Резултат од државната лотарија Западен Бенгал денес 7.2.2023 (во живо)

Резултат од државната лотарија за Западен Бенгал 7.2.2023 во 1 часот, 6 часот и 8 часот Победници на ажурирање: официјалните лица ги објавуваат резултатите од лотаријата на официјалната веб-страница. т.е. @nagalandlotteries.com. Од оваа веб-локација, можете лесно да го проверите Резултатот од лотаријата од 7.2.2023 година и оваа објава исто така ви помага да ја проверите листата на победници на Лотаријата. Одделот за лотарија на држави се занимава со неделникот Labhlaxmi, Неделникот Dear 100 Super Monday, Dear Laxmi (MRP.10)

Резултат на лотаријата Западен Бенгал

Слика од екранот на резултатот од лотаријата Западен Бенгал

Неделен Labhlaxmi 4:00 часот

Слика од екранот на неделен резултат на Labhlaxmi

Почитувани 50 Сребрен вторник Неделно 4:00 часот

Слика од екранот на неделникот Dear 50 Silver Tuesday
Слика од екранот на резултатот од лотаријата во Западен Бенгал денес
Слика од екранот на резултатите од лотаријата Западен Бенгал во живо

Со лотаријата управуваше Владата на Западен Бенгал. Резултат на државната лотарија Сиким е исто така одлична иницијатива на одделот за државна лотарија преку ова можете да ја испробате вашата среќа да добиете убава сума во краток временски период.

Важни врски

Официјална веб-страница на лотаријата Западен БенгалКликни тука
Категорија на написиКликни тука
ЗапочнетеКликни тука

Детали за лотарија Западен Бенгал

Име на лотарија Западен Бенгал лотарија
Датум на лотарија 7 Февруари 2023
ДржаваЗападен Бенгал, Нагаланд, Сиким
Управувано од Владата на Западен Бенгал
Време на резултат1 часот, 6 часот и 8 часот
Прва награда1 кроре

Детали за наградата на лотаријата Западен Бенгал

Награда бр.износ
1st наградаRs, со грејс. 10000000
Утешна наградаRs, со грејс. 1000
2nd наградаRs, со грејс. 9000
3rd наградаRs, со грејс. 500
4-та наградаRs, со грејс. 260
5-та наградаRs, со грејс. 200
6-та наградаRs, со грејс. 100

Како да ја проверите лотаријата во Западен Бенгал

Ако сакате да ја проверите лотаријата Западен Бенгал, тогаш следете ги сите чекори подолу -

1: Отпрвин, одите на официјалната веб-страница на est Bengal Lottery, т.е. @nagalandlotteries.com

2: Потоа одите во лентата со мени за навигација и ја пребарувате лотаријата Западен Бенгал.

3: Сега го гледате дното на резултатот од лотаријата и кликнете на него.

4: Потоа ќе видите дека сите резултати се достапни.

5: Кликнете на PDF и преземете го овој резултат

Често поставувани прашања

Која е првата цена за лотарија во Западен Бенгал?

Првата награда на Лотаријата Западен Бенгал е 27,00,000

Каде можам да ја проверам лотаријата за Западен Бенгал?

Можете да ја проверите вашата лотарија за Западен Бенгал на официјалната веб-страница @nagalandlotteries.com. или преку нашата веб-страница prizebondhome.net

Кога е објавена лотаријата за Западен Бенгал?

Резултатите беа објавени во 01:00 часот, 08:00 часот и 06:00 часот.

Заклучок

From here it’s quite simple to check Labhlaxmi Weekly, Dear 100 Super Monday Weekly, and Dear Laxmi (MRP.10) Weekly we bring the latest west bengal lottery results. it is easy and simple to check the lottery Results from Here. Congratulations to all winners of the West Bengal Lottery.

Оставете коментар