Резултат од лотаријата Западен Бенгал денес 06.12.2023 (лотарии Нагаланд)

Резултат на лотаријата за Западен Бенгал 06.12.2023 година во 1 часот, 6 часот и 8 часот Ажурирање на победници: официјалните лица ги објавуваат резултатите од лотаријата на официјалната веб-страница. т.е. @nagalandlotteries.com.

Од prizebondhome.net, можете лесно да го проверите Резултатот од лотаријата од 06.12.2023 година. Одделот за државна лотарија се занимава со неделникот Labhlaxmi, Неделникот Dear 100 Super Monday, Dear Laxmi (MRP.10) Weekly

ПОЧИТНИ 1:00 НЕДЕЛНО

Почитуван неделен резултат од лотаријата

ПОЧИТНИ 6:00 НЕДЕЛНО

Почитуван неделен резултат на лотаријата денес

Почитувана табела со резултати од неделна лотарија

Почитувана табела со резултати од неделна лотарија

ПОЧИТУВАНИ СРЕДА НЕДЕЛНИК НА СЛОВОДОВЕН

ПОЧИТУВАНИ СРЕДА НЕДЕЛНИК НА СЛОВОДОВЕН

Со лотаријата управуваше Владата на Западен Бенгал. Резултат на државната лотарија Сиким е исто така одлична иницијатива на одделот за државна лотарија преку ова можете да си ја пробате среќата за да добиете убава сума за краток период.

Важни врски Почитуван резултат на лотаријата

Официјална веб-страница на лотаријата Западен БенгалКликни тука
Категорија на написиКликни тука
ЗапочнетеКликни тука

Резултати од лотаријата Западен Бенгал во живо Детали

Име на лотарија Западен Бенгал лотарија
Датум на лотарија 06 2023 декември
ДржаваЗападен Бенгал, Нагаланд, Сиким
Управувано од Владата на Западен Бенгал
Време на резултат1 часот, 6 часот и 8 часот
Прва награда1 кроре

Резултати од лотаријата Нагаланд Западен Бенгал Детали за наградата

Награда бр.износ
1st наградаRs, со грејс. 10000000
Утешна наградаRs, со грејс. 1000
2nd наградаRs, со грејс. 9000
3rd наградаRs, со грејс. 500
4-та наградаRs, со грејс. 260
5-та наградаRs, со грејс. 200
6-та наградаRs, со грејс. 100

Како да ги проверите резултатите од лотаријата Западен Бенгал денес

Ако сакате да ја проверите лотаријата Западен Бенгал, тогаш следете ги сите чекори подолу -

1: Отпрвин, одите на официјалната веб-страница на est Bengal Lottery, т.е. @nagalandlotteries.com

2: Потоа одите во лентата со мени за навигација и ја пребарувате лотаријата Западен Бенгал.

3: Сега го гледате дното на резултатот од лотаријата и кликнете на него.

4: Потоа ќе видите дека сите резултати се достапни.

5: Кликнете на PDF и преземете го овој резултат

Често поставувани прашања

Која е првата цена за лотаријата во Западен Бенгал?

Првата награда на Лотаријата Западен Бенгал е 27,00,000

Каде можам да ја проверам лотаријата за Западен Бенгал?

Можете да ја проверите вашата лотарија за Западен Бенгал на официјалната веб-страница @nagalandlotteries.com. или преку нашата веб-страница prizebondhome.net

Кога е објавена лотаријата за Западен Бенгал?

Резултатите беа објавени во 01:00 часот, 08:00 часот и 06:00 часот.

Заклучок

Оттука, многу е едноставно да се провери Labhlaxmi Weekly, Dear 100 Super Monday Weekly, и Dear Laxmi (MRP.10) Weekly ги донесуваме најновите резултати од лотаријата за Западен Бенгал.

Лесно и едноставно е да се проверат резултатите од лотаријата од овде. Честитки до сите добитници на лотаријата Западен Бенгал.