Резултат на Четак Играјте игра со лотарија во Индија (список на победници)

Табела со резултати на Четак 3.2.2023: Четак е една од многуте лотарии што ги нуди Play India Lottery. Од 9:00 до 9:00 часот, официјалните лица на лотаријата Play India ги објавија резултатите од лотаријата четак на 3.2.2023 година на Официјалната веб-страница на play India.

Како играч, ако го барате најновиот резултат од лотаријата четак, тогаш сте дошле на вистинското место. оттука можете лесно да ги проверите победничките броеви на резултатите од chetak и лесно да поминете низ табелата со резултати од chetak.

Резултати од лотаријата Четак

Овде, ги ажуриравме табелите со резултати од лотаријата во Индија, резултатите од супер мп Делукс Четак, резултатите од Бхагја Река и резултатите од Дијамант за лотаријата Play India. Играј Индија лотарија започнува во 9:00 часот.

Извлекувањето на лотаријата се врши откако ќе поминат 15 минути од последното извлекување. Табелата со резултати на лотаријата во Индија е достапна и на официјалната веб-страница на индиската лотарија, на playindianslottery.com. Купувачите на лотарија може да ја проверат и табелата со резултати од лотаријата за играње Индија четак од оваа веб-локација.

Речиси сите лотарии се ажурираат овде во исто време без никакво одлагање. Затоа, можете да ја обележите оваа страница и да се вратите овде во секое време за да видите како испадна резултатот од лотаријата во Индија.

Играјте резултати од лотаријата во Индија денес

Слика од екранот на резултатот од лотаријата Четак денес

Резултат од лотаријата Четак

Слика од екранот на резултатот од лотаријата Четак

Четак лотарија денес Табела со резултати

Слика од екранот на Четак лотарија денес Табела со резултати

Резултат од лотаријата Четак 2023 година

Слика од екранот на резултатот од лотаријата Четак 2023 година

Табела со резултати на Четак 2023 година

Слика од екранот на табелата со резултати на Четак 2023 година

Резултат игра Индија игра на лотарија

За да учествувате на оваа лотарија, мора да имате најмалку 18 години. Нема сомнение дека лотаријата Play India има инструментална улога во генерирањето приходи за државата. На секои 15 минути, Play India ажурира шест лотарии кои се следните:

1. Лотарија Сангам

2. Четак лотарија

3. Супер лотарија

4. Пратеник луксузен

5. Бхагја Река

6. дијамант.

За Индија игра лотарија

Нема сомнение дека Chetak Result е една од најголемите онлајн платформи на Лотарија Индија. Од 1988 година, лотариската индустрија во Индија е легализирана. Како резултат на тоа, многу држави во Индија го сметаат за најзначаен фактор за создавање приходи, како и за обезбедување работни места.

Има многу држави во Индија каде што лотаријата за игри е легална и ја играат многу луѓе. Ова е лотарија што ја водат државните влади. Секој над 18 години може да учествува во лотаријата Play India и да си ја проба среќата да победи.

Целта на државните лотарии е да ги обесхрабрат граѓаните од нелегални активности како коцкање или сата матка преку обезбедување на транспарентни шеми за лотарија.

Како резултат на оваа состојба, се генерираат одредени приходи кои промовираат економски раст. Има и лотариски награди кои можат да им користат на луѓето и да им помогнат во нивните моменти на потреба.

Постои шанса да добиете 100 рупии на лотарија, но цената на билетот е само 11 рупии. Има толку многу нелегални лотарии, но нема сомнеж дека Play India е безбедна и лесна игра за играње. можете исто така да го следите Резултат на лотаријата Керала денес од оваа страница.

