Rezultati i Lotarisë Kerala sot 09.04.2024

Rezultati i Lotarisë Kerala: The government of Kerala has been running a top-rated lottery program for the last five decades. The department that is responsible for these lotteries is known as Kerala State Lottery Department. The Kerala Lottery Department conducts seven lotteries per week. If you want to know how this department came into existence, read more about it.

The lottery result is published on the official Kerala lottery website i. e. @keralalotteries.com. You can also check the State Lottery from this post. The Kerala Lottery Department is an independent body. The Kerala lottery department announced the “Live Sthree Sakthi Lottery Result SS-410”
Rezultati sot.

Rezultati i Lotarisë Kerala sot

“Rezultati i Lotarisë Live Sthree Sakthi SS-410”
Shorti i Sthree Sakthi Nr. SS-410 u mbajt me 09-04-2024

Në Gorky Bhavan pranë kryqëzimit të bukës Thiruvananthapuram

Rezultati drejtpërdrejt duke filluar nga ora 02:55
Rezultati zyrtar i disponueshëm nga ora 04:30 e tutje
për të parë rezultatin e lotarisë live Numrat e shtuar rishtazi!

Çmimi i parë 1 Rs./- (7,500,000 Lakhs)
SY 917452 (MANANTHAVADY)
Emri i agjentit: SURESH NR
Numri i agjencisë: W 819
Çmimi i Ngushëllimit Rs.8,000/-
SN 917452 SO 917452
SP 917452 SR 917452
SS 917452 ST 917452
SU 917452 SV 917452
SW 917452 SX 917452 SZ 917452
Çmimi i dytë 2 Rs./- (1,000,000 Lakhs)
SV 807016 (TIRUVANANTHAPURAM)
Emri i agjentit: V PRAJEEV
Agjencia nr: T 2614

Për biletat që mbarojnë me numrat e mëposhtëm

Çmimi i tretë 3 Rs/
0128 0542 0970 1160 1962 2845 3629 5352 5783 6093 6399 6850 6960 7135 8483 8551 8737 9391
Çmimi i 4-të 2,000 Rs./- 
0418 0678 1604 2512 4105 5409 6812 8767 9143 9955
Çmimi i 5-të 1,000 Rs./- 
0630 1837 1976 2129 2311 2402 2849 3439 4784 4922 5287 5876 8533 8609 8717 8828 9120 9232 9568
Çmimi i 6-të 500 Rs./-   
0225 0555 0671 0995 1044 1081 1488 1516 1520 1672 2023 2159 2309 2438 2820 3211 3860 4379 4560 4851 5188 5213 5220 5495 5506 5697 5729 5840 5846 6143 6153 6262 6300 6792 6976 7246 7407 7724 7852 7905 8250 8304
Çmimi i 7-të 200 Rs./-
  0111 0335 0392 0687 1567 1695 1706 2136 2527 3065 3097 3131 3894 4356 4591 4869 5050 5327 5379 5511 5517 5960 5978 6227 6271 6314 6717 6780 7187 7422 7918 7948 8023 8226 8474 8713 8921 8943 8995
Çmimi i 8-të 100 Rs./-
0070 0159 0163 0244 0387 0422 0501 0657 0807 0823 0966 1025 1038 1084 1209 1259 1394 1473 1503 1564 1690 1921 1929 1943 2035 2244 2285 2447 2649 2713 2778 2958 2990 3121 3190 3315 3322 3367 3384 3442 3513 3621 3705 3724 3812 3879 3917 3942 4054 4055 4077 4170 4213 4366 4423 4441 4488 4527 4545 4551 4684 4720 4757 4759 4861 4911 5004 5143 5150 5275 5356 5544 5619 5769 5921 5941 5944 6065 6075 6174 6237 6257 6297 6599 6627 6706 6739 6760 6868 7113 7211 7312 7395 7498 7755 7793 7811 7835 8010 8276 8332

