Kushte të përgjithshme

Nëse keni nevojë për më shumë informacion ose keni ndonjë pyetje në lidhje me mohimin e përgjegjësisë së faqes sonë, ju lutemi na kontaktoni duke dërguar email në [email mbrojtur]...

Mohim përgjegjësie për prizebondhome.net

Të gjitha informacionet në këtë faqe në internet - prizebondhome.net – botohet në mirëbesim dhe për informacion të përgjithshëm.

prizebondhome.net nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë humbje dhe/ose dëmtim në lidhje me përdorimin e faqes sonë të internetit.

Nga faqja jonë e internetit, ju mund të vizitoni uebsajte të tjera duke ndjekur hiperlidhjet në sajte të tilla të jashtme. Ndërsa ne përpiqemi të ofrojmë vetëm lidhje cilësore për faqet e internetit të dobishme dhe etike.

Ju lutemi, kini parasysh gjithashtu se kur largoheni nga faqja jonë e internetit, faqet e tjera mund të kenë politika dhe kushte të ndryshme privatësie që janë jashtë kontrollit tonë. Ju lutemi sigurohuni që të kontrolloni Politikat e Privatësisë së këtyre faqeve dhe "Kushtet e shërbimit" të tyre përpara se të angazhoheni në ndonjë biznes ose të ngarkoni ndonjë informacion.

Pëlqim

Në këtë mënyrë ju pranoni mohimin tonë dhe pranoni kushtet e tij duke përdorur faqen tonë të internetit.

Update

Nëse azhurnojmë, ndryshojmë ose bëjmë ndonjë ndryshim në këtë dokument, ato ndryshime do të postohen në mënyrë të dukshme këtu.