Преглед на игра Индија лотарија игра

Име на лотарија Играјте индиска лотарија
Датум на лотарија 03 Февруари 2023
Управувано од Владата на Индија
Време на резултат09: 00 AM до 09: 00 PM
Добитничка наградаRS 100

Како да учествувате во лотаријата Play India

1. Направете бесплатна сметка за да ја играте играта
2. Најавете се со вашето најавување и лозинка
3. Играјте Panel Inside, Бахар и Џоди можат да ја играат играта од 09:00 до 09:00 часот наутро
4. На секои 15 минути Резултатот од играта е отворен
5. Стапката на билети за внатре и надвор е 11 рубли, а износот на добивката е 100 Р.
6. Цената на билетите на Џоди е 1.1 рубли
7. Внатре во играта има 0-9 броеви и серии A, B, C, D, E, F
8. Изберете го времето за извлекување за да ја играте играта.
9. Во сериите A, B, C, D, E и F, вие го поднесувате вашиот облог на кој било или повеќе броеви.
10. За да играте игра во пар, изберете пар и поднесете облог во броевите 00-99.
11. По времето на извлекување, резултатот се отвора од компјутерот
12. Усогласување на резултатот
13. Првиот број од резултатот се совпаѓа со внатрешноста.
14. Вториот број се совпаѓа со надворешноста.
15. Парот од двата броја се совпаѓа со 16. Ако бројот на вашиот облог се совпаѓа со резултатите, тогаш ќе победите

Важни врски за проверка на табелата со резултати на chetak

Официјална веб-страница на Play India LotteryКликни тука
Категорија на написиКликни тука
ЗапочнетеКликни тука

Како да преземете Play India лотарија?

 • Создадете бесплатна сметка за играње игри
 • Најавете се со вашето корисничко име и лозинка
 • може да играте игри АНДЕР, БАХАР и ЏОДИ од утро, 09:00 до 09:00 часот
 • резултатот од играта се отвора на секои 15 минути
 • АНДЕР, БАХАР, стапката на билет е 11 РС и износ од 100 РС
 • Стапката на билети за JODI е 1.1 РС и износ од 100 РС
 • во играта АНДЕР и БАХАР, 0-9 броевите A, B , C, D, E, F се серии
 • Изберете време за цртање за играње игри.
 • во сериите A, B, C, D, E и F на ANDER BAHAR се обложувате на кој било или повеќе броеви пополнете и поднесете
 • За да играте игри со JODI, изберете Испрати облог за пополнување на броеви 00-99 и поднесете
 • По извлекувањето, компјутерот автоматски се отвора Draw Result.
 • Усогласување на резултатите
 • ANDER совпаѓање со првиот број на резултати.
 • БАХАР се совпаѓа со вториот број на резултати.
 • JODI се совпаѓа со сите резултати.

Често поставувани прашања

Кој ја регулира играњето индиски лото игри?

Владата на Индија ја регулира играта индиска лотарија.

Кога да ја проверите лотаријата четак, играјте лотарија во Индија онлајн?

може да го проверите резултатот од лотаријата од 9:00 до 9:00 часот.

Каде да се провери табелата со резултати на chetak?

можете да ја проверите добиената табела од официјалната веб-локација на игра India playindialottery.com и може да ја проверите и од нашата веб-страница, т.е. prizebondhome.net.

Каде да купите билет за лотарија?

Можете да купите онлајн билет од официјалниот веб-портал кој е споменат во отказот за лотарија.

Кое е времето на објавување на резултатот од лотаријата четак?

Времето на објавување на лотаријата четак е од 9:00 до 9:00 часот.

Завршни зборови

Нема сомнение дека Chetak Result е една од најголемите онлајн платформи на Lottery India. CHETAK е една од многуте лотарии што ги нуди Play India Lottery. Од 9:00 до 9:00 часот. играјте лотарија во Индија онлајн не е поврзана со коцкање или бизнис Сата Матка. избегнувајте секакво коцкање со лотарија или бизнис Сата Матка и нелегална лотарија и играјте ја лотаријата што е легална како да играте лотарија во Индија онлајн.

Честитки до сите добитници на лотаријата во Индија (резултат од лотаријата Четак, супер, mp Deluxe, Bhagya Rekha и Diamond). и најдобри желби за идните игри!

Оставете коментар