Grafiku i rezultateve të Lotarisë Kerala 2024

ditëLOTARIAData e tërheqjes
E hënëRezultati i Lotarisë Fitore-Fitore në Kerala08/04/2024
E martë Rezultati i Lotarisë Kerala Sthree Sakthi SS09/04/2024
E mërkurëRezultati i Lotarisë Kerala Fifty Fifty03/04/2024
E enjte Rezultati i Lotarisë Kerala Karunya Plus04/04/2024
E premteRezultati i Lotarisë Kerala Nirmal05/04/2024
E shtunë Rezultati i Lotarisë Kerala Karunya06/04/2024
E diel Rezultati i Lotarisë Kerala Akshaya07/04/2024

Historia e Lotarive Kerala

It existed in 1967 when all the private lottery companies were banned. I was established on the finance minister of the state, P.K Kunju idea to conduct the lotteries because he had previous experience in it. The aim of initiating this program was to create employment opportunities for people and increase government finances without disturbing the public.

Pas suksesit të këtij programi, ai u përsërit në shtete të tjera të Indisë dhe u bë model për shtetet e tjera. Këto shtete prezantuan lotaritë e tyre. Sipas të dhënave të vitit 2021, më shumë se 500 punonjës janë të lidhur me të. Departamenti i llotarive Kerala tani nxjerr shtatë bileta javore llotarie dmth. KARUNYA, NIRMAL, KARUNYA PLUS, AKSHAYA, STREE-SAKTHI, FITUAR-FITUAR, PESËDHJETË PESËDHJETË, dhe gjashtë llotaritë parakolp.

Qëllimi i lotarisë Kerala

Siç u përmend më herët, ai ka një kontribut të madh në gjenerimin e të ardhurave jo tatimore në shtetin Kerala. Qëllimi themelor i lotarisë Kerala është të ndihmojë dhe mbështesë skema të ndryshme të lidhura me mirëqenien në Kerala. Skema Karunya mbështet qytetarët financiarisht të paqëndrueshëm dhe të përulur të Kerala duke u ofruar atyre mbështetje financiare.

Till now, this scheme has supported more than 27,000 people. It helps patients suffering from Cancer, hemophilia, Heart and Kidney Diseases, and Palliative care. It helps thousands of families by bringing them above the poverty line every month. People purchase these lotteries and wait every day to check the results at 3 pm with several hopes that they could win this lottery.

Rezultatet e Lotarisë Kerala sot drejtpërdrejt

Ky postim do t'ju ofrojë disa informacione bazë rreth lotarisë Kerala d.m.th. (si të blini një biletë lotarie dhe si të kontrolloni rezultatin ditor të lotarisë Kerala. Ku të blini një biletë lotarie, si të kontrolloni numrat fitues, çfarë është procedura për të kërkuar numrat fitues të çmimeve dhe shumë të tjera

Organizuar ngaQeveria e shtetit Kerala
Emri i DepartamentitDepartamenti i Lotarisë Kerala
KryetarjaThiruvananthapuram, Kerala
AdresaVikas Bhavan PO,Thiruvananthapuram, Kerala – 695033
Numri i telefonit ose numri i kontaktit0471-2305193, 0471-2305230, 0471-2301741, 0471-2301740(Fax)
Email[email mbrojtur]
Statusi i deklaratës së rezultatit të lotarisë Keralaonline
Koha për Deklarimin e rezultatit të Lotarisë Kerala3 pm në 4 pm
Faqja Zyrtare e Lotarive Shtetërore të Keralaskeralalotteries.com

Shpërndarja e Çmimeve të Lotarisë Kerala

Kerala directorate now brings several lotteries worth Rs 20, Rs 30, Rs 40, Rs 50, Rs 100 and Rs 200. The most interesting thing is that these lotteries are very cheap and affordable. They have different prizes such as first prize of 75,00,000, consolation prize of 8000, second prize of Rs 500000, third prize of Rs 100000, 4th prize of Rs 5000, 5th prize of 2000 rupees, 6th prize is 1000 rupees, 7th prize is 500 rupees and 8th is rupees 100.

