Rezultati Chetak Luaj lojën e lotarisë në Indi (lista e fituesve)

Grafiku i rezultateve Chetak 7.2.2023: Çetak është një nga llotaritë e shumta që ofron Lotaria e Indisë Play. Nga ora 9:00 deri në orën 9:00, zyrtarët e lotarisë play India publikuan rezultatet e lotarisë chetak më 7.2.2023 në faqen zyrtare të play India.

Si lojtar, nëse jeni duke kërkuar për rezultatin më të fundit të lotarisë chetak, atëherë keni ardhur në vendin e duhur. nga këtu mund të kontrolloni lehtësisht numrat fitues të rezultateve të chetak-it dhe mund të kaloni lehtësisht në tabelën e rezultateve të chetak-it.

Rezultatet e lotarisë Chetak

Here, we have updated the India chetak lottery result charts, Chetak, super, mp, Deluxe results, Bhagya Rekha resultsdhe Diamond results for the Play India lottery. Play India lottery begins at 9:00 Am.

Shorti kryhet pasi të kenë kaluar 15 minuta nga shorti i fundit. Grafiku i rezultateve të lotarisë India chetak është gjithashtu i disponueshëm në faqen zyrtare të llotarisë indiane, në playindianslottery.com. Blerësit e lotarisë mund të kontrollojnë gjithashtu grafikun e rezultateve të lotarisë "India chetak" nga kjo faqe interneti.

Pothuajse të gjitha lotaritë përditësohen këtu në të njëjtën kohë pa asnjë vonesë. Prandaj, mund ta shënoni këtë faqe dhe të ktheheni këtu në çdo kohë për të parë se si rezultoi rezultati i lotarisë chetak në Indi.

Luaj sot rezultatet e lotarisë në Indi

Pamja e ekranit të rezultatit të lotarisë Chetak Sot

Rezultati i lotarisë Chetak

Pamja e ekranit të rezultatit të lotarisë Chetak

Grafiku i rezultateve të lotarisë Chetak Sot

Pamja e ekranit të grafikut të rezultateve të lotarisë Chetak Sot

Rezultati i lotarisë Chetak 2023

Pamja e ekranit të rezultatit të lotarisë Chetak 2023

Grafiku i rezultateve Chetak 2023

Pamja e ekranit të grafikut të rezultateve Chetak 2023

Rezultati luan Indi lojë lotarie

Për të marrë pjesë në këtë short, duhet të jeni të paktën 18 vjeç. Nuk ka dyshim se lotaria Play India ka një rol instrumental në gjenerimin e të ardhurave për shtetin. Çdo 15 minuta, Play India përditëson gjashtë lotari të cilat janë si më poshtë:

1. Lotaria Sangam

2. lotari Çetak

3. Super lotari

4. MP luksoz

5. Bhagya Rekha

6. diamant.

Rreth Indisë luajnë llotari

Nuk ka dyshim se Chetak Result është një nga platformat më të mëdha në internet të Lottery India. Që nga viti 1988, industria e lotarisë në Indi është legalizuar. Si rezultat, nga shumë shtete të Indisë konsiderohet si faktori më i rëndësishëm për gjenerimin e të ardhurave, si dhe për ofrimin e vendeve të punës.

Ka shumë shtete në Indi ku lotaria e lojërave është e ligjshme dhe luhet nga shumë njerëz. Kjo është një lojë llotarie që drejtohet nga qeveritë e shtetit. Çdokush mbi moshën 18 vjeç mund të marrë pjesë në lotarinë Play India dhe të provojë fatin për të fituar.

Objektivi i lotarive shtetërore është të dekurajojë qytetarët nga aktivitetet e paligjshme si lojërat e fatit apo satta matka duke ofruar skema transparente të lotarisë.

Si rezultat i kësaj gjendje, krijohen disa të ardhura që nxisin rritjen ekonomike. Ka edhe çmime llotarie që mund të përfitojnë njerëzit dhe t'i ndihmojnë ata në momentet e tyre të nevojës.

Ekziston një shans për të fituar 100 rupi në llotari, megjithatë, kostoja e biletës është vetëm 11 rupi. Ka kaq shumë llotari të paligjshme, por nuk ka dyshim se Play India është një lojë e sigurt dhe e lehtë për t'u luajtur. ju gjithashtu mund të ndiqni Rezultati i Lotarisë Kerala sot nga kjo faqe.

