Резултат од лотаријата FIFTY-FIFTY денес 1.2.2023 Резултат од лотаријата Керала

Резултати од лотаријата FIFTY-FIFTY денес Листа на победници: FIFTY-FIFTY лотарија Извлекувањата се одржуваат на 1.2.2023 година од страна на службениците на лотаријата Керала. Резултатите се објавени на нивната официјална веб-страница. Државната влада на Керала управува со лотаријата FIFTY-FIFTY.

Неделните извлекувања на лотаријата Керала се спроведуваат во три часот попладне на денот на извлекувањето за секоја неделна лотарија. Истиот ден, одделот за лотарија го објавува резултатот од извлекувањето на лотаријата на официјалната веб-страница на Kerala Lotteries, која е достапна 24/7. Дополнително, резултатите од лотаријата Керала се објавени во владиниот весник.

Резултат од лотаријата FIFTY-FIFTY

Слика од екранот на резултат од лотаријата FIFTY-FIFTY

Резултат на лотаријата FIFTY-FIFTY денес

Слика од екранот на Резултатот од лотаријата FIFTY-FIFTY денес

Резултат од лотаријата FIFTY-FIFTY во живо

Слика од екранот на резултатите од лотаријата FIFTY-FIFTY во живо

Добитната награда на лотаријата е 10. Извлекувањата се одржаа во Горки Баван во близина на пекарската спојка Тируванантапурам.

Lottery results are managed by the Kerala government. The purpose of this post is to provide you with free and easy access to the winner lists of the Kerala lottery Result today. Резултат од лотаријата KARUNYA PLUS is a weekly scheme of Kerala lottery ticket holders can check the lottery result.

Важни врски

Официјална веб-страница на Резултатот од лотаријата КералаКликни тука
Лотарија КералаКликни тука
ЗапочнетеКликни тука

Преглед на резултатот од лотаријата FIFTY-FIFTY

Име на лотарија ПЕДЕТ-ПЕДЕСЕТ
Датум на лотарија 01 Февруари 2023
ДржаваКерала
Управувано од Владата на Керала
Време на резултат10:55 часот, 3 часот, 7 часот
Прва награда10 Лаки

Детали за наградите на лотаријата FIFTY-FIFTY

Награда бризнос
1st награда10 Лаки
Утешна наградаRs, со грејс. 8000
2nd наградаРС. 1
3rd наградаRs, со грејс. 5000
4-та наградаRs, со грејс. 2000
5-та наградаRs, со грејс. 1000
6-та наградаRs.500
7-та наградаRs.100

Завршни зборови

Владата на Керала официјално ги објави резултатите од Лотаријата на својата официјална веб-страница. На ФИФТИ-ПЕДЕТЕ лотарија Добитникот треба да го достави лозот во рок од 30 дена од извлекувањето со сите потребни документи до органот. им честитаме на сите среќни добитници.

Оставете коментар