Ky model u bë i njohur dhe shtetet e tjera në Indi gjithashtu u frymëzuan nga ky model dhe filluan lotaritë e tyre. Shitja e llotarive është një burim kryesor i të ardhurave jotatimore në shtetin Kerala. E cila rrit gjenerimin e të ardhurave për qeverinë e shtetit Kerala. Si një veçori shtesë e sigurisë, numrat e rastësishëm dhe barkodet janë miratuar në bileta. Të gjitha punët e shtypjes bëhen në shtypshkronjat qeveritare.

Sipas lehtësisë së ofruar nga Misioni i IT, drejtoria e departamentit të llotarive shtetërore të Kerala po përdor gjithashtu SMS të shpejtë dhe SMS në grup për të përcjellë mesazhe të shkurtra. Reklamat e shkurtra, çështjet e publicitetit, etj për numrat celularë të ruajtur dhe të paruajtur. dhe informacioni është i disponueshëm edhe në portalin zyrtar. Rezultati i lotarisë Kerala publikohet gjithashtu në Gazetën e Qeverisë Kerala.

Një pronësi e veçantë e biletave të lotarisë vendoset nga emri, adresa dhe nënshkrimi në pjesën e pasme të saj. Pra, mos harroni të shkruani në emrin tuaj, adresën dhe të vendosni nënshkrimin tuaj, pasi të blini biletat e lotarisë Kerala. Biletat mund të blihen nga agjentë, shitës me pakicë dhe dyqane llotarie në të gjithë shtetin, të cilët janë të autorizuar të shesin llotaritë shtetërore të Keralas

Për shumë arsye të tjera, Lotaria Shtetërore e Kerala është e famshme për procedurën e saj të tërheqjes. Një procedurë e qartë dhe transparente ka tërhequr gjithmonë pjesëmarrjen e njerëzve. Shortet kryhen në pjesë të ndryshme të shtetit. Çdokush është i mirëpritur në vendin e shortit të lotarisë për të bërë çdo lloj pyetjeje në lidhje me lotaritë e Kerala. Informacioni për vendin e hedhjes së shortit mund të merret nga agjentët ose përmes mediave.

agjentët nuk mund të shesin bileta lotarie në internet ose përmes mediave sociale, është e ndaluar. Rezultatet do të publikohen në të gjitha të përditshmet kryesore, të nesërmen pas hedhjes së shortit. Rezultatet mund të merren edhe nga agjentët. E njëjta gjë do të jetë e disponueshme në rrjet në www.kerala.gov.in dhe www.keralalotteries.in.

Si të merrni pjesë në Lotarinë Shtetërore të Kerala

Ka dy mënyra për të blerë lotarinë Kerala. Është në dispozicion online në faqen zyrtare të internetit ose mund ta blini përmes një agjenti. Blerja online e llotarive është e zakonshme këto ditë. Nëse jeni të interesuar, mund t'i blini ato përmes faqes zyrtare të Kerala Lotteries www.keralalotteries. Mund të blihet edhe nëpërmjet agjentëve të autorizuar që janë të angazhuar në llotarinë online. Ata e postojnë shortin në adresën tuaj nëpërmjet shërbimeve postare.

Një person që aplikon në formularin e përcaktuar së bashku me tarifat e nevojshme (200 Rs/-) dhe dy foto me madhësi pasaporte në Drejtorinë dhe Zyrat e Qarkut të Lotarisë mund të bëhet agjent. Agjencitë ndahen nga Drejtoria dhe Zyrat e tjera të Qarkut. Është e lehtë të identifikosh zyrën së cilës i përket një agjent ose një agjenci.

Si të kërkoni shumën fituese?

To claim your winning amount, you need to visit the Government Lottery offices. Winners are obliged to claim and submit their lottery ticket within 30 days of the draw. All the important documents mentioned by the Kerala Lottery should be with you.

