Општи услови

Ако ви требаат повеќе информации или имате какви било прашања во врска со одрекувањето од одговорност на нашата страница, ве молиме контактирајте не преку е-пошта на [заштитена по е-пошта]...

Одрекувања за prizebondhome.net

Сите информации на оваа веб-страница - prizebondhome.net – се објавува со добра волја и за општи информации.

prizebondhome.net нема да биде одговорен за какви било загуби и/или штети во врска со користењето на нашата веб-страница.

Од нашата веб-страница, можете да посетувате други веб-локации со следење хиперврски до такви надворешни страници. Додека ние се стремиме да обезбедиме само квалитетни врски до корисни и етички веб-страници.

Исто така, имајте предвид дека кога ќе ја напуштите нашата веб-локација, другите сајтови може да имаат различни политики и услови за приватност што се надвор од наша контрола. Не заборавајте да ги проверите Политиките за приватност на овие сајтови и нивните „Услови за користење“ пред да се вклучите во било кој бизнис или да поставите какви било информации.

Согласност

Со ова се согласувате со нашето одрекување и се согласувате со неговите услови со користење на нашата веб-страница.

Ажурирање

Доколку ажурираме, измениме или направиме какви било промени во овој документ, тие измени ќе бидат видно објавени овде.