileta mund të blihet online, por është më mirë të blini offline, kështu që ju mund të merrni sigurinë për të marrë pjesë në shorte.

Rreth Lotarisë Shtetërore Mizoram

Të gjitha shortet e aktivitetit të shortit të Lotarisë Mizoram zhvillohen në sallën e Departamentit të Lotarisë Shtetërore Mizoram në Aizawl dhe janë të hapura për publikun. Shorti dhe shpallja e rezultateve bëhen nën mbikëqyrjen e drejtorit ose përfaqësuesit të tij.

Kjo bëhet në prani të dy gjyqtarëve të cilët janë emëruar nga Qeveria për të mbikëqyrur procesin. Dy gjyqtarët janë përgjegjës për regjistrimin e rezultateve të shortit, dhe Zyrtari Mbikëqyrës është përgjegjës për vërtetimin e tyre.

Numri i biletës fituese të çdo shorti botohet në Fletoren Zyrtare, si dhe në gazetat kombëtare, rajonale dhe lokale në të gjithë vendin. Në kuadër të shortit, gjyqtarët kanë të drejtë të marrin një honorar, shuma e të cilit përcaktohet nga qeveria herë pas here në bazë të tarifave të shorteve.

Lotaria Shtetërore Mizoram Online

Bileta mund të blihet online, por është më mirë të blini offline, kështu që ju mund të merrni sigurinë për të marrë pjesë në shorte.

Lidhje të rëndësishme

Faqja zyrtare e Lotarisë MizoramKliko këtu
Neni KategoriaKliko këtu
Faqe HyrëseKliko këtu

Orari i Lotarive Mizoram

Lotaria Mizoram zhvillohet katër herë në ditë me intervale të ndryshme kohore. Shorti i parë hidhet në orën 9:55, shorti i dytë në orën 11:55, shorti i tretë në orën 4:00 pasdite dhe shorti i fundit i shortit Mizoram në orën 8:00.

Emri i ditësKoha e rezultatitEmri i Lotarisë
E dielë e hënë,
E marte e Merkure,
Të enjten, të premten dhe të shtunën
09: 55 AMLotaria Mizoram Teesta Mor
E dielë e hënë,
E marte e Merkure,
Të enjten, të premten dhe të shtunën
11: 55 AMLotaria e mëngjesit të dashurisë Mizoram
E dielë e hënë,
E marte e Merkure,
Të enjten, të premten dhe të shtunën
04: 00 PMLotaria e Ditës së Mizoram Prospect
E dielë e hënë,
E marte e Merkure,
Të enjten, të premten dhe të shtunën
08: 00 PMLotaria e Mbrëmjes Mizoram Hawk

Përmbledhje e Lotarisë Mizoram

Emri i Lotarisë Teesta Mor, Mëngjesi i Dashurisë, Dita e Perspektivës, Mbrëmja Skifteri
Data e Lotarisë 07 shkurt 2023
shtetMizoram
Menaxhuar nga Qeveria e Mizoramit
Koha e rezultatit 9:55 paradite, 11:55 paradite, 04:00 pasdite, 08:00 pasdite
Cmimi i pare5 Lakhs

Detajet e Çmimeve të Lotarisë Mizoram

Çmim Sasia
Çmimi 1stRs. 25 Laks/
Çmimi ngushëllimiRs- 1000/-
Çmimi 2ndRs- 9000/-
Çmimi 3rdRs- 500/-
Çmimi i 4-tëRs- 250/-
Çmimi i 5-tëRs- 120/-

Si të kontrolloni rezultatin e Lotarisë Mizoram sot

Nëse dëshironi të kontrolloni rezultatin e Lotarisë Mizoram, atëherë ndiqni të gjitha hapat më poshtë -

Së pari, ju shkoni në faqen zyrtare të lotarisë Mizoram dmth. @mizoramlottery.net

2: Shkoni te seksioni Rezultatet e Sotme/Faqja kryesore.

3: Tani klikoni në butonin për 9:55 dhe 11:55 / 4:00 / 8:00 mbrëmje sipas biletës suaj.

4: Klikoni mbi imazhin për një kohë dhe shkarkoni atë.

5: Më në fund, hapni skedarin e imazhit dhe kontrolloni numrin tuaj të fatit të lotarisë.

Pyetjet e shpeshta

Cili është çmimi i parë për Lotarinë Mizoram?

Çmimi i parë i Lotarisë Mizoram është 25,00,000

Ku mund të kontrolloj rezultatin e Lotarisë Mizoram?

Ju mund të kontrolloni rezultatin tuaj të Lotarisë Mizoram në faqen zyrtare të internetit @mizoramlottery.net. ose kaloni nëpër faqen tonë të internetit prizebondhome.net

Kur shpallen rezultatet e Lotarisë Mizoram?

Rezultatet u shpallën në 9 të mëngjesit, 11:55, 04:00 dhe 08:00.

përfundim

Ne publikojmë fillimisht rezultatet e lotarisë Është e ligjshme të luash lojëra llotarie në shtet. Vetëm njerëzit e shtetit Mizoram mund të luajnë lojën e lotarisë. çmimi i biletës së lotarisë është 6 RS për biletë dhe shuma fituese është 25 lakhs Për të fituar një llotari varet nga fati juaj, vazhdoni të provoni fatin tuaj dhe Urime të gjithë fituesve të lotarisë shtetërore Mizoram.

Lini një koment