Paratë e çmimeveFormulari i kërkesës për depozitim në
5,000 ₹ ose më pakAgjenti i biletave
1,00,000 ₹ ose më pakDepartamenti i Zyrave të Lotarisë së Qarkut
1,00,000 ₹ ose më poshtë (Shtetet e tjera)Departamenti i Drejtorisë
1,00,000 ₹ ose më lartDepartamenti i Drejtorit të Lotarive Shtetërore
1 Lakh ₹ deri në 20 Lakhs ₹Departamenti i Zëvendësdrejtorit
20 Lakhs e më lartDepartamenti i Drejtorit

Nëse shuma fituese është më shumë se 1 Lakh ₹, atëherë bileta fituese duhet t'i dorëzohet Drejtorit të Lotarive Shtetërore pasi të vendoset nënshkrimi, emri dhe adresa e fituesit të çmimit në anën e pasme të biletave me dokumentet e mëposhtme:

 • Një Aplikim pretendimi së bashku me një Fotokopje të Vetë-Vërtetuar të të dy anëve të biletës.
 • Dy foto të fituesit të lotarisë në madhësinë e pasaportës, të vërtetuara siç duhet nga një Oficer/Noter me Gazeta.
 • Një faturë për paratë e çmimit në formën e përshkruar që vendos një pullë të ardhurash me vlerë 1 ₹/- (Shkarko faturën këtu).
 • Kopje e vetë vërtetuar e kartës PAN të fituesit.
 • Dokumentet e vërtetuara të identifikimit si Karta Adhaar, Karta e Racionit, DL, Pasaporta, Karta e ID e Votuesit, etj.

Si të kontrolloni grafikun e rezultateve të Lotarisë Kerala?

 1. Vizitoni portalin zyrtar të internetit të Drejtorisë së Lotarive Shtetërore të Kerala dmth keralalotteries.com
 2. Këtu do të shihni lidhjen për në Kerala Rezultati i Lotarisë.
 3. Hape atë lidhje dhe do të hapet një faqe e re.
 4. Këtu do të shihni lidhjet e të gjitha llojeve të Lotarisë në shtetin Kerala dhe datën e deklarimit të rezultatit.
 5. Për cilën datë dhe llojin e rezultatit të Lotarisë Kerala dëshironi të kontrolloni, klikoni lidhjen Pamje përballë kësaj.
 6. Rezultati i Lotarisë do të shfaqet në ekran në formë pdf. Ju gjithashtu mund të shkarkoni dhe ruani rezultatin në pajisjen tuaj.
 7. Ju gjithashtu mund të kontrolloni rezultatin e tërheqjes së vjetër. Lidhja është dhënë në të njëjtën faqe.

FAQ

Cili është çmimi i parë për Lotarinë Kerala?

Çmimi i parë i Lotarisë Shtetërore të Kerala është 75 Lakhs.

Ku mund të kontrolloj rezultatin e Lotarisë Kerala?

Ju mund të kontrolloni rezultatin tuaj të Lotarisë Kerala në faqen zyrtare të internetit @keralalotteries.com. ose kaloni nëpër faqen tonë të internetit prizebondhome.net

Kur shpallen rezultatet e Lotarisë Kerala?

Rezultatet u shpallën në orën 4:XNUMX.

A është i ligjshëm programi i lotarisë në Kerala?

Po, shortet e lotarisë janë të ligjshme në Kerala.

Si të kërkoni shumën e çmimit fitues për Lotarinë Kerala?

Paratë e Çmimit të Lotarisë mund të kërkohen nga Zyrat e Lotarisë Qeveritare.

Përfundim

Qeveria e Kerala publikoi zyrtarisht rezultatet e Lotarisë në faqen e saj zyrtare. Urime të gjithë fituesve të Lotarisë Kerala. Fituesi duhet t'i dorëzojë autoritetit biletën e shortit brenda 30 ditëve nga shorti me të gjitha dokumentet e nevojshme.

1 thought on “Kerala Lottery Result Today 09.04.2024”

Lini një koment