Përmbledhje e lojës Lotarisë në Indi

Emri i Lotarisë Luaj Lotarinë e Indisë
Data e Lotarisë 07 shkurt 2023
Menaxhuar nga Qeveria e Indisë
Koha e rezultatit09: 00 AM në 09: 00 PM
Çmimi fituesRS 100

Si të merrni pjesë në lotarinë Play India

1. Krijo një llogari falas për të luajtur lojën
2. Hyni me hyrjen dhe fjalëkalimin tuaj
3. Luaj Panel Inside, Bahar dhe Jodi mund ta luajnë lojën nga ora 09:00 deri në 09:00 të mëngjesit
4. Çdo 15 minuta Rezultati i lojës është i hapur
5. Norma e biletës brenda dhe jashtë është 11 Rs, dhe shuma e fitimit është 100 Rs
6. Tarifa e biletës së Jodi është 1.1 Rs, duke fituar 100 Rs
7. Brenda lojës ka 0-9 numra dhe seri A, B, C, D, E, F
8. Zgjidhni kohën e tërheqjes për të luajtur lojën.
9. Në seritë A, B, C, D, E dhe F, ju paraqisni bastin tuaj për një ose më shumë numra.
10. Për të luajtur një lojë në çift, zgjidhni një palë dhe vendosni një bast në numrat 00-99.
11. Pas kohës së tërheqjes, rezultati hapet nga kompjuteri
12. Përputhja e rezultatit
13. Numri i parë i rezultatit përputhet me pjesën e brendshme.
14. Numri i dytë përputhet me pjesën e jashtme.
15. Çifti i të dy numrave përputhet me 16. Nëse numri juaj i bastit përputhet me rezultatet, atëherë ju fitoni

Lidhje të rëndësishme për të kontrolluar grafikun e rezultateve chetak

Uebfaqja zyrtare e Lotarisë Play IndiaKliko këtu
Neni KategoriaKliko këtu
Faqe HyrëseKliko këtu

Si të shkarkoni llotarinë play India?

 • Krijo një llogari falas për të luajtur lojëra
 • Identifikohu me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tënd
 • ju mund të luani lojëra ANDER, BAHAR dhe JODI nga mëngjesi, nga ora 09:00 deri në 09:00
 • rezultati i lojës hapet çdo 15 minuta
 • ANDER, BAHAR, tarifa e biletës është 11 Rs dhe shuma 100 Rs Wine
 • Norma e biletës JODI është 1.1 Rs dhe shuma 100 Rs Wine
 • në lojën ANDER dhe BAHAR, numrat 0-9 A, B, C, D, E, F janë seri
 • Zgjidhni kohën e tërheqjes për të luajtur lojëra.
 • në seritë A , B, C, D, E dhe F të ANDER BAHAR ju vini bast në një ose më shumë numra plotësoni dhe dorëzoni
 • Për të luajtur lojëra JODI, zgjidhni Submit 00-99 Numbers Fill bast dhe dorëzoni
 • Pas kohës së tërheqjes kompjuteri hap automatikisht Draw Result.
 • Përputhja e rezultateve
 • ANDER përputhet me numrin e parë të rezultateve.
 • BAHAR përputhet me numrin e dytë të rezultateve.
 • JODI përputhet me të gjitha rezultatet.

Pyetjet e shpeshta

Kush rregullon lojërat e lotos indiane?

Qeveria e Indisë rregullon llotarinë india play.

Kur të kontrolloni lotarinë chetak të luani llotarinë e Indisë në internet?

rezultatin e lotarisë mund ta kontrolloni nga ora 9:00 deri në orën 9:00.

Ku të kontrolloni grafikun e rezultateve të chetak?

ju mund të kontrolloni grafikun që rezulton nga faqja zyrtare e lojës India playindialottery.com dhe gjithashtu mund të kontrolloni nga faqja jonë e internetit p.sh. prizebondhome.net.

Ku të blini një biletë lotarie?

Ju mund të blini një biletë në internet nga portali zyrtar i internetit që përmendet në mohimin e lotarisë.

Cila është koha e shpalljes së rezultatit të lotarisë chetak?

Koha e shpalljes së shortit chetak është nga ora 9:00 deri në 9:00.

Fjalët përfundimtare

Nuk ka dyshim se Chetak Result është një nga platformat më të mëdha në internet të Lottery India. CHETAK është një nga lotaritë e shumta që ofron Lotaria e Indisë Play. Nga ora 9:00 deri në 9:00. luani lotarinë e Indisë në internet nuk është e lidhur me biznesin e lojërave të fatit ose Sata Matka. shmangni të gjitha lojërat e fatit të lotarisë ose biznesin Satta Matka dhe llotarinë e paligjshme dhe luani llotarinë që është e ligjshme si të luani lotarinë e Indisë në internet.

Urime për të gjithë fituesit e lotarisë së Indisë (rezultati i lotarisë Chetak, super, mp Deluxe, Bhagya Rekha dhe Diamond). dhe urimet më të mira për lojërat e ardhshme!

Lini një koment